- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Kizzzzz cısss yiyenleri hücre cezasida versekmi heh.iyiki gardiyanliga falan merak salmadin heh turkiye tehlikedeydi yoksa.suanda pek icacici degil ama
Evet okudum birazda yarin devrim var :)) cok dikkatli olmamiz lazimdondurma olmamıs canım.. galetada 1-2 tane yeter bence de 5 fazla olmus yarın yenı bı baslangıc yapıyoruz
Tabiki olabilir cnm Zaten demiştim kaçamaklara spor cezası gelsin diyeBence de soyle bısey yapalım.. Sıkı yonetım dıyıp gecmek olmaz.. kurallarımz olsun kacamak sonrası ceza tarzı..
Menusunde cıs olanlara ekstra 30 dk spor.. Yapamama bahanesı fılan dıye bısey olmasın.. spor yapamıcak olan da yemesın cıs fılan..
Yıne menusunde cıs olanlar bı gun sonrasında yarım lıtre fazla su ıcmesı sartı var.. su mıktarımız gercekten azaldı son donemlerde.. Hem bu sekılde artırmıs oluruz..
Menusunde cıs olan yıne aynı sekılde ertesı gun ekmek yemesın mesela
Yıne menısnde cıs olan kısılerın ertesı gun seker ve tuz tuketmesı yasak olsun..
Bılmıyorm aklıma gelenler bunlar. Sız ne dersınız bılmıyorum tabıkı tamamen sahsı fıkrım yoksa hepımız hedefımıze ulaasamadan kalıcaz boyle.. destek bıle olamıyoruz hepımız cozuttuk ayol..
Ama hep böyle 1 ileri 2 gerimi gidelim güzelimOyy canım benim, bırakırsan biter gider hayallerin. Umutsuzluğa düşmemeliyiiz Haticecim
Bana küsme ablam ya. İnşaAllah toparlanırım dua istiyorum hepinizden. Bende size ediyorum İnşaAllah sağlıkla cıssız sporla güzel kilolar verirsiniz hepiniz, sevgiler
Kız nere kaçıyon daha dondurmanın 5 galetanın hesabını vermedinBen kaciyorumm bayanlar yarida tarti varsıkı yonetim var abboo .cok heycanli bi gun olacak iyi geceler hepinizee
Tabiki olabilir cnm Zaten demiştim kaçamaklara spor cezası gelsin diye
Sadece emel spor yapamıyor
Ama cezalar biyere kadar önce kendimizin toparlanması lazım
Tmm tartıdan sonra abartmadan kaçamak olabilir zaten o gün kimseye bişey demedim ama hergün her gün olmazki, spor yapsak bile anca yerimizde sayarız
Yazık 1 tek üzümüde yazmışiyi akşamlar kızlar ancak girebildim
menümü paylaşayım
sabah 11.15
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına bir ince dilimlenmiş kaşarla tost (yağsız)
ara saat 16.00
5 tane yaprak sarması
1 tane salatalık
1 tek üzüm
akşam 19.45
2 yumurtadan yapılmış menemen
Dün menü veremedim çok yoğundum kusura bakmayın arkadaşlarım
Sabah: 2 dilim ekmek le klasik kahvaltı
Ara : 1 muz, 10 fıstık
Öğlen kahvaltılıklar 2 dilim ekmek
1 dilim pizza, yarım bardak kola içtim gittiğimiz yerde
Su 3 litre civarı
Spor yok
Bugün sabah
1 dilim kek, 1 elma
Öğlen : 2 dilim fırında menemenli ekmek, kahvaltılıklar, yoğurtlu salata
Akşam: yarım dilim kek
Sabah öğlen ve akşam misafirlikteydim hem de şehirler arası ve dün de böyleydi. Akşam arkadaşın sözü vardı. Tatlı falan hiçbişey yemedim. Bugün de kahvaltıdaaçık büfede hiç cıslı bişey yemedim
Su 3 litre olmuştur geçmiştir
Spor yapamıyorum zaman yok
Ben menümü yazayım
Kalkınca 2 active
10.00 2 yumurtalı pastırmalı omlet, 4 ý.zeytin
Peynir domates
13.00 yağsız biber sote, yoğurtlu kabak, peynir
1 tb sandwıch Ekm
Akşam baharatlı yoğurt yicem
Su 3 lt olur
Sporu birazdan yapıcam süresini sonra yazarım
Benım menum pek ıc acıcı degıl bugun yıne yenıden..Sabahta 75.1ı gordum cuma gunu 74.4tu.. dunkı pıdeler yapıstı her yerıme bırakmıyo benı.. Bugun hafıf gecırıym dedım ama yıne beceremedımm..
