- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Menum;
SABAH 07:00 de her zamanki Sütlü yulaf ezmem 1 kase.
12:00 de 1 adet elma / daha sora ispanak suyum
02:00 da Z.yagli Yesilmercimek salatam büyuk kasede ( dereotu, semizotu,reyhan, kivircik, salatalik, domates, az ceviz ve yesil mercimek 3 kasik)
04:00 da orta sekerli kahve ve 4 adet altinbasak sifir tatsiz biskuvisi
( aksam yemegini yaparken kokudan doydum yiyesim de olmadigi icin kapadim menuyu )
1 saat yuruyus / 1 saat step aerobik ve esneme dersim / 30 dk cesitli spor aletleriyle kol bacak karin calismasi )
Suyum bugunluk 2.5 lt
Sabah limonlu su
Kahvaltı 2 yağsız peynirli yumurta,
3 zeytin, biraz peynir
2 dl ekmek domates salatalık
Ara 1 küçük kase yoğurt, 8 siyah üzüm, 5 fındık
Öğle 1 tabak yağsız kıymalı yumurta, 1 kase patlıcan, yoğurt
1 bardak ev yapımı vişne suyu
Öğlen in aynısı
Su 2. 5 litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Ohh mis gbi hava:) keske hep bole gitse, kis gelmese bu sene:)
Menum:)
Sabah
Dunku kreplerimden yaptm. Iki kasik yulaf ezmesi, iki kasik yulaf kepegi, sut, yumurta, 1 muz ve kuru dutla yaban mersini karisimi:)
Aksam
1,5 tam bugdayli lavas
Kiyma
Salata
Bir bardak ayran
Bi kac tane leblebi
Iki catal yas pasta
Hemen kizmayinnnn aksam yemegi saat 4 gbi bitmisti. Pastayi da hemen ardndan yedim. Aksama belki bi kac kasik yogurt yerim:) hava guzel, yuruyuse gitmeyi dusunuyorum:)
Benim menüm gelsin güzeller
Bana yarın tartı olduğu için hafif tutmaya çalıştım
Kalkınca 1 activa 1 armut
10.00 2 yumurtalı peynirli omlet
13.00 tavuklu yeşil salata
17.30 2 bar.tarçınlı süt
Su 1.5 lt olmuştur 2.5 olur en az
Merhaba hanimlar dun menumu yazamadim cok kotuydum cok agrim vardi bugunkunu yaziyim hemen
9:00 az biraz sucuklu yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
12:30 peynirli omlet
17:00 1 kase kisir
Su 3 olur
Spor yapamam sanirim bugunde agrim gecmedi bide regl oldum onun agrisi
Bende yazayim menumu
Sabah 1 dlm cavdara acili ezme surdum
1 bardak balli limonata
12.30 domatesli peynirli omlet
1 dlm çavdar
5.30 1 kase yayla corbasi 2 kofte
su 2 lt
spor 1 saat sabah parkta yaptim spor aletleri ve yuruyus
200 ziplama
aksamda ins cikarim 1 saat gene parka bakalim
olmadi gelsin muzik dans tv vardi full oryantel oynayip duruyodum kapanmis kanal galiba
İyi Akşamlar arkadaşlar
Menü
Sabah 2 adet haşlama yumurta
Öğlen saçma sapan şeyler kendime sinir oldum
Aksam taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt 6 yeme işi bitti çok kızdım bugün kendi kendime meyve falan yok suyuda çok içmeden bitirmek istiyorum suya devam ediyorum 2 lt oldu öptüm sizi
İyi Akşamlar arkadaşlar
Menü
Aksam taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı yoğurt 6 yeme işi bitti çok kızdım bugün kendi kendime meyve falan yok suyuda çok içmeden bitirmek istiyorum suya devam ediyorum 2 lt oldu öptüm sizi
Sağol tatlım benim ilk hamileliğimde 75 kilo ile hamile kaldım kortizon tedavisi ile oldu sonra 9 ay yatınca aldım başımı gittim 106 ile doğuma gittim 2 ay sonra 84 kilo olmuştum sonra es kaynana görünce çocuk derken kendimi unuttum stres ten hirsimi yemekten cikarttim şimdi hersey yolunda zayıflamaya tam karar verdim hamile kaldım her işte bir hayır var elimden geldiği kadar kilo almadan bu hamileliğin geçmesini istiyorum sonrada belki emzirmem in desteğiyle çabuk zayiflarimsen hamılesn canm normal bunlar.. elınden gelldıgınce dıkkat et sadece.. oglen ne yedın bılmıyorum ama sabah ve aksam gayet guzel..
