💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende merak ediyorum :) 1kg olcakmi -500 mu blmiorum. Onu bunu ictigimden tartilmiorum yarini da hafif tutup cuma spordan sora tartilicam bakalim
Aslında sabah kalkınca tartılsan daha iyi
Spordan sonra daha az olabilir ama gerçek kilon olmaz terlediğin içinsu kaybı olur

Haticem ya burdan uzak kalmanda çözüm değilki
Hem sen emzikli bi kadınsın bakmasana tv ye haberlere
Hepimiz üzülüyoruz ama elimizden gelen bişey yok
İzine ne zaman gidecektinki
İnşallah iyi gelir sana
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım
Seni seviyoruz ve bekliyor olacaz
Yok abla burdan kopmam hergün okumaya çalışıyorum ama psikolojim çok kötü eşiminde atlattığı saldırılar eklenince elim kolum kalkmıyo spora falan sanki o şehitler yanımda oldu baya kötü oldm sizi takip ediyorum pazartesi cuma gelirim bildirime ama bi süre şööööyle durmak istiyorum hiç enerjim yok sıfırım sizi seviyorum canlar

Aslında sabah kalkınca tartılsan daha iyi
Spordan sonra daha az olabilir ama gerçek kilon olmaz terlediğin içinsu kaybı olur
Yok spordan sora da asil kilon oluyor zaten bsyler yiyp giderim o yuzden. Sabah tartilma imksnim zor cnku salonda gidip detaylda tartilicam

Iddia dan ziyade disiplinli olmaya calisiyorum sporum bitmesine 2 hafta kaldi. Ve bayramdan sora kaynimin dugunu var esimin memleketnde bide burda olucak. Nasi yapcm blmiorum sporumu nasil halledicem o kosturmadada zayiflarm sanrm. Dugunden sora tekrar baslicm ins spora. Yol uzun 1 ay daha disimi sıkip istedigim sonuca varcagmi dusunuyorum tabi spor baki kalicak azaltarak..
Bence başarıyorsunda tatlım
Sadece bana göre çoğunlukla çok az yiyorsun
İlerde bu yeme şeklini sürdürebilecekmisin
Biraz fazla yesen Kilo Alma riskin olabilir

Bence başarıyorsunda tatlım
Sadece bana göre çoğunlukla çok az yiyorsun
İlerde bu yeme şeklini sürdürebilecekmisin
Biraz fazla yesen Kilo Alma riskin olabilir
Ben az yemiorum ya abla. Ole gozukuyor ama doyuyorum. Bazen nadiren az tutuyorum o da vaktim olnayip gec yemedigimden ya da baska sebebten bende istahsizim su siralar aslinda bu olaylsrdan etkileniorum braz bnde

Yok abla burdan kopmam hergün okumaya çalışıyorum ama psikolojim çok kötü eşiminde atlattığı saldırılar eklenince elim kolum kalkmıyo spora falan sanki o şehitler yanımda oldu baya kötü oldm sizi takip ediyorum pazartesi cuma gelirim bildirime ama bi süre şööööyle durmak istiyorum hiç enerjim yok sıfırım sizi seviyorum canlar
Tmm cnm sen nasıl istiyorsan öyle yap
Arada gel, bildirim yapmak zorunda değilsin istersen kendini toparlayıncaya kadar yapma

Sabah çok güzel
Hem öğlen hem akşam ekmek yok bravo cnm
Tebrikler bisüredir verdiğin en iyi menü heralde :KK9: :KK9:
Sadece ev yapımıda olsa meyve sularına dikkat
Teşekkür ederim ablam, eşim abur cubur alıp kanıma girmez umarım. Annem gelecek yarın ankaradan. Çok mutluyum
guzel olmus canım menun.. patlıcan dedıgn kızartma degılse gayet ıyı.. vısne suyunda da seker yoksa olabılır ama her zaman olmasn bence ıllakı seker konuluyo eksı bı meyve oldugu ıcın.. suyunda sporunda ııyı gorunuyo :KK68:
Sağol Feyzacım. Kızartma değil, yok. Eşim öyle sevse de yapmıyorum artık. Visne suyu az şekerli ama. Özlicez seni bu arada

ben geldim kızlar
menumu paylasayim
sabah saat 11.00
1 kase tam tahilli karisik meyveli bugday ve pirinc gevregi sutle beraber
saat 15.00 1 activia kayisili
16.30
1 haslanmis misir
18.30 bir ayran
aksam 19.30
yogurtlu patlican kozleme

Geçmiş olsun Emelcim ya, sen sporsuz da veriyorsun maşallah. benim de belim çok ağrıyor. Fıtık vardı. Doktora gitmeye de korkuyorum ameliyat falan derse diye
@smyr38 tekrar cok gecmis olsun canim
Rüveydecim çok geçmiş olsun canım

Kizlar bugun 20 dk. Karin basen bacak hareketleri yaptim mekik.cektim 100.de zipladim

Daha fazlasini yapamadim acidi o zedelenmis bolgemm

Herkesin.menusunu okudum ama tlf uarim saattir yaziyorum siliyor k.bakmayin tek.tek yazamadim ama menuler cok.hosss

Feyzacigimmm seni ozleyecegiz

Ruveyde annen mi geliyoor :) ne guzelll

@smyr38 tekrar cok gecmis olsun canim
Rüveydecim çok geçmiş olsun canım
Sağol abla, teşekkür ederim

Kizlar bugun 20 dk. Karin basen bacak hareketleri yaptim mekik.cektim 100.de zipladim

Daha fazlasini yapamadim acidi o zedelenmis bolgemm

Herkesin.menusunu okudum ama tlf uarim saattir yaziyorum siliyor k.bakmayin tek.tek yazamadim ama menuler cok.hosss

Feyzacigimmm seni ozleyecegiz

Ruveyde annen mi geliyoor :) ne guzelll
Eveeeet canım, yarın gelmiş olur belki de. Ohh rahat ederim biraz. Çocukların banyosu, yemek falan yapar annem Allah razı olsun

ben geldim kızlar
menumu paylasayim
sabah saat 11.00
1 kase tam tahilli karisik meyveli bugday ve pirinc gevregi sutle beraber
saat 15.00 1 activia kayisili
16.30
1 haslanmis misir
18.30 bir ayran
aksam 19.30
yogurtlu patlican kozleme
Her zamanki gibi sade güzel cnm

Teşekkür ederim ablam, eşim abur cubur alıp kanıma girmez umarım. Annem gelecek yarın ankaradan. Çok mutluyum

Sağol Feyzacım. Kızartma değil, yok. Eşim öyle sevse de yapmıyorum artık. Visne suyu az şekerli ama. Özlicez seni bu arada
Gözün aydın tatlım
Sakın kimsenin tuzağına düşme
Kız benim evdekilerde neler alıp yiyorlar
Biraz sabır güzelim sonrada Kendinle gurur duy

Back