💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Fayda edermiki onu biliyorum netten okumustum isinma falan olmadan sadrce onu yapsam olurmuki
Düzenli yaparsan hiç bi hareket boşa gitmez
Ama yağ yakmak için 45 dak falan kardiyo yapman lazım sonrasında hareketlerini yaparsın
Dışarı çıkamazsanda evde leslie yap

Sadece izin korkutuyor beni
Son 2 sefer gittiğimdede diyetteydim ekmeğimi bile burdan götürmüştüm sıfır kaçamakla Kilo verip dönmüştüm
En son 3 sene önce gittim şimdi okadar kendimi sıkmak istemiyorum ayların getirdiği bıkkınlık var

Bide biraz Kilo alsam sizler verirken beni geri kalacam :KK48:
Keşke hedefe ulaşmadan gitmeseydim aslında hesaplarıma göre bitmesi gerekiyordu ama ramazan ve yavaşlama işi bozdu
Abla neguzel iste git gel bizle devam edersin.65 olursanda burda olcanmi hep bizle ilgilencenmi.valla cok alistim buraya hayatimdan cikarsa cok uzulcem heralde

Cnm gobek kotu duruyo ama daha ya ince belde basen severim ben guzel duruyo bayan lopez tarzi.
Bence en sanssiz vucut tipi gosus bolgesi genis basen hic yok bacaklar ince.
Bnm esim atom karinca diyo bazen herseye bir yorum bulur kendileri
Bn de seviyorum hafif cikik popoyu da bel ince olnca siritmiodu. Smdi cok daha kotu lopez nere bn nere:D

Ask olsun abla ya yuzde onemli diyodun sennnn. Ozamn kilosu fazla olan daha sansli zaten daha cabuk veriyo onlar.bu hafta cok seviniyodum.bi saka yapim dedim gonlumu kirdin ya. :KK61:
Borek corek yirim bak simdi
Anacım ben tek haftalık yüzdeden bahsetmiyomki
Yüzdelerimize yarın bakarız
Kiloda bana yetişemedin dedinya onun için dedim zaten önceden aramızda fark fazlaydı diye :KK66:

Valla benim için hava hoş güzelim ye pastaları börekleri yarında tartı göstersin sana :KK70:

Abla neguzel iste git gel bizle devam edersin.65 olursanda burda olcanmi hep bizle ilgilencenmi.valla cok alistim buraya hayatimdan cikarsa cok uzulcem heralde
Siz bırakmadıktan sonra ben bırakmam tatlım
Artık benim için bağımlılık oldu

Senin hedef kaçtıki

Anacım ben tek haftalık yüzdeden bahsetmiyomki
Yüzdelerimize yarın bakarız
Kiloda bana yetişemedin dedinya onun için dedim zaten önceden aramızda fark fazlaydı diye :KK66:

Valla benim için hava hoş güzelim ye pastaları börekleri yarında tartı göstersin sana :KK70:
Olmazzzz yemicem iste :KK54:
Bu hafta sabrima ben bile hayran kaldim.hayatta cislara dayanamazdim :-) 55 olana kadar devam inş.toplam 7 kilo olcak nerdeyse abla iyi bencede.

Olmazzzz yemicem iste :KK54:
Bu hafta sabrima ben bile hayran kaldim.hayatta cislara dayanamazdim :-) 55 olana kadar devam inş.toplam 7 kilo olcak nerdeyse abla iyi bencede.
İyi olmazmı güzelim ne verebilirsek kârdır
Bide başlamasak bakalım kaç Kilo üstüne aldıydık

1441877348247.jpg
Buda benim küçük kesme

Back