Allah yardımçinzi olsun haticecim.Burdayım canım şu ortam beni kötü etkiledi yaklaşık 4 haftadırda 1 grm veremedim açıkçası motivasyon falan kalmadı şu tatile bi gidip geliyim yeniden motive olurum inşallah arada cıs yesemde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum valla spor yapamıyorum çocuklar küçük fırsatım olmuyo bilmiyorum bu şekilde biraz idare edeyim bakalım psikolojimde çok bozuk çok kötüyümbende diyet falan düşünecek hal kalmadı gene yazarım ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edicem ilk fırsattada dr gidip aranıza öyle gelicem
evetBozuldu mu bamya
yok Kuz bozuldu gece dolaba koyacaktım uyumusumYandı heral
evet Birgül bamyacığımın başına gelenleri sen bildinHee aklima gelmediydi o:) disarda mi kaldi acepdie dusundum:)
Birgül bilmiş9
Allah yardımçinzi olsun haticecim.
evet
yok Kuz bozuldu gece dolaba koyacaktım uyumusum
evet Birgül bamyacığımın başına gelenleri sen bildin
Ayni seyi arada bn de yapiorm da kndmden bildm galibaBirgül bilmişsabah sabah iyi güldüm
reglde kilo artar boş yere çıkıpta canını sıkma canım gördüğün rakam zaten sahte sende biliyorsun o yüzden tartı işini ertele bittikten bir kaç gün sonra çık ancak gider ödem :)Sonunda regl oldm yaaa cok mutlandm ama yarnki tarti isinde canmi sikabilr
Evet odem olcaktr mutlaka canm ama grubun tarti gunu cuma:) ptesi gunku bildrm brz daha ic acici olabilr bilemedim:)reglde kilo artar boş yere çıkıpta canını sıkma canım gördüğün rakam zaten sahte sende biliyorsun o yüzden tartı işini ertele bittikten bir kaç gün sonra çık ancak gider ödem :)
Yaz icin 10 kitap vermis ögretmeni onlari yapiyoruz karisik her dersten var biseylerNe anlatiosun canm:) walla cocuklarla ugrasmak zor:)
Ayni seyi arada bn de yapiorm da kndmden bildm galiba
Gunaydn canmm:)Herkese gunaydiiiinnnnnn
Bugun eksi olmamisim bakim dedim uzuldum yaGunaydn canmm:)
Gunaydin cnmGunaydinnnn kizlarrr
Daha bi gunumuz varBugun eksi olmamisim bakim dedim uzuldum ya
Iyide iki günü eşit olan zarardadir demişlerDaha bi gunumuz var
Daha bi gunumuz var
Bnm cuma 87,9 ptesi 87,6ydi. Dun tartilmstm 87,2. Bgn kahvaltidan once tartildm 87,6 geneSen ne durumdasin cnm
Gunaydinnn cnmGunaydinnnn kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?