💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kizkar bugun okulda kahvalti vardi ogleden sonrada oturmam biraz kacamak oldu ama sanirim saat ve aksamki menum telafi eder

KALKINCA 07.00 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTI 10.30 ( okulda ) 1/2 katmer 2 dlm peynirli pide domates salatalik peynir zeytin

OGLE ( misafirlik ) 15.30 patates salatasi ama patates coooook az aldim hep marol sectim yedim 3 y.sarma

SAAT 18.30 baharatli yogurt yiyecegim

su 3 olur

canim yarim bile olsa katmer baya kalorili bir yiyecek sabah olmamis bence peynirli pideyi gormedim zaten:confused: oglen ve aksam iyi olmus suyuda iyi icmissin canim
Menum;
SABAH 07:00 de her zamanki Sütlü yulaf ezmem 1 kase.

12:00 de 1 adet elma / daha sora ispanak suyum

02:00 da Z.yagli Yesilmercimek salatam büyuk kasede ( dereotu, semizotu,reyhan, kivircik, salatalik, domates, az ceviz ve yesil mercimek 3 kasik)

04:00 da orta sekerli kahve ve 4 adet altinbasak sifir tatsiz biskuvisi

( aksam yemegini yaparken kokudan doydum yiyesim de olmadigi icin kapadim menuyu )

1 saat yuruyus / 1 saat step aerobik ve esneme dersim / 30 dk cesitli spor aletleriyle kol bacak karin calismasi:KK6:

Suyum bugunluk 2.5 lt

menu saglikli gozuktu cok aksam acikmazsin umarim sporun tek kelimeyle harika:KK6:
Sabah limonlu su

Kahvaltı 2 yağsız peynirli yumurta,
3 zeytin, biraz peynir
2 dl ekmek domates salatalık

Ara 1 küçük kase yoğurt, 8 siyah üzüm, 5 fındık

Öğle 1 tabak yağsız kıymalı yumurta, 1 kase patlıcan, yoğurt

1 bardak ev yapımı vişne suyu
Öğlen in aynısı

Su 2. 5 litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
menu guzel bence cnm sporun da iyi

Ohh mis gbi hava:) keske hep bole gitse, kis gelmese bu sene:)

Menum:)
Sabah
Dunku kreplerimden yaptm. Iki kasik yulaf ezmesi, iki kasik yulaf kepegi, sut, yumurta, 1 muz ve kuru dutla yaban mersini karisimi:)

Aksam
1,5 tam bugdayli lavas
Kiyma
Salata
Bir bardak ayran
Bi kac tane leblebi
Iki catal yas pasta

Hemen kizmayinnnn aksam yemegi saat 4 gbi bitmisti. Pastayi da hemen ardndan yedim. Aksama belki bi kac kasik yogurt yerim:) hava guzel, yuruyuse gitmeyi dusunuyorum:)
lavas batti gozume canim onun disinda iyi duruyor menun:)

Benim menüm gelsin güzeller
Bana yarın tartı olduğu için hafif tutmaya çalıştım

Kalkınca 1 activa 1 armut

10.00 2 yumurtalı peynirli omlet

13.00 tavuklu yeşil salata

17.30 2 bar.tarçınlı süt

Su 1.5 lt olmuştur 2.5 olur en az

menun gayet guzel ve sasaglikli canim :KK36:

Merhaba hanimlar dun menumu yazamadim cok kotuydum cok agrim vardi bugunkunu yaziyim hemen
9:00 az biraz sucuklu yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
12:30 peynirli omlet
17:00 1 kase kisir
Su 3 olur
Spor yapamam sanirim bugunde agrim gecmedi bide regl oldum onun agrisi
cok gecmis olsun canim menun guzel gunu erken kapatman da iyi olmus suyu da iyi icmissin

Bende yazayim menumu
Sabah 1 dlm cavdara acili ezme surdum
1 bardak balli limonata

12.30 domatesli peynirli omlet
1 dlm çavdar

5.30 1 kase yayla corbasi 2 kofte
su 2 lt
spor 1 saat sabah parkta yaptim spor aletleri ve yuruyus
200 ziplama
aksamda ins cikarim 1 saat gene parka bakalim
olmadi gelsin muzik dans tv vardi full oryantel oynayip duruyodum kapanmis kanal galiba

menun iyi canim
sporunda oyle
İyi Akşamlar arkadaşlar
Menü
Sabah 2 adet haşlama yumurta
Öğlen saçma sapan şeyler kendime sinir oldum
Aksam taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt 6 yeme işi bitti çok kızdım bugün kendi kendime meyve falan yok suyuda çok içmeden bitirmek istiyorum suya devam ediyorum 2 lt oldu öptüm sizi
canim oglen ciss yemissin sanirim canim hamilelikteolur oyle seyler fazla abartmamak sartiyla sabah aksam guzel cnm

Kızlar staj defterı olustrmakla ugrasıyorum bayadır.. cuma gunu tatıle cıkıyorum stajımda bıttı sukur.. cokk ıhtıyacm var tatıle.. Buraya pek fazla ugrayamıcam 20sıne kadar.. cumaya kadar da ımzalatmam gerekıyo evraklarımı bıkac eksık belgem var..

