💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhaba hanimlar gunlerde zor gunler gecoroyorum maalesef
Bugunde kayinvaldem dusmus diz kapagi kirilmis sali ist a donuyoruz ucak biletimizi aldik yazilanlarin cogunu okuyamadim menumu yaziyim
9:30 hashasli pogaca dun teyzem yapmisti yemedimdi sabah kahvaltida yedim disim hala kotu sert bisiler yiyemiom
12:00 1 dilim tam b. Ekmegi
Menemen
15:00 seftali
19:00 1 tabak taze fasulye
1 dilim t.b. ekmegi
Ayran
Ekmegi yumusatmak icin yiyorum
2.5 su
Spor yok maalesef

Bugunde kayinvaldem dusmus diz kapagi kirilmis sali ist a donuyoruz ucak biletimizi aldik yazilanlarin cogunu okuyamadim menumu yaziyim
9:30 hashasli pogaca dun teyzem yapmisti yemedimdi sabah kahvaltida yedim disim hala kotu sert bisiler yiyemiom
Menemen
1 dilim t.b. ekmegi
Ayran
2.5 su
Spor yok maalesef
muge canim g.olsunnn

Bugün yoğun geçti bayağı, sabahtan beri temizlik yapıyorum. Yardımcı da geldi elimden dolayı pek bişey halledemiyodum çünkü.
Menüm
Sabah sütlü kuru üzümlü yulaf lapası

Öğlen biraz makarna

Akşam ızgara et, salata, biraz lavaş

Yoğunluktan saçma oldu Menüm. Hayırlı geceler cümleten

Selam
menum

sabah 09.001 yumurtali ekmek 1 dlm ekmek 1 sahanda yumurta 4 seytin domayes 2 tatli kasigi bal

ara 1 armut

öğlen1 tabak kereviz yemegi salata

Ara 2 si 1 arada kahve

Aksam 18.315 tavuk yemegi 1 tabak, salata
21 00 gibi 1 avuc cekirdek

Su 2 buçuk litre olyr.

Arzuhâlim sanadır Allah’ım. Hazan mevsiminde hüznü yaşatanlara, kurşun yağmuruyla Vatan toprağımı kana bulayanlara sana arz ediyorum Allah’ım.
Yüreğimde, yüreğine ateş düşenlerin acısını taşırken, kalbimden dilime dökülen dualarla sana yalvarıyorum Allah’ım.
Canlar, yürekleri yaktı. Her bir yürekte alev oldu parladı. İsyanlarımı duaya dönüştürdüm. Arzuhâlim sanadır Allah’ım.
Şehidimin kanıyla beslenen leş sürülerini, ocakları söndüren hainleri, hainleri destekleyen dalkavuklarını da sana arz ediyorum Allah’ım.
Polisimi, askerimi, masum sivilleri, ana karnındaki doğmamış bebeği şehit edenlerden, hakkımı istiyorum. Biliriz ki, senin affetmediğin tek şey kul hakkı. Hakkımızı helal etmiyoruz Allah’ım.
Gözüm yaşlı, gönlüm yanık. Ne bende kaldı derman, ne kalemimde, sözler de, yazılarda kifayetsiz şimdi. Kalemim yazamaz oldu. Yüreğim susmaz, acım dinmez oldu. Gönlüme akan yaşın ıstırabı beni uyutmazken, şehidimin ocağındaki acının ağırlığını, bu yürek kaldırmaz oldu.
Ebrehe’nin ordusuna yaşattığın hezimeti, bu bölücülere, kan emicilerin zalim eşkıyalarına da yaşat Allah’ım.
Arzuhâlim sanadır. Bilirim ki sen, bilinmeyenleri bilir, görülmeyenleri görür, işitilmeyenleri işitirsin.
Huzuruna geldim, diz çöktüm. Gözüm yaşlı, gönlüm yaslı. Mazlumun ahını yerde bırakma Allah’ım. Kahhar isminle kahreyle, helak eyle Allah’ım.
Bu vatanı bölmek isteyen, bir karış toprağında gözü olan küffar ordusunun planlarını boz Allah’ım.
Askerimin, polisimin vatan için hizmet eden milletimin yar ve yardımcısı ol. Küfre düşüren her sözden, her davranıştan sana sığınırım. Sadece senden medet umar, sadece senden isterim. Arzuhâlim yalnız sanadır ALLAH’ım. Benim ile birlikte, vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin devamı, şehitlerimiz ve acılı aileleri için dua eden tüm inananların duasını kabul eyle Rahmetin ile nasiplenen kullarından eyle Allah’ım
ÂMİN
ALLAH RIZASI İÇİN OKUDUKTAN SONRA HEMEN PAYLAŞALIM DUA HALKASINI ŞEHİT VE YARALILARIMIZ İÇİN BÜYÜTELİM.

Arkadaslar herkes bu Duayı okusun arkadaşlarımız yoğun ateş içinde şehit ve yaralılarımiz var askerimizi muzaffer olabilmesi için bu duayı herkes okusun Rabbim bizlere bagislasin onlara Rabbim yardimcilarini yollasin onlara burda olup ta yardım edememek bizleri kahrediyor sadece Dua edelim okuyalım salih bir kalple..

