- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fusun abla sen hem az hem temiz besleniyosun, yuruyusler de tamam. Bnce hiic takma kafana. Kilon az oldgu icn zorlasmasi normal.günaydın
kilo bildirimi yapayım
cuma 60.2
bugün 60.3
kilo veremediğim gibi birde artıdayım o kadar dikkat ettiğim halde![]()
Ay cidden abla ndn bole oluo ki cok snr bozucu. Zaten diyet spor kilo berebildgni gornce cekilir hale geliyo zevkleniyo insan. Ama dedgm gbi bn de zamaninda 74te aylarca takili kaldm. Bazn aldm bazn indm ama genelde 74teydm. Snra onmeye basladi durduk yere.Günaydın kızlar
Bende hiç cnm istemesede bildirim yapayım gerçi sabah unutup 2 bar su içtim ama fazla bişey değişmez zaten bolca artı var
Artık ben kendim için yorum yapmıyorum
Bu vücut kafayı yedi iyice yesemde artıyım yemesemde 3 gündür menü su spor hepsi güzel sonuç ortada
Perşembe 74.5
Bugün 75.8
Fark +1.3
Aaaa cok garip mutlaka bir sebebi vardir abla uzulme banada olduya grcen hop diye 75 oldum çokmüstum resmenGünaydın kızlar
Bende hiç cnm istemesede bildirim yapayım gerçi sabah unutup 2 bar su içtim ama fazla bişey değişmez zaten bolca artı var
Bu vücut kafayı yedi iyice yesemde artıyım yemesemde 3 gündür menü su spor hepsi güzel sonuç ortada
Perşembe 74.5
Bugün 75.8
Fark +1.3
Çok güzel tatlım valla bende anlamadımcuma : 71.700
bugun : 70.700
fark : -1
o kadar mutlu oldumki anlatamam bu nasil oldu anlamadim pek ama olsun
abla bana da olmustu ya o birden gidiyoGünaydın kızlar
Perşembe 74.5
Bugün 75.8
Fark +1.3
ahaha olabilir :) benim metabolizmam bi acayip abla bazen diklat ettigimde veremiyom costugumda veriyom tabi bu cosma isi 2 gun falan dunden beri o kadar uzgunumki olaylardan dolayi sıkıntıdan bile vermis olabilirimÇok güzel tatlım valla bende anlamadım
Kız sen cıssları yedinde artıların banamı geldi
Elimizden bişey gelmiyoki güzelim Allah vatanımızı milletimizi feraha çıkarsınahaha olabilir :) benim metabolizmam bi acayip abla bazen diklat ettigimde veremiyom costugumda veriyom tabi bu cosma isi 2 gun falan dunden beri o kadar uzgunumki olaylardan dolayi sıkıntıdan bile vermis olabilirim
Senin adına çok sevindim cnmBen sut su ictikten sora flan tartildim ac tartilamadm firsatm olmadi ama 900 gr suan spordan sora tartildim daha az ciktim. Cumaya kadar 1 bucuk kilo ins bulurum