Sabah 10 gıbı klasık kahvaltı
1 gıbı bı dılım ekmek bıraz menemen bı tane seftalı
Aksam 6.30 gıbı bıraz pırınc pılavı bı kucuk boy karnıyarık.. (Karnıyarık cok az yagda fırında yapıldı) yanında bı bardak ayran
Cıgkofte fılan yapıyo annem aksama mısafırlerımz varmıs.. kek yaspasta pogaca dunya kadar sey var..ooff offf.. Yemıcem ama sozz.. su saatten sonra tek bı fıncan kahve ıcıcem.. zaten pılav yedım yıne..
su 2tyı gectı spor yarın baslıcamm
Bende yaziyim..
SABAH: 07:00 de Sütlü biraz serpilmis kuru meyveyle az cevizle tarcinli yulaf ezmesi
Öglen: 12:00 zerdecal ve zenfecil tozuyla pul biberli yogurt/ 1 adet cok tahilli galete
14:00 2 tane eti puf ( ne zamandir yemiyodum severim kendilerini:) evi kaldirdim aksama kadar atistirdim ole.
AKSAM: 1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
Kofteli patates yemeginden sadece 1 sulu kofte 1 patates kucuk dilim.
2 bucuk lt su/ 1 saat plates / 45 dk yuruyus
Eveeeettt bnm menude gelsin.....
Sabah uyaninca 1 kayisili activa
Sabahla oglenin yerini degistirdim
Sabah tavuklu mantar sote 1 dilim cavdar
Oglen 1 yumurta domates
Aksam 4 kasik yogurtlu ispanak
2 kasik mantar ve salata
2 lt su
Spor bakcaz artik kismette ne var
2 gündür menüde yazamadım kuzlar çünkü biraz verememenin verdiği stres birazda daha çok başka şeylerden kaynaklanan stres hiçbişeyi canım istemedi
Menümü yazayım
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı 2 dilim normal ekmek sucuklu menemen zeytn peynir
Öğlen bir dlm ekmek 4 kaşık kadar tavuk sote yoğurt patlıcan yemeği
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Ama kızlar baya baya motivasyonum yerlerde bilmiyorum birazda özel sebepler var çok kötüyüm dün tvde kiloan falan bahsederken eşimde diyoki sen şimdi obez mi oluyosun diyoobez mi oluyorum arkadaşlar bilemedim ki
canım börek dışında menün gayet güzel suyuda iyi içmişsin sporunda güzelBende menumu toplu halde yaziyim
9:00 2 haslanmis yumurta
Salatalik
14:30 1/6 hazir yufkadan tavuklu borek.
17:00 kozlenmis patlicanli salata
1 kase yogurt
1 Kepce yogurtlu cobra
1 kasik tadimlik pilav
Dayimdaydik bugun
Su 3 olur
Spor 30 dk yuruyus
Merhaba kizlarbolsun genede menumu yazicam
KALKINCA 8.45 2k.kayisi 2sb su
KAHVALTI 10.00 3 yk yogurtlu karisik kizartma 10 patates kizartmasi 1h.yumurta 1kkb.peynir
ARA OGLE FALAN YAPMADİM
AKSAM 19.30 4 yk kabak yemegi 2 yk yogurt
SU 3 lt
Kizlqr evde skntidan patlamadab once abnemlere snra avmye attm kndmi:)
Menum:
Sabah
1 yumurta
3 kucuk incir
1 bardak sut
3 ceviz
Bi kac tane findik
Domates
Peynir
Ara
Bi kac tane findik
Bi minik dilim kakaolu enfes soslu kek
Aksam
2 kasik kadar sulu kofte, prk sevmem de
1 kase mercimek corbasi
2 dilim ekmegin sadece kabugu, icini yemedn
Salata
Aksam yemegni 16:30 gbi btrdm
Bi kki saat snra da iki incit daha yedm.