Ozlerim seni amaKızlar staj defterı olustrmakla ugrasıyorum bayadır.. cuma gunu tatıle cıkıyorum stajımda bıttı sukur.. cokk ıhtıyacm var tatıle.. Buraya pek fazla ugrayamıcam 20sıne kadar.. cumaya kadar da ımzalatmam gerekıyo evraklarımı bıkac eksık belgem var..
Ben bugun sıze mını bı veda edıyım.. Ama abartmıcam hıc bıseyı.. cuma ve pazartesılerı bıldırım yapıcam lıstede devam edıcem..
Yazdıklarınıız da elımden geldıgı kadar okumaya calısıcam.. hepınızı opuyorumm.. ıyı aksamlar kendınıze ıyı bakın gerı donus yaptıgmda herkesı zayıflamıs gorucem ona gore..sevılıyosunuz.. ozlucem sızlerı
Yogurdum bitti kendim yapiyorumya abla yogurt corbasi yedinya aksam pirincte koymadimÖzlemim sende de salata sebze yoğurt türü bişey yok
Aslında menü güzel ama eksik
Tatildee dikkat et canim..INSALLAH SENI DE OYLE GORELIM :)Kızlar staj defterı olustrmakla ugrasıyorum bayadır.. cuma gunu tatıle cıkıyorum stajımda bıttı sukur.. cokk ıhtıyacm var tatıle.. Buraya pek fazla ugrayamıcam 20sıne kadar.. cumaya kadar da ımzalatmam gerekıyo evraklarımı bıkac eksık belgem var..
Ben bugun sıze mını bı veda edıyım.. Ama abartmıcam hıc bıseyı.. cuma ve pazartesılerı bıldırım yapıcam lıstede devam edıcem..
Yazdıklarınıız da elımden geldıgı kadar okumaya calısıcam.. hepınızı opuyorumm.. ıyı aksamlar kendınıze ıyı bakın gerı donus yaptıgmda herkesı zayıflamıs gorucem ona gore..sevılıyosunuz.. ozlucem sızlerı
Bana cok geldi bugun kapadim bende menuyu canm aslinda hic az gelmedi bana bolca yedim :)cok cok az olmus yedıklern.. spor cok ıyı suyunda oyle
Kızlar staj defterı olustrmakla ugrasıyorum bayadır.. cuma gunu tatıle cıkıyorum stajımda bıttı sukur.. cokk ıhtıyacm var tatıle.. Buraya pek fazla ugrayamıcam 20sıne kadar.. cumaya kadar da ımzalatmam gerekıyo evraklarımı bıkac eksık belgem var..
Benm gibi az olmus abla sennki de :) bnde hafif takiliorum doyurucu az oz olsn diye bole oluyor :)Benim menüm gelsin güzeller
Bana yarın tartı olduğu için hafif tutmaya çalıştım
Kalkınca 1 activa 1 armut
10.00 2 yumurtalı peynirli omlet
13.00 tavuklu yeşil salata
17.30 2 bar.tarçınlı süt
Su 1.5 lt olmuştur 2.5 olur en az
Sabah az akşam iyi olmuş cnmİyi Akşamlar arkadaşlar
Menü
Üzüldümmmmm ama şimdi Feyzam,Kızlar staj defterı olustrmakla ugrasıyorum bayadır.. cuma gunu tatıle cıkıyorum stajımda bıttı sukur.. cokk ıhtıyacm var tatıle.. Buraya pek fazla ugrayamıcam 20sıne kadar.. cumaya kadar da ımzalatmam gerekıyo evraklarımı bıkac eksık belgem var..
Benim yarın tartı günü olduğu için ekstra hafif tutmaya çalıştım cnmBenm gibi az olmus abla sennki de :) bnde hafif takiliorum doyurucu az oz olsn diye bole oluyor :)
Bende merak ediyorum :) 1kg olcakmi -500 mu blmiorum. Onu bunu ictigimden tartilmiorum yarini da hafif tutup cuma spordan sora tartilicam bakalimBenim yarın tartı günü olduğu için ekstra hafif tutmaya çalıştım cnm
Bu hafta senin sonucu çok merak ediyom baya iddalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?