💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canimcigimmmm evet fazla olmus bi de karbonlarrr ardarda sıknti oluyoryaaaa :)

Sporla ins bi kismi hallolur :)
Evet aslnda keske sabah en azndan donates peynr ymrta yeseydim ama cnm o kdr tatli istio ki. Regl donemi malum icinize canavar kacio ya:) bn de o istegimi bastrma icn kreplermi yaptm. Zatn yarn fazla cikicam bari canavari susturiym ddm:))

Hulya canim ablamda kullaniyo prgstn 2 mi 4 mu ne bidecleksan igne varbaya sisti ve tuylenme yapti ama olsun bebisini saglikla dogurrr hersey duzelir

Belkide sende bu etkiler hic olmazz insallhh

Hulya canim ablamda kullaniyo prgstn 2 mi 4 mu ne bidecleksan igne varbaya sisti ve tuylenme yapti ama olsun bebisini saglikla dogurrr hersey duzelir

Belkide sende bu etkiler hic olmazz insallhh
Canım ya uyku ve şişkinlik yapmıştı daha önce bakalım 1 2 gün sonra anlarim

Evet aslnda keske sabah en azndan donates peynr ymrta yeseydim ama cnm o kdr tatli istio ki. Regl donemi malum icinize canavar kacio ya:) bn de o istegimi bastrma icn kreplermi yaptm. Zatn yarn fazla cikicam bari canavari susturiym ddm:))
Kız cıssları yiyip yiyipye regliyi suçlama şimdi :KK48:
Zaten olmuşun şişkinlik gitmiştir

Gozume barti kelimesinden o anlami cikarttim da neyse sorun degil ben yemeklerimi biraz falza yapip ogle ve aksamda tuketiyorum artiknokula git gel bebisde daha kucuk ancak yetistiriyorum haticecigim

Gozume barti kelimesinden o anlami cikarttim da neyse sorun degil ben yemeklerimi biraz falza yapip ogle ve aksamda tuketiyorum artiknokula git gel bebisde daha kucuk ancak yetistiriyorum haticecigim
Anladim. Insanin kalemi farkli yazabilir ama inan yazan daki amac kotu bi niyet dgil:KK37:

Emel yaptım bak canım bildirime tıkladığınız bildirim seçenekleri geliyor ordan hesaba tıkla en altta isim değişikliği çıkıyor

Back