• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eveeeettt bnm menude gelsin.....
Sabah uyaninca 1 kayisili activa

Sabahla oglenin yerini degistirdim :-)
Sabah tavuklu mantar sote 1 dilim cavdar

Oglen 1 yumurta domates

Aksam 4 kasik yogurtlu ispanak
2 kasik mantar ve salata

2 lt su
Spor bakcaz artik kismette ne var :D
bence gayet iyi olmus gerci bugun yediklerimden sonra yorum yapmaya hakkim var mi bilmiyorum

hepımız cozuttuk hepımız.. :KK12: yarından ıtıbaren yenı bı dıyete baslıyoruz sıkı yonetım ılan edıldı !:cool:
evet canim haklisin en iyisi sıkı yonetim yemek yedigimde o kadar degil de tatli yedigimde cok fena pismanlik duyuyorum cunku direk yag olarak depolaniyo dondurma neyse de kek pasta falan felaket yani abla 7 ay yemedim hic canim istemedi surda 2 gun yedim canim ister oldu zuhal abla hakli eroin gibi bagimlilik yapiyo

Neyse sora yuklerim tekrar sildim simdi. Sayfayida mesgul ettim bya silebilsem silcem.. ksb.. ya. Ne yapsam geri aynisi oldu acilmadi disariya resm..

Esime tavuk yaptm aksam aksam. Bn de bi kac parca yedim onnla. Yannda da bi bardak ayran. Aslnda hafif ama saat gec olmstu, keske yemeseydim gene de.

Kızlar lütfen cumaya kadar kimsede cıss olmasın
Herkes hedefini unuttu heralde
Anacım siz zayıflamak istemiyormusunuz burda laylay lom yapmayamı toplandık
Yeme bahanelerimiz hiç bitmez zaten bu bahaneler yüzünden bu kadar Kilo almadıkmı
Yok gezmeye gittim yok misafir geldi, canım istedi diye hiç bişey duymak istemiyorum
Cumaya kadar kaçamak kesin kes yasaklanmıştır, yapana yorumda yapmıcam ayrıca küsecem
Benden bu kadar gerisi Size kalmış

Bence de soyle bısey yapalım.. Sıkı yonetım dıyıp gecmek olmaz.. kurallarımz olsun kacamak sonrası ceza tarzı..:KK53:

Menusunde cıs olanlara ekstra 30 dk spor.. Yapamama bahanesı fılan dıye bısey olmasın.. spor yapamıcak olan da yemesın cıs fılan..

Yıne menusunde cıs olanlar bı gun sonrasında yarım lıtre fazla su ıcmesı sartı var.. su mıktarımız gercekten azaldı son donemlerde.. Hem bu sekılde artırmıs oluruz..

Menusunde cıs olan yıne aynı sekılde ertesı gun ekmek yemesın mesela

Yıne menısnde cıs olan kısılerın ertesı gun seker ve tuz tuketmesı yasak olsun..

Bılmıyorm aklıma gelenler bunlar. Sız ne dersınız bılmıyorum tabıkı tamamen sahsı fıkrım yoksa hepımız hedefımıze ulaasamadan kalıcaz boyle.. destek bıle olamıyoruz hepımız cozuttuk ayol.. o_O

2 gündür menüde yazamadım kuzlar çünkü biraz verememenin verdiği stres birazda daha çok başka şeylerden kaynaklanan stres hiçbişeyi canım istemedi
Menümü yazayım
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı 2 dilim normal ekmek sucuklu menemen zeytn peynir
Öğlen bir dlm ekmek 4 kaşık kadar tavuk sote yoğurt patlıcan yemeği
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Ama kızlar baya baya motivasyonum yerlerde bilmiyorum birazda özel sebepler var çok kötüyüm dün tvde kiloan falan bahsederken eşimde diyoki sen şimdi obez mi oluyosun diyo:KK57:obez mi oluyorum arkadaşlar bilemedim ki :KK61:
Oyy canım benim, bırakırsan biter gider hayallerin. Umutsuzluğa düşmemeliyiiz Haticecim
Kızlar lütfen cumaya kadar kimsede cıss olmasın
Herkes hedefini unuttu heralde
Anacım siz zayıflamak istemiyormusunuz burda laylay lom yapmayamı toplandık
Yeme bahanelerimiz hiç bitmez zaten bu bahaneler yüzünden bu kadar Kilo almadıkmı
Yok gezmeye gittim yok misafir geldi, canım istedi diye hiç bişey duymak istemiyorum
Cumaya kadar kaçamak kesin kes yasaklanmıştır, yapana yorumda yapmıcam ayrıca küsecem
Benden bu kadar gerisi Size kalmış
Bana küsme ablam ya. İnşaAllah toparlanırım dua istiyorum hepinizden. Bende size ediyorum İnşaAllah sağlıkla cıssız sporla güzel kilolar verirsiniz hepiniz, sevgiler