Ben bugun sıze mını bı veda edıyım.. Ama abartmıcam hıc bıseyı.. cuma ve pazartesılerı bıldırım yapıcam lıstede devam edıcem..

Yazdıklarınıız da elımden geldıgı kadar okumaya calısıcam.. hepınızı opuyorumm.. ıyı aksamlar kendınıze ıyı bakın gerı donus yaptıgmda herkesı zayıflamıs gorucem ona gore.. :KK48::KK15: sevılıyosunuz.. ozlucem sızlerı :KK200:
canim tatile hakettin iyi tatiller diliyorum simdiden kendine iyi bak zayiflamis olarak don :))

Son düzenleme:
Kizlar bugun 20 dk. Karin basen bacak hareketleri yaptim mekik.cektim 100.de zipladim

Daha fazlasini yapamadim acidi o zedelenmis bolgemm

Herkesin.menusunu okudum ama tlf uarim saattir yaziyorum siliyor k.bakmayin tek.tek yazamadim ama menuler cok.hosss

Feyzacigimmm seni ozleyecegiz

Ruveyde annen mi geliyoor :) ne guzelll
Tatlım yavaş hareketler yap ama bence ziplama
Aslında NORMAL tempoda biraz yürüyüş yapabilsen en iyisi
Azla başla alıştıkça artırırsın

teşekkur ederim canim umarim dedigin garantilemisimdir 5leri :) spor gercekten kaslari sisiriyormus bir sure sporu birakinca daha hizli kilo verdim sanirim
Herkesde farklı olabiliyor Cnm
Ama bendede öyle eğer 3-4 güne bi ara vermezsem Kilo düşmüyor
Kimisinde spor yapmadan düşmüyor

yas pasta olmamıs ama ıkı çatalla kaldıysan ıyı tabı.. lavasta 1 olsa daha ıyı olurms boyutunu bılmıyorum ama aksam mllum ne kadar az o kadar ıyı.. gercı erken yemıssn aksamı da. yuruyusunu de yaparsan super olur:KK28:
şu an açlıktan başımdönüo bi kaç fındık attım ağzıma =) yürüyüşümü de diğer arkadşlar gibi saatlerce yapamasam da yarım saat tempolu yaptım. Yarın da arkadaşıma gidicez bebek görmeye, orda muhtemelen bol cıslı olcak. ama kalori hesabına dönüp en az zarara kurtarmaya çalışıcam =)

canim yarim bile olsa katmer baya kalorili bir yiyecek sabah olmamis bence peynirli pideyi gormedim zaten:confused: oglen ve aksam iyi olmus suyuda iyi icmissin canim

menu saglikli gozuktu cok aksam acikmazsin umarim sporun tek kelimeyle harika:KK6:

menu guzel bence cnm sporun da iyi

lavas batti gozume canim onun disinda iyi duruyor menun:)

menun gayet guzel ve sasaglikli canim :KK36:

cok gecmis olsun canim menun guzel gunu erken kapatman da iyi olmus suyu da iyi icmissin

menun iyi canim
sporunda oyle

canim oglen ciss yemissin sanirim canim hamilelikteolur oyle seyler fazla abartmamak sartiyla sabah aksam guzel cnm

canim tatile hakettin iyi tatiller diliyorum simdiden kendine iyi bak zayiflamis olarak don :))

başka et türü olsa tek yeniyor da abla kıyma olunca ekmek şart oldu. ben de en azından sağlıklı bi alternatif olsun diye tam buğdaydan yapılmış lavaş aldım =) tanesi 120 kalori falan sanrm. lavaşlar toplam 180 kalori etti . az değil ama o an elimden gelen oydu =)

ben geldim kızlar
menumu paylasayim
sabah saat 11.00
1 kase tam tahilli karisik meyveli bugday ve pirinc gevregi sutle beraber
saat 15.00 1 activia kayisili
16.30
1 haslanmis misir
18.30 bir ayran
aksam 19.30
yogurtlu patlican kozleme
Menun guzel spor varmi? Hadi cuma bol eksili olsun insallahhh

Selam kızlar
geç de olsa menumu yazayım
sabah domates biber 5 zeytin2 tatlı kaşığı bal ara 5 incir küçüktür
öğlen 4 kaşık erişte salata yoğurt börülce yemeği
akşam 2 kaşık erişte 1 kaşık haşlanmış bulgur salata 1 kaşık peynir
suyun az oldu 2 anca olmuştür.
akşam yemeğinden sonra temposuz yürüyüş 1 saat kadar.

Back