• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende yaziyim..

SABAH: 07:00 de Sütlü biraz serpilmis kuru meyveyle az cevizle tarcinli yulaf ezmesi

Öglen: 12:00 zerdecal ve zenfecil tozuyla pul biberli yogurt/ 1 adet cok tahilli galete

14:00 2 tane eti puf ( ne zamandir yemiyodum severim kendilerini:) evi kaldirdim aksama kadar atistirdim ole.

AKSAM: 1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
Kofteli patates yemeginden sadece 1 sulu kofte 1 patates kucuk dilim.

2 bucuk lt su/ 1 saat plates / 45 dk yuruyus

Pilav olmasa iyiymiş ama diğerleri güzel
Akşamda yarınki tartıyı düşün cnm
Kız sanada yemiyon yemiyon dedik suyunu çıkarmaya başladın dikkat et

hehehe yok abla su sıralar azıttm bu hafta daha ıyı olucak.. :KK70: Yok soz verıyorum yemıcem.. Sevgılım gelıcek benı zayıflamıs bulmalı :cool:

Bende yaziyim..

SABAH: 07:00 de Sütlü biraz serpilmis kuru meyveyle az cevizle tarcinli yulaf ezmesi

Öglen: 12:00 zerdecal ve zenfecil tozuyla pul biberli yogurt/ 1 adet cok tahilli galete

14:00 2 tane eti puf ( ne zamandir yemiyodum severim kendilerini:) evi kaldirdim aksama kadar atistirdim ole.

AKSAM: 1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
Kofteli patates yemeginden sadece 1 sulu kofte 1 patates kucuk dilim.

2 bucuk lt su/ 1 saat plates / 45 dk yuruyus

puf dısnda olmus canım. suyunda sporunda gayet ıyı :KK68:

:)) puf kuccuk yaa 68 cal 1 tanesi toplam 130 cal. Bnde paketli urunleride bilincli tuketiorum :D

Eveeeettt bnm menude gelsin.....
Sabah uyaninca 1 kayisili activa

Sabahla oglenin yerini degistirdim :-)
Sabah tavuklu mantar sote 1 dilim cavdar

Oglen 1 yumurta domates

Aksam 4 kasik yogurtlu ispanak
2 kasik mantar ve salata

2 lt su
Spor bakcaz artik kismette ne var :D

Oglen 1 yumurta domates

2 kasik mantar ve salata

2 lt su
Spor bakcaz artik kismette ne var :KK70:
Iyii normall menun gorunurde arti gozuknuyor biraz sporunu yap yarina.. kilo bildirimi kacta yapicaz

2 gündür menüde yazamadım kuzlar çünkü biraz verememenin verdiği stres birazda daha çok başka şeylerden kaynaklanan stres hiçbişeyi canım istemedi
Menümü yazayım
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı 2 dilim normal ekmek sucuklu menemen zeytn peynir
Öğlen bir dlm ekmek 4 kaşık kadar tavuk sote yoğurt patlıcan yemeği
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Ama kızlar baya baya motivasyonum yerlerde bilmiyorum birazda özel sebepler var çok kötüyüm dün tvde kiloan falan bahsederken eşimde diyoki sen şimdi obez mi oluyosun diyo:KK57:obez mi oluyorum arkadaşlar bilemedim ki :KK61:

Yaaaa senn guzelsin dahada guzel olacaksin obez filan bosver simdi. Esine goster maharetini işteee.. canini sıkan seyler icinde allah ferahlik versin.. devam et sakin cayma.. sen emziriiyosun bildigim kadariyla karistiriyorum bazen ksb. Inisli cikisli olman normal ama olacak sonunda ins boyle dusunme ltfen

Yaaaa senn guzelsin dahada guzel olacaksin obez filan bosver simdi. Esine goster maharetini işteee.. canini sıkan seyler icinde allah ferahlik versin.. devam et sakin cayma.. sen emziriiyosun bildigim kadariyla karistiriyorum bazen ksb. Inisli cikisli olman normal ama olacak sonunda ins boyle dusunme ltfen
Evet canm emzirmesem zaten iyice sıkarım ama olmuyo işte bide şuan 90 92 arasındayım bilmiyorum obezitenin sınırı ne ama bnm 20 kilo versem yetiyo yani ki eşim çok zayıf olduğu ve hiç kilo alamadığı için ona demesi kolay geliyo

Evet canm emzirmesem zaten iyice sıkarım ama olmuyo işte bide şuan 90 92 arasındayım bilmiyorum obezitenin sınırı ne ama bnm 20 kilo versem yetiyo yani ki eşim çok zayıf olduğu ve hiç kilo alamadığı için ona demesi kolay geliyo
Erkekler oyle iste kadin gibi dogum yapsalar 100 km gider gobekleri :-) siniri bosver sen vermenin tadini cikar kalori harcadigin icin emzirerek inisli cikisli olur sanslisin aslinda bi nevi de daha kilay verirsin istikrsri kaybetme

Oglen 1 yumurta domates

2 kasik mantar ve salata

2 lt su
Spor bakcaz artik kismette ne var :KK70:

Sabah sabah nasıl yedın soteyı anlamadm ama menun baya ıyı gorunuyo canım..:KK37: Suyun bıraz az olmus sadece :KK39:

2 gündür menüde yazamadım kuzlar çünkü biraz verememenin verdiği stres birazda daha çok başka şeylerden kaynaklanan stres hiçbişeyi canım istemedi
Menümü yazayım
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı 2 dilim normal ekmek sucuklu menemen zeytn peynir
Öğlen bir dlm ekmek 4 kaşık kadar tavuk sote yoğurt patlıcan yemeği
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Ama kızlar baya baya motivasyonum yerlerde bilmiyorum birazda özel sebepler var çok kötüyüm dün tvde kiloan falan bahsederken eşimde diyoki sen şimdi obez mi oluyosun diyo:KK57:obez mi oluyorum arkadaşlar bilemedim ki :KK61:

canım ınan herkes bı sapıttı burda.. Ama yarın pazartesı yıne gunlerı karıstırmadysam. Yenı bı baslangc yapıyoruz hep beraber.. :KK39:

genel olarak menun fena degıl.. Esınde sacmalamasn lutfen.. Hıc bırımız obez degılız ustelık cıtır adaylarıyz bızzz :confused:

Bende menumu toplu halde yaziyim
9:00 2 haslanmis yumurta
Salatalik
14:30 1/6 hazir yufkadan tavuklu borek.
17:00 kozlenmis patlicanli salata
1 kase yogurt
1 Kepce yogurtlu cobra
1 kasik tadimlik pilav
Dayimdaydik bugun
Su 3 olur
Spor 30 dk yuruyus

Cok ıyı olmus canım menun.. Dayı fılan dınlememıssn hıc supersın :KK45: suyunda sporunda gayet ıyı

Back