iyi akşamlar kızlar ancak girebildim
menümü paylaşayım
sabah 11.15
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına bir ince dilimlenmiş kaşarla tost (yağsız)

ara saat 16.00
5 tane yaprak sarması
1 tane salatalık
1 tek üzüm

akşam 19.45
2 yumurtadan yapılmış menemen

kizlar bugun felaket bi menuyle karsinizdayim ne deseniz haklisiniz valla dicek lafim yok cok pismanim yarin kendime hemen cekiduzen veriyorum soz
bugun sabah babam kahvaltiyi hazirlamis bizu kaldirdi genelde pazarlari kahvaltiyi babam hazirlar sirf benim icin firina gidip simit falan almis sonra dun sunnetimiz var dedim ya az kisi gelmisti baya bi yemek pasta falan kalmisti teyzem ne varsa toplayip bize getirmis baya kalabaliktik lokum sekerpare yas pasta Falan da getirmis evi bi gorseydiniz asevine dondu ne ararsaniz vardi neyse korkunun ecele faydasi yok menumu yaziyorum
sabah : simit 4 dilim sucuk peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 6 erik
oglen : 1.5 dilim pasta aslinda tam pasta sayilmaz kek gibiydi ayni cok kucuk bi bardak fanta
aksam : pilav ustu tavuk
anliycaginiz neresinden tutsaniz elinizde kalir
su an spordayim zaten 2 saat yurudum simdi bisiklet biniyorum 3 e tamamlarim
su 2.5 oldu 3 olur
Kuzum sen sabaha kadar yuru icin rahatlasin.:-) :-) hafta basi daha cnm uzme kendini yarin herkes sirkeleniiiipppp yeniden basliyomus gibi.neş eyle coskuyla azimle devam ediyoruz.ben azmimi tolladim bak bu hafta gecen hafta dokuluyodum suan mutluyum coook tartiyla anlasmaya basladik.
Haydin kizlar :D :D

Ben menumu yazayim dedim ama birazda tirsmadim degil.
11de kahvalti peynir salca zeytin 2dl ekmek sut
Oglen 2de 1 elma
3gibi 2topm dondurma
5civari galeta (saymadim ama 5 tane faln olabilir inceydi )ve peynir
Aksam 7de fırında patlıcan köfte (4) 1dl ekmek yogurt
Oglen denizdeydik yuzmustim zaten biraz .aksamda 1 saat yurudum .suyum u hesaplamadim ama cok sicakti baya ictim bugun

iyi akşamlar kızlar ancak girebildim
menümü paylaşayım
sabah 11.15
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına bir ince dilimlenmiş kaşarla tost (yağsız)

ara saat 16.00
5 tane yaprak sarması
1 tane salatalık
1 tek üzüm

akşam 19.45
2 yumurtadan yapılmış menemen

guzel bence menun.. aksam gec ama sade olmus.. sarma uzum de hıc laf edılıcek kadar cok degl.. bısey demıyorum o yüzden:KK37:

Ben menumu yazayim dedim ama birazda tirsmadim degil.
11de kahvalti peynir salca zeytin 2dl ekmek sut
Oglen 2de 1 elma
3gibi 2topm dondurma
5civari galeta (saymadim ama 5 tane faln olabilir inceydi )ve peynir
Aksam 7de fırında patlıcan köfte (4) 1dl ekmek yogurt
Oglen denizdeydik yuzmustim zaten biraz .aksamda 1 saat yurudum .suyum u hesaplamadim ama cok sicakti baya ictim bugun

dondurma olmamıs canım.. galetada 1-2 tane yeter bence de 5 fazla olmus yarın yenı bı baslangıc yapıyoruz :KK39:

Bence de soyle bısey yapalım.. Sıkı yonetım dıyıp gecmek olmaz.. kurallarımz olsun kacamak sonrası ceza tarzı..:KK53:

Menusunde cıs olanlara ekstra 30 dk spor.. Yapamama bahanesı fılan dıye bısey olmasın.. spor yapamıcak olan da yemesın cıs fılan..

Yıne menusunde cıs olanlar bı gun sonrasında yarım lıtre fazla su ıcmesı sartı var.. su mıktarımız gercekten azaldı son donemlerde.. Hem bu sekılde artırmıs oluruz..

Menusunde cıs olan yıne aynı sekılde ertesı gun ekmek yemesın mesela

Yıne menısnde cıs olan kısılerın ertesı gun seker ve tuz tuketmesı yasak olsun..

Bılmıyorm aklıma gelenler bunlar. Sız ne dersınız bılmıyorum tabıkı tamamen sahsı fıkrım yoksa hepımız hedefımıze ulaasamadan kalıcaz boyle.. destek bıle olamıyoruz hepımız cozuttuk ayol.. o_O
Kizzzzz cısss yiyenleri hücre cezasida versekmi heh.iyiki gardiyanliga falan merak salmadin heh turkiye tehlikedeydi yoksa.suanda pek icacici degil ama

Back