Ayyy dun aksam esimle su eskiya dunyaya hukumdar olmaz diye bisey basladiya onu izledik gece esimle ilgili ruyalar gordum sinirlerim bozuldu.filmin etkisindemi kaldim naptim.
Sabah o beni opuyo benim kotu davranasim geliyo :KK70: soylemedim ona tabi deli der bana valla tv izletmez daha :-)
:KK70::KK70::KK70::KK70:alemsin
Mefkurem Mefkurem
Abla sabah gene uc kasik yulaf kepegnden krep yaptm da ymrta, sut ve tatlandrmak icn muzla kuru dut bi de yaban mersini ekledim. Dag kadar kocaman oldu:KK70: damak tadima uygn ama yesem yerm hepsni ama cok mu oluyo uc kasik acaba?
Senin su krepleriji merak ediyorum.bi gun size geliim de yap:KK72:acaba keten ezmesi mi ne almistim toz halinde onunla yapsam olur mu.bir de yag koyiyor mus7n tavaya ben hiz
hic yapmadim daha
önce tavaya yapisiyor mu.bir de kek k8vami da mi oluyor.sen sunun ölçülerini ver en iyisi canim.sutum cekti ay:-)

Tabi söylesen bişey yapmıcak diye korktun dimii sonrada bize ayyy gezmedeydim yemesem ayıp olacaktı diye ayak yapacan :KK70:

Sordunuz söyliyim bari :KK48:

Benim bildirimim gelsin

Baş.01.01.2015 ---113.5 kg

Geçen hafta 74.5
Bugün 73.6
Fark 0.9
Yüzde % 1.21

Toplam giden 39.9 kg
:KK9::KK9::KK9:Tebrikler ablam supersin

Gunaydin abla nettin sen ya ezdin gectin gene bu hafta artiyim diye diye:nazar::nazar::KK51::KK51:
Hayran hayran bakiyoz sadece
aynen katılıyorum:KK5:

Arzuhâlim sanadır Allah’ım. Hazan mevsiminde hüznü yaşatanlara, kurşun yağmuruyla Vatan toprağımı kana bulayanlara sana arz ediyorum Allah’ım.
Yüreğimde, yüreğine ateş düşenlerin acısını taşırken, kalbimden dilime dökülen dualarla sana yalvarıyorum Allah’ım.
Canlar, yürekleri yaktı. Her bir yürekte alev oldu parladı. İsyanlarımı duaya dönüştürdüm. Arzuhâlim sanadır Allah’ım.
Şehidimin kanıyla beslenen leş sürülerini, ocakları söndüren hainleri, hainleri destekleyen dalkavuklarını da sana arz ediyorum Allah’ım.
Polisimi, askerimi, masum sivilleri, ana karnındaki doğmamış bebeği şehit edenlerden, hakkımı istiyorum. Biliriz ki, senin affetmediğin tek şey kul hakkı. Hakkımızı helal etmiyoruz Allah’ım.
Gözüm yaşlı, gönlüm yanık. Ne bende kaldı derman, ne kalemimde, sözler de, yazılarda kifayetsiz şimdi. Kalemim yazamaz oldu. Yüreğim susmaz, acım dinmez oldu. Gönlüme akan yaşın ıstırabı beni uyutmazken, şehidimin ocağındaki acının ağırlığını, bu yürek kaldırmaz oldu.
Ebrehe’nin ordusuna yaşattığın hezimeti, bu bölücülere, kan emicilerin zalim eşkıyalarına da yaşat Allah’ım.
Arzuhâlim sanadır. Bilirim ki sen, bilinmeyenleri bilir, görülmeyenleri görür, işitilmeyenleri işitirsin.
Huzuruna geldim, diz çöktüm. Gözüm yaşlı, gönlüm yaslı. Mazlumun ahını yerde bırakma Allah’ım. Kahhar isminle kahreyle, helak eyle Allah’ım.
Bu vatanı bölmek isteyen, bir karış toprağında gözü olan küffar ordusunun planlarını boz Allah’ım.
Askerimin, polisimin vatan için hizmet eden milletimin yar ve yardımcısı ol. Küfre düşüren her sözden, her davranıştan sana sığınırım. Sadece senden medet umar, sadece senden isterim. Arzuhâlim yalnız sanadır ALLAH’ım. Benim ile birlikte, vatanımızın bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin devamı, şehitlerimiz ve acılı aileleri için dua eden tüm inananların duasını kabul eyle Rahmetin ile nasiplenen kullarından eyle Allah’ım
ÂMİN
ALLAH RIZASI İÇİN OKUDUKTAN SONRA HEMEN PAYLAŞALIM DUA HALKASINI ŞEHİT VE YARALILARIMIZ İÇİN BÜYÜTELİM.

Arkadaslar herkes bu Duayı okusun arkadaşlarımız yoğun ateş içinde şehit ve yaralılarımiz var askerimizi muzaffer olabilmesi için bu duayı herkes okusun Rabbim bizlere bagislasin onlara Rabbim yardimcilarini yollasin onlara burda olup ta yardım edememek bizleri kahrediyor sadece Dua edelim okuyalım salih bir kalple..
Amin

Menemen
1 dilim t.b. ekmegi
Ayran
2.5 su
Spor yok maalesef
Geçmiş olsun tatlım inşallah kötü bişey değildir en kısa zamanda iyileşir

Kızlar akşam yürüyüş yapıcam dedim ama eşim saatinden erken geldi yapamadım İnşallah yarın hem menü hem spor telafisi olacak

Back