- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste bu ya muthissin arkadaslarina cıslar yapmadinmiZuhal abla, ozlem, hatice ve feyzacigim menuleriniz cok guzel masallahhhh
İste menummm ge li yoooor
KALKİNCA 07.00 2 K.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 08.15 1 h.yumurta 5 zeytin 1 kkb.peynir domates salatalik 1 ç.ekmegi
OGLE 13.30 yumurta 1 kkb.peynir 5 zeytin domates 1 ç.ekmegi yogurt
SAAT 16.30 2 avuc leblebi cay
AKSAM 20.15 tavuk salata yogurt
Su 3 litre
Spor gelirmi bana yaniKim? :))
Sevmedigin kotu seyleri yap onlaraZuhal abla zaten pasta borek yapmadim tavuk (firina vericem) mercimek corbasi pirinc pilavi salata menum bu cayin yaninada bi kac kurabiyealdim ama ondan yemem :) valla diyette ve saglikli beslenme icin ugrasiyorum dedimki bosver katmerdi borwkti pastaydi dayanamazsam diye yapmadim
Iyyyy pasta borek kek te neymis nekadaaaarrrr sagliksiz oyle delimiyiz biz yagli margarinli unlu seyleri bos bos yiyelim :)Sevmedigin kotu seyleri yap onlara![]()
Tatlım saatlerini yazmıyorsun muhtemelen sabah geç oluyor diye düşünüyorumBgn fazla okuyamadm gecms msjlari ksra bkmayin donup okurum geceye ins:)
Menum
Sabah
Domates
Peynir
3 ceviz
5 findik
3 incir
Bi kac kasik yogurt
Aksam yemegi cook geciknce arada bir muz bir de incir yedim. Azcik da uzum.
Aksam
Kabak corbasi
Et
Salata
Firinda kabak
Iki catal makarna
Iki cigkofte
Yarim lavas
Acliktan gozm dondgu icn brz abarttm sanrm.
Benim aklımda kalan haticeyle damlanın bildirimleri çok iyiydiBugun herkes super teker teker opüp tebrik ediyorum sizi
Cisss yemek yok cumaya kadar motivasyon tam aynen boyle devam
Cumaya rakip kalmicak bana diye uzuluyorum yaw cısss yerseniz![]()
Yemek saati olyni bi trlu ayarlayamiyirm abla evde olmadgm icn. Dsardan malzeme alio evde pisirene kdr gc saat oluo. Okullar acilinca bu problmi kokten cozucem amaTatlım saatlerini yazmıyorsun muhtemelen sabah geç oluyor diye düşünüyorum
O yüzden akşamları biraz erkene al yemek içinde kimseyi bekleme
Akşam 8 gibide yine 1 kase yoğurt yiyebilirsin eğer acıkırsan
Evet akşam çok abartmışın bide geç vakitte çiğ köfte hiç olmamış
Hehe aynenBugun herkes super teker teker opüp tebrik ediyorum sizi
Cisss yemek yok cumaya kadar motivasyon tam aynen boyle devam
Cumaya rakip kalmicak bana diye uzuluyorum yaw cısss yerseniz![]()
ben de kararlıyım inşallah iyi olacak bundan sonra. diyetime dönebildim şükürGunaydin kalorisiz bi gun daha olacak ins.. cumayaaa hedeffimiz 1 kilo caymakk yoook :):) kaldi 3 gun.. bugunde listem iyi olacakk olacakkk olacakkk kararliyim olacak![]()
Gecms olsun canm. Walla disci fobim var benm deGunaydinnn Bende discideyim cektircem birazdan tirsiyorumda acik
Görcek tabi bide soruyon bensende o isigi gordum sen kapatma isigin önunü yeterGUNAYDİN GUZELLERRRRR
su an okuldayim kizlar gb bitti ben de okuldan kullaniyorm neti
Ozlemmmmm yemek yaptim.hem bende yerim :)
Kizlarrr bu cuma 82 gorulecekkkk bakin bakim emelllll basaracak mi :)
Ay allah kolaylik versin cnm .bende koye gitmeden cektirdim cok korluyodum oyle komik bir ani olarak kaldiki bende.esim basucumda kollarimi tutuyo uzuldu askim sen baska bisey dusun orayi dusunme diye bide koku kirildi falan ondan korktum.amaaaa hic acimadi oyle korktugum gibi merak etmeGunaydinnn Bende discideyim cektircem birazdan tirsiyorumda acik