• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Albumu bende aramistim senin adin yazan yerde degil menuye giren 3 cizgi isareti varya cnm ordan yapiyosun

Bi daha bakarmisin.. ya telf da kapaniyo sarjda suan tam duzelticem kpandi kac kere.. sana zahmet bidaha bakarmsn

Canm seni ozel tanima yazdm ama cikmiyosun beni izliyomusun. Dunyadamisafirle mefkuremi isaretledm

kizlar bugun felaket bi menuyle karsinizdayim ne deseniz haklisiniz valla dicek lafim yok cok pismanim yarin kendime hemen cekiduzen veriyorum soz
bugun sabah babam kahvaltiyi hazirlamis bizu kaldirdi genelde pazarlari kahvaltiyi babam hazirlar sirf benim icin firina gidip simit falan almis sonra dun sunnetimiz var dedim ya az kisi gelmisti baya bi yemek pasta falan kalmisti teyzem ne varsa toplayip bize getirmis baya kalabaliktik lokum sekerpare yas pasta Falan da getirmis evi bi gorseydiniz asevine dondu ne ararsaniz vardi neyse korkunun ecele faydasi yok menumu yaziyorum
sabah : simit 4 dilim sucuk peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 6 erik
oglen : 1.5 dilim pasta aslinda tam pasta sayilmaz kek gibiydi ayni cok kucuk bi bardak fanta
aksam : pilav ustu tavuk
anliycaginiz neresinden tutsaniz elinizde kalir
su an spordayim zaten 2 saat yurudum simdi bisiklet biniyorum 3 e tamamlarim
su 2.5 oldu 3 olur

kizlar bugun felaket bi menuyle karsinizdayim ne deseniz haklisiniz valla dicek lafim yok cok pismanim yarin kendime hemen cekiduzen veriyorum soz
bugun sabah babam kahvaltiyi hazirlamis bizu kaldirdi genelde pazarlari kahvaltiyi babam hazirlar sirf benim icin firina gidip simit falan almis sonra dun sunnetimiz var dedim ya az kisi gelmisti baya bi yemek pasta falan kalmisti teyzem ne varsa toplayip bize getirmis baya kalabaliktik lokum sekerpare yas pasta Falan da getirmis evi bi gorseydiniz asevine dondu ne ararsaniz vardi neyse korkunun ecele faydasi yok menumu yaziyorum
sabah : simit 4 dilim sucuk peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 6 erik
oglen : 1.5 dilim pasta aslinda tam pasta sayilmaz kek gibiydi ayni cok kucuk bi bardak fanta
aksam : pilav ustu tavuk
anliycaginiz neresinden tutsaniz elinizde kalir
su an spordayim zaten 2 saat yurudum simdi bisiklet biniyorum 3 e tamamlarim
su 2.5 oldu 3 olur

hepımız cozuttuk hepımız.. :KK12: yarından ıtıbaren yenı bı dıyete baslıyoruz sıkı yonetım ılan edıldı !:cool:

Back