- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak heleOzlenmmm seni yirimmmm yirimmmmm :)
Nebtatli konusuyon.oyle sennnn
Sen evinde değilmiydin cnmYemek saati olyni bi trlu ayarlayamiyirm abla evde olmadgm icn. Dsardan malzeme alio evde pisirene kdr gc saat oluo. Okullar acilinca bu problmi kokten cozucem ama
Valla çok azimli gördüm KızzzGunaydin kalorisiz bi gun daha olacak ins.. cumayaaa hedeffimiz 1 kilo caymakk yoook :):) kaldi 3 gun.. bugunde listem iyi olacakk olacakkk olacakkk kararliyim olacak![]()
Cnm sabah ve akşam güzel ama öğlen biraz sıkıntıHAYIRLI SABAHLAR
bi kaç gündür menümü sonradan verebiliyorum kusura bakma Zuhal abla. net sorunu var. yazmaya yetcek kadar güçlü çekmiyor
dünkü menüm:
sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek peynir xeytin
ara 2 şeftali
öğlen
biraz karpuz mercimek çorba
1 kase kuruyemiş, 1 top dondurma
akşam
1 kase çorba 1 tabak fırında patlıcan biber yoğurt
su 3 lt
spor yok
Hadi bakalım fıstık eğer dünkü gibi menülerin olursa görmemen için bi sebep yokGUNAYDİN GUZELLERRRRR
su an okuldayim kizlar gb bitti ben de okuldan kullaniyorm neti
Ozlemmmmm yemek yaptim.hem bende yerim :)
Kizlarrr bu cuma 82 gorulecekkkk bakin bakim emelllll basaracak mi :)
Biran önce Allah kurtarsın cnmGunaydinnn Bende discideyim cektircem birazdan tirsiyorumda acik
çook büyük değildi ama çok yiyorum meyve. kuruyemiş kabak çekirdeğiydiCnm sabah ve akşam güzel ama öğlen biraz sıkıntı
Zaten arada şeftali yemişin karpuza gerek yoktu eğer şeftali küçükse 2 tane olabilir yoksa 1 tane yeter yanında biraz süt yada yoğurtla
Öğlenede çorbanın yanında salata ve yoğurt eksik
1 kase kuruyemiş demişin ama 100 gr ortalama 500 600 kalori mesela badem yada fındık yiceksen toplamda 15 taneyi geçmesin
Hadi güzelim sendende hafif ama sağlıklı menüler bekliyorum bak günler çabucak geçiyor bi bakmışız yine cuma gelmiş
inşallah görürsün canım kaçamak yapmazsan. nasılsın bu arada. hiç gelemedim haberim yok sizlerdenGUNAYDİN GUZELLERRRRR
su an okuldayim kizlar gb bitti ben de okuldan kullaniyorm neti
Ozlemmmmm yemek yaptim.hem bende yerim :)
Kizlarrr bu cuma 82 gorulecekkkk bakin bakim emelllll basaracak mi :)
Kız adınımı değiştirdin bildirim gelince heralde yeni biri geldi dedimçook büyük değildi ama çok yiyorum meyve. kuruyemiş kabak çekirdeğiydi
inşallah ablacım güzel menüler veririm .senin kilo durumun nasıl, dün gelemedim
Kabak çekirdeğinin 100 gr 560 kaloriçook büyük değildi ama çok yiyorum meyve. kuruyemiş kabak çekirdeğiydi
inşallah ablacım güzel menüler veririm .senin kilo durumun nasıl, dün gelemedim
Kız adınımı değiştirdin bildirim gelince heralde yeni biri geldi dedim
Üzümün senle bağlantısı ne
Benim cumadan beri sağlıklı hafif menülerin vardı hergün sporda yaptım
Ama benim vücut kafayı yedi dün 1.3 artıdaydım
O yüzden dün spor yapmadım bana fazla sporda yaramıyor bugün +100 kalmış
Sporu bugün yapıcam tartı öncesi olduğu için yarın yapmıcam
Bizim takım perşembe tartılıyorya
inşallah görürsün canım kaçamak yapmazsan. nasılsın bu arada. hiç gelemedim haberim yok sizlerden
Tabi isterim cnm ben romantik Hikayeleri bayılırımeşimle bi hatırası var üzüm ün.. ben hiç sevmem aslında çok şekerli gelir meyve olarak
uzun anlatmamı istersen anlatırım ablam :) mefkurem ne demek peki?
yağını kasını ölçen bi tartı olsaydı aslında moralin hiç bozulmazdı ablam. kas oluşmuştur vücudunda bence
inşallah iyi sonuçlar alırsın perşembe günü ama alamasan da çok güzel kilo vermişsin ailen şok olacak buraya geldiğinde
Aman iyi iyi kuzum öbürü daha zorbu arada güzel olmuş mu nickim? ruvistonte yapıcam ya da