- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Merhaba kizlarbolsun genede menumu yazicam
KALKINCA 8.45 2k.kayisi 2sb su
KAHVALTI 10.00 3 yk yogurtlu karisik kizartma 10 patates kizartmasi 1h.yumurta 1kkb.peynir
ARA OGLE FALAN YAPMADİM
AKSAM 19.30 4 yk kabak yemegi 2 yk yogurt
SU 3 lt
Kizlar ben resim koyup nasi belirli kisilere acicam
Ne obezi bee ne munasebet sen tazecik bi annesin:) gitcek o kilolar dert etme.2 gündür menüde yazamadım kuzlar çünkü biraz verememenin verdiği stres birazda daha çok başka şeylerden kaynaklanan stres hiçbişeyi canım istemedi
Menümü yazayım
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı 2 dilim normal ekmek sucuklu menemen zeytn peynir
Öğlen bir dlm ekmek 4 kaşık kadar tavuk sote yoğurt patlıcan yemeği
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Ama kızlar baya baya motivasyonum yerlerde bilmiyorum birazda özel sebepler var çok kötüyüm dün tvde kiloan falan bahsederken eşimde diyoki sen şimdi obez mi oluyosun diyoobez mi oluyorum arkadaşlar bilemedim ki
Taze anne falan bi eşim değil canım kimse bilmiyo ayyyyy yeterrrrr diye herkese bağırasım var etrafımdaki insanları susturasım var canım burnumda kaç gündürNe obezi bee ne munasebet sen tazecik bi annesin:) gitcek o kilolar dert etme.
Ah canm ya takma kafana. Ben 8 aylik falan hamileyken uniden bi arkdsm geldi sehr disindan. En son hamle degilken grmstu. Gornce beni dedi ki ayyy nasi kilo almssn abartmissin yemek yemeyi herhalde canim az ye biraz bogazni tut. O an sacini basini yokasm geldi ama caktrmadm tabi. Smdi kndsi bi kac aylik hamile, karni burnuna erisince cok pis moralni bozmayi dusunuyorumTaze anne falan bi eşim değil canım kimse bilmiyo ayyyyy yeterrrrr diye herkese bağırasım var etrafımdaki insanları susturasım var canım burnumda kaç gündür
Tatlım ayarlarda takip ettiklerin yada seni takip edenleri işaretlersen sadece onlar görebilirBeceremedim :) yardim etmiyosunzzzkii
Menü güzel tatlım sporuda baya yapmışın inşallah eritmişindir gerçi sen zaten eksideydin heraldeBende yaziyim..
SABAH: 07:00 de Sütlü biraz serpilmis kuru meyveyle az cevizle tarcinli yulaf ezmesi
Öglen: 12:00 zerdecal ve zenfecil tozuyla pul biberli yogurt/ 1 adet cok tahilli galete
14:00 2 tane eti puf ( ne zamandir yemiyodum severim kendilerini:) evi kaldirdim aksama kadar atistirdim ole.
AKSAM: 1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
Kofteli patates yemeginden sadece 1 sulu kofte 1 patates kucuk dilim.
2 bucuk lt su/ 1 saat plates / 45 dk yuruyus
Allhım kız hiç gülüceğim yoktu ya:))Ah canm ya takma kafana. Ben 8 aylik falan hamileyken uniden bi arkdsm geldi sehr disindan. En son hamle degilken grmstu. Gornce beni dedi ki ayyy nasi kilo almssn abartmissin yemek yemeyi herhalde canim az ye biraz bogazni tut. O an sacini basini yokasm geldi ama caktrmadm tabi. Smdi kndsi bi kac aylik hamile, karni burnuna erisince cok pis moralni bozmayi dusunuyorum
Hadi bakalım güzellikhehehe yok abla su sıralar azıttm bu hafta daha ıyı olucak..Yok soz verıyorum yemıcem.. Sevgılım gelıcek benı zayıflamıs bulmalı
Menü genel olarak güzel tatlımEveeeettt bnm menude gelsin.....
Sabah uyaninca 1 kayisili activa
Sabahla oglenin yerini degistirdim
Sabah tavuklu mantar sote 1 dilim cavdar
Oglen 1 yumurta domates
Aksam 4 kasik yogurtlu ispanak
2 kasik mantar ve salata
2 lt su
Spor bakcaz artik kismette ne var
Haticem Eğer canını sıkan başka şeyler varsa istediğin zaman paylaşabilirsin tatlım biliyosun2 gündür menüde yazamadım kuzlar çünkü biraz verememenin verdiği stres birazda daha çok başka şeylerden kaynaklanan stres hiçbişeyi canım istemedi
Menümü yazayım
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı 2 dilim normal ekmek sucuklu menemen zeytn peynir
Öğlen bir dlm ekmek 4 kaşık kadar tavuk sote yoğurt patlıcan yemeği
Akşam 1 tabak patlıcan yemeği
Ama kızlar baya baya motivasyonum yerlerde bilmiyorum birazda özel sebepler var çok kötüyüm dün tvde kiloan falan bahsederken eşimde diyoki sen şimdi obez mi oluyosun diyoobez mi oluyorum arkadaşlar bilemedim ki
dışarda olmana rağmen çok güzel atlatmışın cnmBende menumu toplu halde yaziyim
9:00 2 haslanmis yumurta
Salatalik
14:30 1/6 hazir yufkadan tavuklu borek.
17:00 kozlenmis patlicanli salata
1 kase yogurt
1 Kepce yogurtlu cobra
1 kasik tadimlik pilav
Dayimdaydik bugun
Su 3 olur
Spor 30 dk yuruyus
Akşam ve su güzel cnmMerhaba kizlarbolsun genede menumu yazicam
KALKINCA 8.45 2k.kayisi 2sb su
KAHVALTI 10.00 3 yk yogurtlu karisik kizartma 10 patates kizartmasi 1h.yumurta 1kkb.peynir
ARA OGLE FALAN YAPMADİM
AKSAM 19.30 4 yk kabak yemegi 2 yk yogurt
SU 3 lt
Ara dışında iyi sayılır cnmKizlqr evde skntidan patlamadab once abnemlere snra avmye attm kndmi:)
Menum:
Sabah
1 yumurta
3 kucuk incir
1 bardak sut
3 ceviz
Bi kac tane findik
Domates
Peynir
Ara
Bi kac tane findik
Bi minik dilim kakaolu enfes soslu kek
Aksam
2 kasik kadar sulu kofte, prk sevmem de
1 kase mercimek corbasi
2 dilim ekmegin sadece kabugu, icini yemedn
Salata
Aksam yemegni 16:30 gbi btrdm
Bi kki saat snra da iki incit daha yedm.
Sanrm gunu btrdim:) ilerleyen saatlerde bi iki kask yogurt yiebilrm
Kizlqr evde skntidan patlamadab once abnemlere snra avmye attm kndmi:)
Menum:
Sabah
1 yumurta
3 kucuk incir
1 bardak sut
3 ceviz
Bi kac tane findik
Domates
Peynir
Ara
Bi kac tane findik
Bi minik dilim kakaolu enfes soslu kek
Aksam
2 kasik kadar sulu kofte, prk sevmem de
1 kase mercimek corbasi
2 dilim ekmegin sadece kabugu, icini yemedn
Salata
Aksam yemegni 16:30 gbi btrdm
Bi kki saat snra da iki incit daha yedm.
Sanrm gunu btrdim:) ilerleyen saatlerde bi iki kask yogurt yiebilrm
Tatlım sen beni izlemiyosun göremiyorumAbla bakarmisin oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?