• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aksam tavuklu mantar sote yaptim 10 gibi sadece 2 kasik tadina baktim.cok guzel olmus sabah kahvaltida onu yiyim dedim 1 dilim cavdarla ay kizlar midem kuculdu heralde bitiremedim bile ekmegimi cok sasirtici eskiden 4 tabak yemek yerdim :oops::oops:vah mideme vah :-)
Oh ohh iyi olmuş hadi dahada küçülsün inşallah

Bilgisayardan girince daha rahat bakiyodumda suan telden o kadar ayrintili bakamiyom yazilanlara.su interneti odeseler artik mutlu oluvam valla.
Herkwse bendende gunaydinlarrr bu arada ben simdilik kacayim :KK3:
Bende hep tlf.dan girerim bana daha pratik geliyor

Zuhal abla eskiden sayfada kimler var yaziyodu.
Mesela uye olmadan oncede bazen arasturma icin bakarken gosteriyodu

Kilo almak isteyenlerin sayfasina girdim.sunu yiyel8m kizlar bunu yiyelim kizlar ek olarak ne yesek kizlar :mad::mad::mad:
Cok komik geliyo bana kilo alamamak ya

Kilo almak isteyenlerin sayfasina girdim.sunu yiyel8m kizlar bunu yiyelim kizlar ek olarak ne yesek kizlar :mad::mad::mad:
Cok komik geliyo bana kilo alamamak ya
Bi kere bende bakmıştım, bizler ayrı dünyaların insanlarıyız
Kız oralara bakıcağına sağlıklı Zayıflama nasıl olur onlara bak

Kizlar kahvaltiya gittim acik bufee veeeee evet sozumu tuttum dersem yalan olur tutamadim ve kizartma yedimnn zatenn donustede esimle kavga da ettim senin yuzunden diye o da bana ne yedin ki diyo bide allhim yaaaa:KK34:

Artik aksam yine yogurt yerim bakalim sabaha kac + olmusum

birazdan markete falan gidip sebze meyve tavuk falan aliyimmm ve bi haftanin yemek planini olusturayim yoksa benim pis bogazim durmayacak

:KK42:

Kizlar kahvaltiya gittim acik bufee veeeee evet sozumu tuttum dersem yalan olur tutamadim ve kizartma yedimnn zatenn donustede esimle kavga da ettim senin yuzunden diye o da bana ne yedin ki diyo bide allhim yaaaa:KK34:

Artik aksam yine yogurt yerim bakalim sabaha kac + olmusum

birazdan markete falan gidip sebze meyve tavuk falan aliyimmm ve bi haftanin yemek planini olusturayim yoksa benim pis bogazim durmayacak

:KK42:
Ay ben bu hafta iyi gidiyorum maaasallah bu sabah 72.2 ciktim yarin 72 cumayada 71 inş

@smyr38 canım hıc baskasına bahane bulma..

Karar bızım ırade bızım.. Istesek oyle de bı guzel reddedebılırz kı bıze gelen ıkramları kı sen acık bufeden yemıssn kımse sana sılah zoruyla aldırmadı ya kızartmaları.. Tamam arada olur ama sen son zamanlarda bıraz fazla abarttın galıba..:KK20:

Bence dısıplınlı olmamız lazım bıraz daha once kendımız ıcın.. Sadece sen degıl bıcougmz burda cozuttuk resmen ama kımse hedefıne ulasmadıkı bu kadar rahat neden davranıyoruz anlamıyorummm.. o_O

Kizartma bufesimi kiz bu baska bisey yokmuyduki .
Tatlim ben tarcinli sutun faydasini cok gordum bence ogle aksam onu yap bugun yarinda protein sebze turu ye .ben gecen hafta oyle atlattim hemde -500 oldum sevindim valla arti beklerken

Back