• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

iyi akşamlar kızlar
menü bildirimi yapayım
sabah 10.00 2 ince dilim tam buğday ekmeği
biraz çemen
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
salatalık

öğlen 15.00
2 tane incir

akşam 19.30
3 tane çöp şiş
3 tane sarma
biraz domates
kendimi çok şiş hissediyorum arkadaşlar çok mu yedim acaba o_O
ben şimdi çıkıyorum pazartesiden itibaren daha sık gireceğim inşallah görüşürüz :KK68:

sarma olmasa olurms ama az yemıssn zaten.. Bence cok yememıssn :KK51:

Gecmis olsun dee soguk icc ustune de. Yaptirmasi bi telf fiyati nerdeyseee üff sinir oldum he kendime nasi dusurdum..

Menun iyi ya pizzayi goturmusun :)) relafi edersin daha dikkatli kacamaklari azalt cumaya :))

Gecmıs olsn canım ne dıyım..:KK51:

Pazartesıne kesıın artı olcuam o bu degıl de.. :KK67:

Ablalar telden girdigim icin cok yorumlari okyamadim .ya bende cumadan beridir bi buhran var mutsuzluk var . Biseyler hazirlayp yemekte hc cnm istemyo nedense ayni seyleri yemktende sklyom galiba ve baska seceneklerde uretemiyorum kendime galiba bide internet kesildi cok giremiyom bakamiyom diye motivasyonum mu dustu ne. Bugun cok gec kalktim
12de kahvalti ettim
Peynir zeytin domates tavada yumurta 2dlm ekmek
Oglen gibi uzum biraz biraz seftali
Bi ara cikolatali sut
20:00 2tane şinitzel patlican kizartmasi vatdi bi iki tane ondan su hazir kofteler var ya bimde falan uzun uzun 2tane onsan 1.5dlm ekmek yogurt
Yedim yedim doymadim anliycaniz.toplamam lazim kendimi yaaa :'(

Merhaba hanimlar Bende yaziyim menumu
8:30 menemen
1 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik

15:00(kuzendeydim)
3 mercimek koftesi
3 kasik makarna salatasi
( borekten pastadan yemedim)

17:00 2 top dondurma
Seftali( dondurma pek olmadi dimi :-(

Su 1.5 anca olmustur icerim daha
Spor 30 dk yuruyus

Iyi ya yememissin digerlerini yine. Gunu kurtarmisinn.. bi seftali olmasada olurmus neysem iiyi menun

Ablalar telden girdigim icin cok yorumlari okyamadim .ya bende cumadan beridir bi buhran var mutsuzluk var . Biseyler hazirlayp yemekte hc cnm istemyo nedense ayni seyleri yemktende sklyom galiba ve baska seceneklerde uretemiyorum kendime galiba bide internet kesildi cok giremiyom bakamiyom diye motivasyonum mu dustu ne. Bugun cok gec kalktim
12de kahvalti ettim
Bi ara cikolatali sut
20:00 2tane şinitzel patlican kizartmasi vatdi bi iki tane ondan su hazir kofteler var ya bimde falan uzun uzun 2tane onsan 1.5dlm ekmek yogurt

canım havalardanmıdr nedır herkes bı tuhaf noluyo bıze hıc anlamadım.. :KK35:

hem kahvaltın hem aksam yemegn cok gec olmus.. aksam aksam ekmegnde fazla ve kızartmalı olmus hepo_O

12de kahvalti ettim
Bi ara cikolatali sut
Evet canim toparlan hadi nerden baslasan kar..
Kizartmayla kofte 2si bi arada olmasaymis
Yada cikolatali süt ya da meyveler birisi elenseydi.. yani ufak degisimler isimize yarar

Menumu yazayim oglumu spora goturcem birazdan geldigimde acikirsam kurtaricimiz yogurt :-)

Sabah uyaninca
kayisili activia
1 dilim cavdar
Domates
dereotu
maydanoz

Ara 1 kahve

Öglen 5 catal patates salatasi meyvasuyu(arkadadin yazligina gittik bana uyan bu vardi)

Saat 4 te tavuk yogurt 1 sıkma helva kucuk (komsum yapmis dayanamadim)

Saat 5 tarcinli balli sut 1 bardak
Suyu olcmedim ama cok olmadi geceye kadar cogaltcam ins.

Spor bugun yapamicam sanirim sapora arabayla gitcez bugun anca gelince ziplama falan yapabilirim

Iyii fena degil menun..

Merhabalar misafir vardı ayyy çok yoruldum menümü yazıp kacarim acayip uykum var öptüm
Sabah bir haşlama yumurta domates salatalik 3 tane kızarmış patates çay zeytin az peynir
Öğlen balık 1 dl az ekmek
Ara leblebi çay
Akşam süt şeftali
Su 2.5 lt

kahvaltıdan once spor ne kadar dogru bılmıyorm ac karnına pek onermıyolar ama oncesınd bıseyler yedıgn ıcın olabılır sanırm pek bılgım yok.. kızarmıs patates dısnda hersey guzel gorunuyo bence.. :KK36:
Onceki gn cok yemism ya hala tok hssediodm uyandgmda:) gene de garanti olsn dye kayisiyla ceviz yedim tatlim:) az once de cacik yedm bi kase. Brz gec ama cnm coknistemisti. Bi arkadsn da onerdgi gbi pul biber de attm icine oh mis:)

