💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

cok cok az olmus yedıklern.. spor cok ıyı suyunda oyle

guzel olmus canım menun.. patlıcan dedıgn kızartma degılse gayet ıyı.. vısne suyunda da seker yoksa olabılır ama her zaman olmasn bence ıllakı seker konuluyo eksı bı meyve oldugu ıcın.. suyunda sporunda ııyı gorunuyo

yas pasta olmamıs ama ıkı çatalla kaldıysan ıyı tabı.. lavasta 1 olsa daha ıyı olurms boyutunu bılmıyorum ama aksam mllum ne kadar az o kadar ıyı.. gercı erken yemıssn aksamı da. yuruyusunu de yaparsan super olur

gayet guzel dıcek bısey yok.. hadı bakalımı yarın 73ler olucak ınsallah

bence guzel olmus canım menun..

ballı lımonata nasıl oluyoms oyle.. seker yerıne bal mı koydun yanı

guzel olmus canım suyun bıraz az sadece sporunda guzel..

sen hamılesn canm normal bunlar.. elınden gelldıgınce dıkkat et sadece.. oglen ne yedın bılmıyorum ama sabah ve aksam gayet guzel..

sen hamılesn canm normal bunlar.. elınden gelldıgınce dıkkat et sadece.. oglen ne yedın bılmıyorum ama sabah ve aksam gayet guzel..

Kızlar staj defterı olustrmakla ugrasıyorum bayadır.. cuma gunu tatıle cıkıyorum stajımda bıttı sukur.. cokk ıhtıyacm var tatıle.. Buraya pek fazla ugrayamıcam 20sıne kadar.. cumaya kadar da ımzalatmam gerekıyo evraklarımı bıkac eksık belgem var..

Ben bugun sıze mını bı veda edıyım.. Ama abartmıcam hıc bıseyı.. cuma ve pazartesılerı bıldırım yapıcam lıstede devam edıcem..

Yazdıklarınıız da elımden geldıgı kadar okumaya calısıcam.. hepınızı opuyorumm.. ıyı aksamlar kendınıze ıyı bakın gerı donus yaptıgmda herkesı zayıflamıs gorucem ona gore.. sevılıyosunuz.. ozlucem sızlerı

Sağol tatlım benim ilk hamileliğimde 75 kilo ile hamile kaldım kortizon tedavisi ile oldu sonra 9 ay yatınca aldım başımı gittim 106 ile doğuma gittim 2 ay sonra 84 kilo olmuştum sonra es kaynana görünce çocuk derken kendimi unuttum stres ten hirsimi yemekten cikarttim şimdi hersey yolunda zayıflamaya tam karar verdim hamile kaldım her işte bir hayır var elimden geldiği kadar kilo almadan bu hamileliğin geçmesini istiyorum sonrada belki emzirmem in desteğiyle çabuk zayiflarim

Ozlerim seni ama

Tatildee dikkat et canim..INSALLAH SENI DE OYLE GORELIM :)

Olmadi simdi bu

Benm gibi az olmus abla sennki de :) bnde hafif takiliorum doyurucu az oz olsn diye bole oluyor :)

Sabah az akşam iyi olmuş cnm
Öğlen ne yedin bilemiyoz tabi

Üzüldümmmmm ama şimdi Feyzam,
Gerçi senin adına sevindim iyi tatiller iyi eğlenceler Tatlişim

Benim yarın tartı günü olduğu için ekstra hafif tutmaya çalıştım cnm
Bu hafta senin sonucu çok merak ediyom baya iddalısın
Bende merak ediyorum :) 1kg olcakmi -500 mu blmiorum. Onu bunu ictigimden tartilmiorum yarini da hafif tutup cuma spordan sora tartilicam bakalim

Iddia dan ziyade disiplinli olmaya calisiyorum sporum bitmesine 2 hafta kaldi. Ve bayramdan sora kaynimin dugunu var esimin memleketnde bide burda olucak. Nasi yapcm blmiorum sporumu nasil halledicem o kosturmadada zayiflarm sanrm. Dugunden sora tekrar baslicm ins spora. Yol uzun 1 ay daha disimi sıkip istedigim sonuca varcagmi dusunuyorum tabi spor baki kalicak azaltarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…