Benim zor oldu ya kadin disimi cekemedi kemige kaynamis baska bi Dr cekti zor oldu yaAy allah kolaylik versin cnm .bende koye gitmeden cektirdim cok korluyodum oyle komik bir ani olarak kaldiki bende.esim basucumda kollarimi tutuyo uzuldu askim sen baska bisey dusun orayi dusunme diye bide koku kirildi falan ondan korktum.amaaaa hic acimadi oyle korktugum gibi merak etme
Gecmis olsun çok cnm kurtuldun insBenim zor oldu ya kadin disimi cekemedi kemige kaynamis baska bi Dr cekti zor oldu ya
Seninde güzel şekercikBnm nic güzelmi bende denemistim olmadi bir kactane
Neyse bitmişya cnm Heralde ağrı hapı falan alırsınBenim zor oldu ya kadin disimi cekemedi kemige kaynamis baska bi Dr cekti zor oldu ya
Yok yok abla o an evde deildim:)) oglen 1de ckmstm disari. Doktor isim vardi. Hava gzl olnca parkta otralm ddk annmlerle. Snra cumbur cemaat aciknca yemek ypmaya grstik iste:) ama bi daa olmicak ole:) zatn aclktan bayilcktm az daha sekil a saldrdm herseye:)Sen evinde değilmiydin cnm
Ben yinemi unuttum bişeyler
Ablam onlar kilo deil zaten ocni ferah tut. Eet tartinin ne soyledgi onmli tbi ama bzn gercekleri saptirabilio:)Günaydınnnnn şirineler
Güne +100 le başladım bakalım 2 günde ne kadar giderse artık
Tmm cnm konu anlaşılmıştırYok yok abla o an evde deildim:)) oglen 1de ckmstm disari. Doktor isim vardi. Hava gzl olnca parkta otralm ddk annmlerle. Snra cumbur cemaat aciknca yemek ypmaya grstik iste:) ama bi daa olmicak ole:) zatn aclktan bayilcktm az daha sekil a saldrdm herseye:)
Valla tartı gerçek yada değil eksiyi gösterince seviniyozda artıyı gösterince şok oluyozAblam onlar kilo deil zaten ocni ferah tut. Eet tartinin ne soyledgi onmli tbi ama bzn gercekleri saptirabilio:)
Oh daha ne istiosun dinlenrsn iste iki uc gune bir:) ya vucudnn her fun istisnasiz spora ihtiyaci olsaydi? :)Valla tartı gerçek yada değil eksiyi gösterince seviniyozda artıyı gösterince şok oluyoz
Bide güzel menü spor olunca insanda karşılığını almak istiyor
Ama bende baştada böyleydi benim 2-3 güne bi spora ara vermem gerekiyor ya kaslar şişiyor yada su topluyor
Sorun iste aciktgmz vakit yemek yapmaya calsmak oluo abla. 11 gbi kahvalti yapmstm 5-6 gbi de aciktm ama yemek yememiz 8i buldu.Tmm cnm konu anlaşılmıştır
Zaten hele emzirirken o kadar uzun süre aç Durman doğru değil
Buda başka bi bakış açısı tabiOh daha ne istiosun dinlenrsn iste iki uc gune bir:) ya vucudnn her fun istisnasiz spora ihtiyaci olsaydi? :)
Insallahh insallahh lutfen kararli olalimmben de kararlıyım inşallah iyi olacak bundan sonra. diyetime dönebildim şükür
Hoşgeldinnnn Tatlişimgünaydın ablam , uzun zamandır yoktum, bi selam vereyim dedim, nasılsın?
Hoşgeldinnnn Tatlişim
Arada sizin takıma bakınca gördüm taşınmışın heralde
Yeni evinde işinde sağlık huzur mutluluk seninle olsun güzelim
Bende iyi sayılırım cnm herzamanki gibi artılarla boğuşuyom
Benim vücut iyice kafayı yedi ne yapacağı belli olmuyor
Kaslar sisiyo abla evet. Dikkat spordan soraki sabah tartil.. eczanelerde vucut olcumu var yapabliranz..Valla tartı gerçek yada değil eksiyi gösterince seviniyozda artıyı gösterince şok oluyoz
Bide güzel menü spor olunca insanda karşılığını almak istiyor
Ama bende baştada böyleydi benim 2-3 güne bi spora ara vermem gerekiyor ya kaslar şişiyor yada su topluyor
Kuzum bende bazen yulaf ezmesi tüketiyorum. Sabah 1 çorba kaşığıyla yaptığım lapa beni doyurmuyor. Sen ne kadar kullanıyorsun acabaMenumu bugun erken kapadim aksama uzaktan misafirlerim var.. yazamam belki
Sabah 8:30 da Sütlü Yulaf ezmesi ( tarcinli ceviz ve kuru meyveli )
1 tane cok tahilli galete
Oglen 12:00 de Zeytin, peynir , domates , salatalik, biraz yogurt
1 dilim saf petek balli tam bugday ekmek
AKSAM: 1 kase mercimek corbasi
Zeytinyagli Salata ( az ceviz ve az haslanmis misirla ve az yulaf ezmesi kivircik domates salatalik vs )
2.5 litre su.. suan bu kadar olmadi ama olacak..
1.5 saat yuruyus
Bilmiyordum, diyette öneriliyor diye biliyorum bendeKabak çekirdeğinin 100 gr 560 kalori
Yaaa Emel yapmayalım böyle şeyler , benim de kötü geçti haftasonum, inşallah telafi edebilirizRuveydeee ben hafta sonu cozuttum suan +1 kg deyim 84.6
Çok güzelmiş anlamı, Arapça heraldeTabi isterim cnm ben romantik Hikayeleri bayılırım
Bende üye olurken birçok isim denedim kullanıldığı için kabul edilmedi
Mefkure :amaç gaye İdeal demek
Yani birazda bizim burda bulunma sebebimizi çağrıştırıyor
Evdeki tartım öyle zaten cnm ama her seferinde oranlara bakmıyorum
Bence seninki çok güzelBnm nic güzelmi bende denemistim olmadi bir kactane
Ayy benim 3 dişim öyle alındı. 1 tane kaldı. Resmen ameliyat oluyosun, dikiş falan atıyolarBenim zor oldu ya kadin disimi cekemedi kemige kaynamis baska bi Dr cekti zor oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?