Bende verıym menumu..

sabah 10 gıbı bı haslanms yumurta domates salatalk peynır zeytın bı fıncan kahve.. (sıgara boregı-salam sosıs fılan da vardı yemedım)

1 gıbı oglen bı tane seftalı yedım

4 gıbı cok az pılavla sebze yemegı yıcektım.. Babam dısardaydı hep evdeyım dıye bıyerlere gıdelm dedı zorla.. tamda yerıne cok meshur bı pıdecıye goturdu sehırden de uzaktı bıraz gıderken yolda da durup bısey alamadım aksam 6 gıbı gıttık 7ye dogru geldı pıdelerımz.. bende mantarlı pıde yedım(bırazck buyuktu porsıyon anca doydum) gercekten cok acıkmıstım.. salata ayran mezelerden fılan yedım ıste.. o_O

hıc planda olmayan bıseydı secenegım olmadıgı ıcın de yapıcagm bısey yoktu..hepınızden ozur dılerıımmm.. :KK17:

suyumu da 2.5 lt ıctım. Ha bu arada kısın bı tane olmayan kabanım vardı suan jılet gıbı oturuyo :KK37: komsumz da ne kadar zayıflamıssn dedı yaklasık 1 aydır gormuyodu tatıle gıtmslerdı :KK68:
Ooo gelsn iltifatlar :) masallah:)

Ooo gelsn iltifatlar :) masallah:)

Hıc sorma.. Bıtanesı de daha zayıflama boyle cok ıyı olmussn dedı.. :KK48: erkek arkadasm gelıcek bı aydır fılan gorusemıyoruz bakalım o ne dıcek.. :confused:

Resımde atarım sıze bakalım sız gorucekmısınz farkı :-) azıcık bısey amaa.. :confused:

Hıc sorma.. Bıtanesı de daha zayıflama boyle cok ıyı olmussn dedı.. :KK48: erkek arkadasm gelıcek bı aydır fılan gorusemıyoruz bakalım o ne dıcek.. :confused:

Resımde atarım sıze bakalım sız gorucekmısınz farkı :-) azıcık bısey amaa.. :confused:
Spor yaptgn icn az olsa da tartida girntude fazladr cnm:) ayy erkek arkdsn gelick demek cok heycanli:) bz esimle hnz nisanliykenno baska memlektte calisiodu. Son grdmemizn uzerndn bi ay falan gecnsti bi gordm onu sok oldum. Sen tut binayda nerdyse on kilo ver. Taniyamamistm uzaktan:D

Spor yaptgn icn az olsa da tartida girntude fazladr cnm:) ayy erkek arkdsn gelick demek cok heycanli:) bz esimle hnz nisanliykenno baska memlektte calisiodu. Son grdmemizn uzerndn bi ay falan gecnsti bi gordm onu sok oldum. Sen tut binayda nerdyse on kilo ver. Taniyamamistm uzaktan:KK70:

Arada boyle ozlemek guzel oluyo da bı anda 10 kılo da fazla sok sok olmus.. :KK48: Ben o kadar sasrtmak ıstemem cocuk kalpten gıder fılan.. o_O Hem resım fılan da atıyoruz ama hıc zayıflamıssn demedı banaa.. :KK61: Gelınce farkedermı acaba

Kızlar nişan dayım
amcamin oglu nun
ogulcugum uyudu jucagimda evde hayatta bu saatte uyumaz.bana guzellik yaotu.ya Da çocuklar rezilligi seviyor.
menumu yazayım gec oldu ama ancak fırsatim oldu.
sabah 09301 dilim ekmek 1 yumurta haslanmis domates peynir 4 catal sucuk 3 incir
Öğlen 13.00 patlican kavurması 2 dlm ekmek

Ara yarim çubuk kraker

Aksam 20.00 civarı cemiyet yemeği olduu icin cesitli ama pilav yok 1 kasik helva sehriye çorbası 2 kasik makarana salatasi gibi birsey mayonezsiz keskek azar azar yedim 1 dlm ekmek

Kızlar nişan dayım
amcamin oglu nun
ogulcugum uyudu jucagimda evde hayatta bu saatte uyumaz.bana guzellik yaotu.ya Da çocuklar rezilligi seviyor.
menumu yazayım gec oldu ama ancak fırsatim oldu.
sabah 09301 dilim ekmek 1 yumurta haslanmis domates peynir 4 catal sucuk 3 incir
Öğlen 13.00 patlican kavurması 2 dlm ekmek

Ara yarim çubuk kraker

Aksam 20.00 civarı cemiyet yemeği olduu icin cesitli ama pilav yok 1 kasik helva sehriye çorbası 2 kasik makarana salatasi gibi birsey mayonezsiz keskek azar azar yedim 1 dlm ekmek

genel olarak ekmek fazla geldı bana.. helva da yemesen daha ıyı oılurms canım.. kraker yerıne de daha doyurucu ve besleyıcı olsa guzel olurmus.. ama baska bısey yememıssn ıkı ogun ıcın normal sanırm o da.. :KK37:

Ya kızlar gullerın savasımdr nedır ızlemem de normalde.. oyle denk geldı ordakı Feyza Cıvelek zayıflams geldı gozume.. Bı bakıym dedım guncel kılosuna.. 52 dıyo yuh dedım mumkun degıl.. Kemıklerı mı ırı kı acaba sızce kac kılodur o_O

Back