Sanrm gunu btrdim:) ilerleyen saatlerde bi iki kask yogurt yiebilrm
bol cıslı bir gün olmuş canım yarın toparlanalım :)kizlar bugun felaket bi menuyle karsinizdayim ne deseniz haklisiniz valla dicek lafim yok cok pismanim yarin kendime hemen cekiduzen veriyorum soz
bugun sabah babam kahvaltiyi hazirlamis bizu kaldirdi genelde pazarlari kahvaltiyi babam hazirlar sirf benim icin firina gidip simit falan almis sonra dun sunnetimiz var dedim ya az kisi gelmisti baya bi yemek pasta falan kalmisti teyzem ne varsa toplayip bize getirmis baya kalabaliktik lokum sekerpare yas pasta Falan da getirmis evi bi gorseydiniz asevine dondu ne ararsaniz vardi neyse korkunun ecele faydasi yok menumu yaziyorum
sabah : simit 4 dilim sucuk peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 6 erik
oglen : 1.5 dilim pasta aslinda tam pasta sayilmaz kek gibiydi ayni cok kucuk bi bardak fanta
aksam : pilav ustu tavuk
anliycaginiz neresinden tutsaniz elinizde kalir
su an spordayim zaten 2 saat yurudum simdi bisiklet biniyorum 3 e tamamlarim
su 2.5 oldu 3 olur
Ben menumu yazayim dedim ama birazda tirsmadim degil.
11de kahvalti peynir salca zeytin 2dl ekmek sut
Oglen 2de 1 elma
3gibi 2topm dondurma
5civari galeta (saymadim ama 5 tane faln olabilir inceydi )ve peynir
Aksam 7de fırında patlıcan köfte (4) 1dl ekmek
Oglen denizdeydik yuzmustim zaten biraz .aksamda 1 saat yurudum .suyum u hesaplamadim ama cok sicakti baya ictim bugun
Yazık 1 tek üzümüde yazmış
Bence sıkıntı yok cnm
Yarına işini bitirde daha çok görelim senide
Abla walla grubun masallahi var cislari dosemisiz hepcanım dünden beri çok fazla cıs olmuş yarın toparla kendini suyu gayet iyi içmişsin :)
canım menün gayet güzel olmuş sporu da sanırım bir buçuk saatten fazla yapmıştın o da mükemmel
canım menün bence gayet hafif olmuş neden olmadığını düşünüyorsunbak ne güzel cısları da yememişsin
menün puflar dışında güzel olmuş canım ama onlarında kalorisi çok fazla değilmiş zaten
bence gayet sağlıklı bir menü
yok canım senin kilonla obez olunmaz hem boyunda uzundu sanırım 1.67ydi
menünde gayet iyi canım :)
canım börek dışında menün gayet güzel suyuda iyi içmişsin sporunda güzel
canım kızartmalar haricinde menün gayet güzel sanırım kızartma yediğin için kendini cezalandırmışsın suda gayet iyi
canım kek haricinde menün güzel gözüküyor bir de keşke ekmeği sabah yeseydin içi olmasada ekmek sonuçta
bol cıslı bir gün olmuş canım yarın toparlanalım :)
canim dondurma cisss onun disinda guzel sporunda baya iyi
Bnce de brZcik gevsedik ama kemerleri sikma vaktibu sekılde olursa kımse kacamak yapmaya cesaret edemez bence
Abla walla grubun masallahi var cislari dosemisiz hep
Bnm de yapacak bisuru seyim olmasna ragmen inanilmaz uyku bastrdi. Bi gun anca bu kdr bosa gecirilebilrdi bnm adima:) senin ne kacirdi uykunu:)Zuhal abla uyumadinmi
Bu gece uykum gelmiyo ya kocisi uyutup kalktim geri
Benimki pek etkilenmez oyle ya sadece kocamla bozustummu uykum kacarBnm de yapacak bisuru seyim olmasna ragmen inanilmaz uyku bastrdi. Bi gun anca bu kdr bosa gecirilebilrdi bnm adima:) senin ne kacirdi uykunu:)
Şimdi maydonoz suyumu içiyorum birazdan yatıcam cnmZuhal abla uyumadinmi
Bu gece uykum gelmiyo ya kocisi uyutup kalktim geri
Bugün gerçekten cıss okumaktan fenalık geldiAbla walla grubun masallahi var cislari dosemisiz hep
YaniiiiiBenimki pek etkilenmez oyle ya sadece kocamla bozustummu uykum kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?