💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Solemicek msn sonucuuu:)
Abla bsey demedm walla akisina braktm artk en fazla yemem napiym:)
Tabi söylesen bişey yapmıcak diye korktun dimii sonrada bize ayyy gezmedeydim yemesem ayıp olacaktı diye ayak yapacan :KK70:

Sordunuz söyliyim bari :KK48:

Benim bildirimim gelsin

Baş.01.01.2015 ---113.5 kg

Geçen hafta 74.5
Bugün 73.6
Fark 0.9
Yüzde % 1.21

Toplam giden 39.9 kg

Bn bu yasima kdr kilolu dahi olsam karni dumduz bi tiptm hc belden gobekren almazdm kilo. Ki normal dogum yaptm ama hala ugrasiyorum gobegi eski haline getirmeye. Bildgn yaglanmisyumusamis:KK43: ucuncu ay btti dogmdan snra. Bn hemen eskisi gbi olck saniodum.
Gerçeklere hosgeldin ozaman cnm ne denir baska.desene benimki normal ozaman sende bile sonuc oyleyse.ins eskisi gibi olursun ama bnm nolur bilmiyorum

Tabi söylesen bişey yapmıcak diye korktun dimii sonrada bize ayyy gezmedeydim yemesem ayıp olacaktı diye ayak yapacan :KK70:

Benim bildirimim gelsin

Geçen hafta 74.5
Bugün 73.6
Fark 0.9
Yüzde % 1.21

Toplam giden 39.9 kg
Ablacm saka maka 69a cok az kaldi snn icn:) masallahhhhh

Gerçeklere hosgeldin ozaman cnm ne denir baska.desene benimki normal ozaman sende bile sonuc oyleyse.ins eskisi gibi olursun ama bnm nolur bilmiyorum
Azimle mekik ceken karnini eritir demisler:)) ben dogumdan snra sok oldm zaten aman allahm bebek yanmda ama acaba bi tane daha vardi da iltrasnda gizlendi mi diye:) tabi ilk gnku gbi diil ama basklarni gordkce hani bu kilolar gidecekti hemen laynn die dusunuorm. Nie millet emzirerek zyflio da bnm oglm istahli da olmasna ragmen gobegm hala erimedi:) kalcalari basenleri solemiorm bile onlar hep ariza bolgelerdi zaten:D

Benim bildirimim gelsin

Geçen hafta 74.5
Bugün 73.6
Fark 0.9
Yüzde % 1.21

Toplam giden 39.9 kg
Gunaydin abla nettin sen ya ezdin gectin gene bu hafta artiyim diye diye:nazar::nazar::KK51::KK51:
Hayran hayran bakiyoz sadece

Içine başka şeylerde koyunca 3 kş fazla geliyor
Bende ilk defa bugün yaptım 2 kş yulaf 2 yumurta az süt az peynirle baya oldu doyurucuydu. Bidahakine 1 yum koyacam
Yanında domates salatalık zeytin çok güzel oluyor
Bn tatli yapiorm abla dmk ki iste regl olcagn icn cnm tatli istioms yoksa klasik kahvaltimda peynrle domates olrdu mutlaka;) bn bir ymrta ve az sut koydm bi daakine bir belki iki kasikla denicem:)

Bn tatli yapiorm abla dmk ki iste regl olcagn icn cnm tatli istioms yoksa klasik kahvaltimda peynrle domates olrdu mutlaka:KK66: bn bir ymrta ve az sut koydm bi daakine bir belki iki kasikla denicem:)
Oda güzel fikir
Muz yerine başka meyvelerde rendelenip konulabilir

Azimle mekik ceken karnini eritir demisler:)) ben dogumdan snra sok oldm zaten aman allahm bebek yanmda ama acaba bi tane daha vardi da iltrasnda gizlendi mi diye:) tabi ilk gnku gbi diil ama basklarni gordkce hani bu kilolar gidecekti hemen laynn die dusunuorm. Nie millet emzirerek zyflio da bnm oglm istahli da olmasna ragmen gobegm hala erimedi:) kalcalari basenleri solemiorm bile onlar hep ariza bolgelerdi zaten:KK70:
Cnm gobek kotu duruyo ama daha ya ince belde basen severim ben guzel duruyo bayan lopez tarzi.
Bence en sanssiz vucut tipi gosus bolgesi genis basen hic yok bacaklar ince.
Bnm esim atom karinca diyo bazen herseye bir yorum bulur kendileri

