• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay allah kolaylik versin cnm .bende koye gitmeden cektirdim cok korluyodum oyle komik bir ani olarak kaldiki bende.esim basucumda kollarimi tutuyo uzuldu askim sen baska bisey dusun orayi dusunme diye bide koku kirildi falan ondan korktum.amaaaa hic acimadi oyle korktugum gibi merak etme
Benim zor oldu ya kadin disimi cekemedi kemige kaynamis baska bi Dr cekti zor oldu ya

Sen evinde değilmiydin cnm
Ben yinemi unuttum bişeyler
Yok yok abla o an evde deildim:)) oglen 1de ckmstm disari. Doktor isim vardi. Hava gzl olnca parkta otralm ddk annmlerle. Snra cumbur cemaat aciknca yemek ypmaya grstik iste:) ama bi daa olmicak ole:) zatn aclktan bayilcktm az daha sekil a saldrdm herseye:)

Yok yok abla o an evde deildim:)) oglen 1de ckmstm disari. Doktor isim vardi. Hava gzl olnca parkta otralm ddk annmlerle. Snra cumbur cemaat aciknca yemek ypmaya grstik iste:) ama bi daa olmicak ole:) zatn aclktan bayilcktm az daha sekil a saldrdm herseye:)
Tmm cnm konu anlaşılmıştır :KK48:
Zaten hele emzirirken o kadar uzun süre aç Durman doğru değil

Ablam onlar kilo deil zaten ocni ferah tut. Eet tartinin ne soyledgi onmli tbi ama bzn gercekleri saptirabilio:)
Valla tartı gerçek yada değil eksiyi gösterince seviniyozda artıyı gösterince şok oluyoz
Bide güzel menü spor olunca insanda karşılığını almak istiyor
Ama bende baştada böyleydi benim 2-3 güne bi spora ara vermem gerekiyor ya kaslar şişiyor yada su topluyor

Valla tartı gerçek yada değil eksiyi gösterince seviniyozda artıyı gösterince şok oluyoz
Ama bende baştada böyleydi benim 2-3 güne bi spora ara vermem gerekiyor ya kaslar şişiyor yada su topluyor
Oh daha ne istiosun dinlenrsn iste iki uc gune bir:) ya vucudnn her fun istisnasiz spora ihtiyaci olsaydi? :)

günaydın ablam , uzun zamandır yoktum, bi selam vereyim dedim, nasılsın?
Hoşgeldinnnn Tatlişim
Arada sizin takıma bakınca gördüm taşınmışın heralde
Yeni evinde işinde sağlık huzur mutluluk seninle olsun güzelim

Bende iyi sayılırım cnm herzamanki gibi artılarla boğuşuyom
Benim vücut iyice kafayı yedi ne yapacağı belli olmuyor

Hoşgeldinnnn Tatlişim
Arada sizin takıma bakınca gördüm taşınmışın heralde
Yeni evinde işinde sağlık huzur mutluluk seninle olsun güzelim

Bende iyi sayılırım cnm herzamanki gibi artılarla boğuşuyom
Benim vücut iyice kafayı yedi ne yapacağı belli olmuyor

evet ablam taşındım, çok teşekkür ederim

sen artılarını verirsin, canını sıkma, ben tartılamadım, pil bitmiş, ama almadım sanki, bu günden itibaren tekrar başladım :)

Kaslar sisiyo abla evet. Dikkat spordan soraki sabah tartil.. eczanelerde vucut olcumu var yapabliranz..

Menumu bugun erken kapadim aksama uzaktan misafirlerim var.. yazamam belki

Sabah 8:30 da Sütlü Yulaf ezmesi ( tarcinli ceviz ve kuru meyveli )
1 tane cok tahilli galete

Oglen 12:00 de Zeytin, peynir , domates , salatalik, biraz yogurt
1 dilim saf petek balli tam bugday ekmek

AKSAM: 1 kase mercimek corbasi
Zeytinyagli Salata ( az ceviz ve az haslanmis misirla ve az yulaf ezmesi kivircik domates salatalik vs )

2.5 litre su.. suan bu kadar olmadi ama olacak..
1.5 saat yuruyus

Mefkurem Mefkurem abla bizim takımda da sordular bugün nickimi
Biz eşimle nişanlıyken bana dedi ki benim internet sitem var. işte bi adres attı kendi adıyla alakalı. ben de inandım hemen gittim baktım site adını girip. rumcaydı sanırım site. bir sürü üzüm resmi var. üzüm mü satıyorlardı artık bilmiyorum. kızdım bende niye benimle dalga geçiyorsun, üzüm resmi var sadece orda diye. o da yok işte sen benim üzümümsün falan dedi. benim adım üzüm kaldı. böyle :)

Menumu bugun erken kapadim aksama uzaktan misafirlerim var.. yazamam belki

Sabah 8:30 da Sütlü Yulaf ezmesi ( tarcinli ceviz ve kuru meyveli )
1 tane cok tahilli galete

Oglen 12:00 de Zeytin, peynir , domates , salatalik, biraz yogurt
1 dilim saf petek balli tam bugday ekmek

AKSAM: 1 kase mercimek corbasi
Zeytinyagli Salata ( az ceviz ve az haslanmis misirla ve az yulaf ezmesi kivircik domates salatalik vs )

2.5 litre su.. suan bu kadar olmadi ama olacak..
1.5 saat yuruyus
Kuzum bende bazen yulaf ezmesi tüketiyorum. Sabah 1 çorba kaşığıyla yaptığım lapa beni doyurmuyor. Sen ne kadar kullanıyorsun acaba

Kabak çekirdeğinin 100 gr 560 kalori
Bilmiyordum, diyette öneriliyor diye biliyorum bende
Ruveydeee ben hafta sonu cozuttum suan +1 kg deyim 84.6 :KK43:
Yaaa Emel yapmayalım böyle şeyler , benim de kötü geçti haftasonum, inşallah telafi edebiliriz
Tabi isterim cnm ben romantik Hikayeleri bayılırım

Bende üye olurken birçok isim denedim kullanıldığı için kabul edilmedi
Mefkure :amaç gaye İdeal demek
Yani birazda bizim burda bulunma sebebimizi çağrıştırıyor

Evdeki tartım öyle zaten cnm ama her seferinde oranlara bakmıyorum
Çok güzelmiş anlamı, Arapça heralde
Bnm nic güzelmi bende denemistim olmadi bir kactane
Bence seninki çok güzel
Benim zor oldu ya kadin disimi cekemedi kemige kaynamis baska bi Dr cekti zor oldu ya
Ayy benim 3 dişim öyle alındı. 1 tane kaldı. Resmen ameliyat oluyosun, dikiş falan atıyolar

Back