• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayy biz mi çocukları unutuyoruz onlar ki b
Dun cok niyetlendim spora aksam eve glnce. Ama bebis ve evi toplamano kdr yordu ki uyuyaklamism:) uyannca da enerjim btmsti zaten gec olmstu. Dusn yapacagim videoyu bile acmisim bilgsyarda o derece azinliydin:KK70:
zi anlamiyorum.geçen bamya yaptım çokça yarın da yerim diye.çocuğu uyurken uyuya kalmışım ziyan oldu emeklerimeo_O

Bebeğim 3.400 doğdu, normal yani. Kızım da öyle doğmuştu

İnşaAllah canım ya, tabi kilo herşeyin başı zaten

Bende bugün kahvaltı yapmadan, çocuklar uyurken yapayım dedim. Hem baksana Hatice ye, en enerjiğimiz o heralde maşallah

Diğer Hatice nerde göremiyorum Htc drg Htc drg
Burdayım canım şu ortam beni kötü etkiledi yaklaşık 4 haftadırda 1 grm veremedim açıkçası motivasyon falan kalmadı şu tatile bi gidip geliyim yeniden motive olurum inşallah arada cıs yesemde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum valla spor yapamıyorum çocuklar küçük fırsatım olmuyo bilmiyorum bu şekilde biraz idare edeyim bakalım psikolojimde çok bozuk çok kötüyüm:KK61:bende diyet falan düşünecek hal kalmadı gene yazarım ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edicem ilk fırsattada dr gidip aranıza öyle gelicem

Burdayım canım şu ortam beni kötü etkiledi yaklaşık 4 haftadırda 1 grm veremedim açıkçası motivasyon falan kalmadı şu tatile bi gidip geliyim yeniden motive olurum inşallah arada cıs yesemde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum valla spor yapamıyorum çocuklar küçük fırsatım olmuyo bilmiyorum bu şekilde biraz idare edeyim bakalım psikolojimde çok bozuk çok kötüyüm:KK61:bende diyet falan düşünecek hal kalmadı gene yazarım ama merak etmeyin dikkat etmeye devam edicem ilk fırsattada dr gidip aranıza öyle gelicem

Ins tatlim dikkat et kendine cok uzuldum sana ya dua et bol bol allah hepinizi korusun.ülkemize kurtuklari tuzaklari başlarina çevirsin rabbim inş (amin )

Ins tatlim dikkat et kendine cok uzuldum sana ya dua et bol bol allah hepinizi korusun.ülkemize kurtuklari tuzaklari başlarina çevirsin rabbim inş (amin )
İnşallah canım kilom aynı takıldı kaldı belki spor yapsam inicek ama elim kolum kalkmıyor çocuklara zor yapıyorum bişeyleri aman ne uapıyim ya veririm hele şu ortalık bide psikolojim düzelsn biraz bide burda bunların içinde durmak sinir ediyo bitanesi vatan falan sağolmasın diyo bilmem ne bir sürü sinir bozucu şey
......

Haticem ya burdan uzak kalmanda çözüm değilki
Hem sen emzikli bi kadınsın bakmasana tv ye haberlere
Hepimiz üzülüyoruz ama elimizden gelen bişey yok
İzine ne zaman gidecektinki
İnşallah iyi gelir sana
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap tatlım
Seni seviyoruz ve bekliyor olacaz

Gecm8s olsun cnm naber artilar gittimi

tartilmamaya calisiyorum moralim bozulabilir diyee surpriz olsun - olursada :KK68:

canm bacaklarını zorlamayacagın sporları bırakma en azından derim. yani kollar ve sırt mesela. bir de callanetics gibi neredeyse hiç hareket etmeden yaptığın sporlar var. bir dene canım onda da ağrı oluyor mu acaba ? onu bel ağrısı olanlara özel tasarlamışlardı diye biliyorum. senin sorunun bel değil gerçi ama gene de çözüm olabilir.

birgul canim denedim yapamiyorum birde yururken bile cok fena en az bir sene gecmesi lazimmis :confused:

ZUHAL ABLAMMMM masallaaaaaah tebrikler demek eksidesinn:KK39:

kizkar bugun okulda kahvalti vardi ogleden sonrada oturmam biraz kacamak oldu ama sanirim saat ve aksamki menum telafi eder

KALKINCA 07.00 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTI 10.30 ( okulda ) 1/2 katmer 2 dlm peynirli pide domates salatalik peynir zeytin

OGLE ( misafirlik ) 15.30 patates salatasi ama patates coooook az aldim hep marol sectim yedim 3 y.sarma

SAAT 18.30 baharatli yogurt yiyecegim

su 3 olur

Menum;
SABAH 07:00 de her zamanki Sütlü yulaf ezmem 1 kase.

12:00 de 1 adet elma / daha sora ispanak suyum

02:00 da Z.yagli Yesilmercimek salatam büyuk kasede ( dereotu, semizotu,reyhan, kivircik, salatalik, domates, az ceviz ve yesil mercimek 3 kasik)

04:00 da orta sekerli kahve ve 4 adet altinbasak sifir tatsiz biskuvisi

( aksam yemegini yaparken kokudan doydum yiyesim de olmadigi icin kapadim menuyu )

1 saat yuruyus / 1 saat step aerobik ve esneme dersim / 30 dk cesitli spor aletleriyle kol bacak karin calismasi )

Suyum bugunluk 2.5 lt

kizkar bugun okulda kahvalti vardi ogleden sonrada oturmam biraz kacamak oldu ama sanirim saat ve aksamki menum telafi eder

KALKINCA 07.00 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTI 10.30 ( okulda ) 1/2 katmer 2 dlm peynirli pide domates salatalik peynir zeytin

OGLE ( misafirlik ) 15.30 patates salatasi ama patates coooook az aldim hep marol sectim yedim 3 y.sarma

SAAT 18.30 baharatli yogurt yiyecegim

su 3 olur
Himmm katmer yedin yedin barim pidee olmasaydiii pidee oldu oldu barim sarma olmasaydi pirinc var. :) dikkat et daha yeme kapa menuyu insallahh :) biraz sertmi oldum :( :KK20:Hoppa

Sabah limonlu su

Kahvaltı 2 yağsız peynirli yumurta,
3 zeytin, biraz peynir
2 dl ekmek domates salatalık

Ara 1 küçük kase yoğurt, 8 siyah üzüm, 5 fındık

Öğle 1 tabak yağsız kıymalı yumurta, 1 kase patlıcan, yoğurt

1 bardak ev yapımı vişne suyu
Öğlen in aynısı

Su 2. 5 litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş

Sabah limonlu su

Kahvaltı 2 yağsız peynirli yumurta,