💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Guzelce esnet kaslarni cnm:) bn uzun zmndan snra spora oldkca agir harektlerle baslaynca her tarafm agrdi da bi hafta kaslarm dokunnca bile agriodu:) esneme hareketleri agriyi azaltio
Evet bizimkinin çenesi durmadiki esneme yapayim.disari giderken zorla goturcen eve gelirken zorla getircen yemegi zorla yedircen deli ediyo beni

Bnm cuma 87,9 ptesi 87,6ydi. Dun tartilmstm 87,2. Bgn kahvaltidan once tartildm 87,6 gene yarina daha cikmasa ona bile mutlu olcam reglden dolayi.
Hiim ben arti olmuyorum şukur ama inmedimde bugun.
bugun spor yapmicam faydami zararmi anlamadin ya yarin arti olmim sonra

Kizlar ayin 13 de regl olcam sanki yavastan sisiyor gibiyimmm

Aman ne bilimmm acaba verdim mi ki pek umudum yok tartilmadim
Bu hafta senin kilonuda merak ettim kiz nolcak diye ben gecen hafta sansliydin -500 cikmistim herseye ragmen ama son 2 gun cok sıktım

Evet bizimkinin çenesi durmadiki esneme yapayim.disari giderken zorla goturcen eve gelirken zorla getircen yemegi zorla yedircen deli ediyo beni
Zoru seviyor anlasilan:) rahat brak tatlim cocugu:) bnm hayatmda ne kdr huysuz cocuk varsa anneleri rahat olan ilerde buyuk adam oldular:) bi tandgmz vardi o zmnlar bn de kucugum. Gelirdi bze otrmaya kiziyla. Allahim o nasi bi yaramz cocuk durdan sustan anlamaz, aksi, dedigm dedik, inat. Aradan yillar gecti tabi, smdi iyi bi universiteyi burslu kazandi da bitirio bile. Gayet de akilli hareketleri tavri:))

Ayyy dun aksam esimle su eskiya dunyaya hukumdar olmaz diye bisey basladiya onu izledik gece esimle ilgili ruyalar gordum sinirlerim bozuldu.filmin etkisindemi kaldim naptim.
Sabah o beni opuyo benim kotu davranasim geliyo soylemedim ona tabi deli der bana valla tv izletmez daha

Hiim ben arti olmuyorum şukur ama inmedimde bugun.
bugun spor yapmicam faydami zararmi anlamadin ya yarin arti olmim sonra
Spor zararli olr mu hiic:) sadece tarti odakli dusunme canim bnce sikilasinca inceliyosun ama kiloda artis olabilio. Bnce onemli olan incelmek:) bn bi ara cok dkkt edip sabit kalmstim. O ara diyetisyene gidiodum. Olcum yapti tebrik ederm bi kilo yag gitms dedi. Bn tabi sok, kilom sabit cunku. Ama kas yapip, azcik da su tutunca yaktign yag tartiya yansimayabilio ama olmayan kotlarn olmaya baslio. Hangisi daha onemli? Tartida ne gordugn mu yoksa aynada mi?

Ay ruyalar bni de etkilio canm. Bzm dedign gbi acayip sinr olmus ni sklde uyaniorm ona. Bi de utanmadan diorm zatn sana cok snr oldum diye Adamcagz neye ugradgni sasirii sabah sabah

Cnm kaynatam koca adam cok fena kuserdi herseye rahmetli.onami cekti napti.oglum cok akilli yaramaz degil evde yerinden sallanmaz 6 yasinda ama kuser hersrye cok sinirli bacak kadar boyuyla ya.ucurtmanin ipi sehbaya takildi diye ucurtmayi yirtiyodu gecen .ipi cekmis cekmis sinirlenmis elinden zor aldim oysa sehbayi milim oynatsa halledecek

Ay koptm ya kac yasinda? Bnm yegenim de acayip sinirli ve inat:) bn de diyorum dedesine cekmis diye:) babam da oledir:) iyisi cok iyi ama tersi korkunc:)

Orasi aşikar tabi cnm sıkılasmada plates super vucudu sekillendirdigi soyleniyo gecen sene 2 ay gittim ama diger evde yakindi burda oylr sansim yok.bende masaj aleti var selulit basligi falanda var onunda faydasini gormustum.ama firsat bulamiyodum bu aralar bugun onada basliycam ins.malum bu sefer kilolarla daha guclu savascaz ins sezeryan gobiside gide belki baklavalarim olur

Iyi abla cok sukur:) arkadsima gidicm bebek gormeye, karnmi smdi iyi doyuruyorm ki orda bisey yemiym fazla malum snra saldiriyirum her sye Sen nasilsn
Kız bugün bari menünde cıss olmasın
Önceden deseydin hamurişi tatlı yapma diye

Bende haberler güzel
Çok fazla olmasada tatmin edici en azından benim için

Mefkurem
Abla sabah gene uc kasik yulaf kepegnden krep yaptm da ymrta, sut ve tatlandrmak icn muzla kuru dut bi de yaban mersini ekledim. Dag kadar kocaman oldu damak tadima uygn ama yesem yerm hepsni ama cok mu oluyo uc kasik acaba?

Bn bu yasima kdr kilolu dahi olsam karni dumduz bi tiptm hc belden gobekren almazdm kilo. Ki normal dogum yaptm ama hala ugrasiyorum gobegi eski haline getirmeye. Bildgn yaglanmisyumusamis ucuncu ay btti dogmdan snra. Bn hemen eskisi gbi olck saniodum.

Mefkurem
Abla sabah gene uc kasik yulaf kepegnden krep yaptm da ymrta, sut ve tatlandrmak icn muzla kuru dut bi de yaban mersini ekledim. Dag kadar kocaman oldu damak tadima uygn ama yesem yerm hepsni ama cok mu oluyo uc kasik acaba?
Içine başka şeylerde koyunca 3 kş fazla geliyor
Bende ilk defa bugün yaptım 2 kş yulaf 2 yumurta az süt az peynirle baya oldu doyurucuydu. Bidahakine 1 yum koyacam
Yanında domates salatalık zeytin çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…