Gunaydin abla nettin sen ya ezdin gectin gene bu hafta artiyim diye diye:nazar::nazar::KK51::KK51:
Hayran hayran bakiyoz sadece
Ama öyleydim tatlım
Aslında menülerim iyiydi ama regli olunca 1 günde 1 Kilo düştü sonrada biraz işi sıkı tutunca eksiye düştüm
Çok mutlu oldum gerçi -1 yakalasam daha iyi olacaktı ama neyse bende bulupta bunamıyım

Cnm gobek kotu duruyo ama daha ya ince belde basen severim ben guzel duruyo bayan lopez tarzi.
Bence en sanssiz vucut tipi gosus bolgesi genis basen hic yok bacaklar ince.
Bnm esim atom karinca diyo bazen herseye bir yorum bulur kendileri
Bazen insanın vücut yapısı elinde olmuyor
Vücut orantısız oldumu iyi durmuyor
O zaman ince olan yere daha çok kas çalışması yapmak lazım
Zayıflayıncada zaten fazla olan yerler küçülüyor

kizlar kusura bakmayin bugun ders secimlerin vardi erkem yatiyim erken kalkiyim dedim o yuzden bildirim yapamadim ama cis yemedim sporda yapmadim bi gun yapmamanin cezasi +300 olarak dondu bana alistirdim ya vucudu

Bencede bundan iyisi samda kayisi...
ama beni geceeemeeediiiiiinn esim esim güzel eşim
Ama öyleydim tatlım
Aslında menülerim iyiydi ama regli olunca 1 günde 1 Kilo düştü sonrada biraz işi sıkı tutunca eksiye düştüm
Çok mutlu oldum gerçi -1 yakalasam daha iyi olacaktı ama neyse bende bulupta bunamıyım

Bazen insanın vücut yapısı elinde olmuyor
Vücut orantısız oldumu iyi durmuyor
O zaman ince olan yere daha çok kas çalışması yapmak lazım
Zayıflayıncada zaten fazla olan yerler küçülüyor
Ne kadar kotu olsada spor baya duzeltiyo bence abla azim onemli iste bende hep ince bele hayranim ama hic ince bel olmadi bnm bakalim.allahtan kiloyu heryerden aliyorum karin bolgesi cok evet ama.
Resimde gordun zaten oyle demi

Sağol cnm
Artık 6 lar izin sonrası inşallah
Muhtemelen izinde bikaç Kilo alırım sonrada bi azimle tekrar başlayıp 65 görürüm inşallah
Ins abla bisey kalmadi senin masallah basari ipini gogusledin sanirim bence 65 e gerek kalmicak 69 da bile muthis olcan suan bile cok iyisin

Bencede bundan iyisi samda kayisi...
ama beni geceeemeeediiiiiinn esim esim güzel eşim
Anacım seni geçmem için maraton koşmam lazım buda bu yaşta mümkün değil
Zaten sen iç kulvardan başladın yani öndeydin

Tabi bide şu var sen 73 74 ken ben 79 80 lerdeydim güzellik, arayı kapatmışım :KK48:

Ne kadar kotu olsada spor baya duzeltiyo bence abla azim onemli iste bende hep ince bele hayranim ama hic ince bel olmadi bnm bakalim.allahtan kiloyu heryerden aliyorum karin bolgesi cok evet ama.
Resimde gordun zaten oyle demi
Yok Kızzz okadar abartılı bişey görünmüyordu
Zaten verdikçe hertaraftan gider
Bel için oklava hareketini yapsana düzenli olarak

Anacım seni geçmem için maraton koşmam lazım buda bu yaşta mümkün değil
Zaten sen iç kulvardan başladın yani öndeydin

Tabi bide şu var sen 73 74 ken ben 79 80 lerdeydim güzellik, arayı kapatmışım :KK48:
Ask olsun abla ya yuzde onemli diyodun sennnn. Ozamn kilosu fazla olan daha sansli zaten daha cabuk veriyo onlar.bu hafta cok seviniyodum.bi saka yapim dedim gonlumu kirdin ya. :KK61:
Borek corek yirim bak simdi

Ins abla bisey kalmadi senin masallah basari ipini gogusledin sanirim bence 65 e gerek kalmicak 69 da bile muthis olcan suan bile cok iyisin
Sadece izin korkutuyor beni
Son 2 sefer gittiğimdede diyetteydim ekmeğimi bile burdan götürmüştüm sıfır kaçamakla Kilo verip dönmüştüm
En son 3 sene önce gittim şimdi okadar kendimi sıkmak istemiyorum ayların getirdiği bıkkınlık var

Bide biraz Kilo alsam sizler verirken beni geri kalacam :KK48:
Keşke hedefe ulaşmadan gitmeseydim aslında hesaplarıma göre bitmesi gerekiyordu ama ramazan ve yavaşlama işi bozdu

Back