• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benim menüm

Kalkınca 1 armut

9.45 1 bar süt içine 2 kş yulaf ezmesi 1 kş Chia tohumu 10 badem 3 K.erik

12.00 1 active

14.00 y.fasülye, yoğurtlu kabak közleme

17.00 közlenmiş biber sote, 1 derisiz tavuk but, yoğurt

Daha yatmaya çooook var su 3 lt olur

Spor birazdan 1 saat yürüyüş yapılacak

cok ıyı menun ablacm.. su da ıyı olmus 3e tamamlayabldysen :KK37:

Benim bugunki menum

Cok yogun bigundu. Telefonumunda elrani dustu kirildi.. :( mahvoldu telfnm ya.

1bardak süt ve 1 tane hurma

SABAH: haslanmis yunurta dereotu domates salatalik ve yarim dilim beyaz ekmek

Aksam:zeytinyagli Salata ( semizotu, dereotu, kivircik, salatalik, domates, az yulaf ezmesi, az haslanmis misir, biraz da ceviz)

2.5 litre su

1 saat yuruyus

MENUM

KALKİNCA 08.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 09.00 1 kkb.peynir 5 zeytin 1 tk labne domates salatalik 1 ç.ekmegi

MİSAFİRLİK(1) 11.00 2 sekerli t.kahvesi

MİSAFİRLİK (2) 14.00 ¼ katmer 1dlm su boregi 1 kade patates salatasi 1 kucuk baklava 1 dlm kek.

SU 2 LT

acimadim ama yag yaksin derseniz aksam yogurt yiyebilirim

canım dedıgın gıbı olmamıs mısafırlık 2 ozellıkle.. ama saatı cok gec degıl bende bugun oyle bısey yaptm kı senınkınden beter.. o_O suyun az olmus bıraz..

Merhaba hanimlar Bende yaziyim menumu
8:30 menemen
1 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik

15:00(kuzendeydim)
3 mercimek koftesi
3 kasik makarna salatasi
( borekten pastadan yemedim)

17:00 2 top dondurma
Seftali( dondurma pek olmadi dimi :-(

Su 1.5 anca olmustur icerim daha
Spor 30 dk yuruyus

hem dondurma yem seftalı olmamıs bence de.. su yetersız umarm 2nın ustunde ıcebılmıssndr.

Menum gelsinn:KK49:

Kahvaltidan once
Iki ceviz
Uc kuru kayisi

Bugun kahvaltidan once yirmi dakikalik da spor yaptm.

Kahvalti
Bir yumurta
Peynir
Domates
Bir bardak sut

Ara
Bir avuc kadar findik

Aksam
Yuvarlak kucuk lavasin dortte bri
Et izgara
Salata
Bi kac tane kizarmis patates

Bugun aksam yemegni disarda yedik de etin yaninda gtrdiler sicak sicak citir citir bi kac tane yiyip braktm patatesi.

Saat 17:30da yeme isi bitmisti. Smdi tekrar spor yapicam ama snrasnda cacik yapip yesem olr mu ki acaba? Yoksa gec olacagi icn yemiym mi?

kahvaltıdan once spor ne kadar dogru bılmıyorm ac karnına pek onermıyolar ama oncesınd bıseyler yedıgn ıcın olabılır sanırm pek bılgım yok.. kızarmıs patates dısnda hersey guzel gorunuyo bence.. :KK36:

Ahhh feyzacigim ahhh kac gundur bi tersliktir gidiyor tutamiyorum su bogazimi

Zuhal ablammm menun cok guzel

hatice sen.yemek.mi yemisin hic gorunmuyor sekerrr :)

Muge senin menunde guzel nolur dua edin kendimi toparlayimmm

Ozlemmmmm bak goruyon.mu emeli napiyo kendine :(

Benim bugunki menum

Cok yogun bigundu. Telefonumunda elrani dustu kirildi.. :KK43: mahvoldu telfnm ya.

1bardak süt ve 1 tane hurma

SABAH: haslanmis yunurta dereotu domates salatalik ve yarim dilim beyaz ekmek

Aksam:zeytinyagli Salata ( semizotu, dereotu, kivircik, salatalik, domates, az yulaf ezmesi, az haslanmis misir, biraz da ceviz)

2.5 litre su

1 saat yuruyus

o nasıl sade bı menu olmus oyle.. :KK37:su da spor da geyet guzel.. beyaz ekmek yerıne tam bugday cavdar tercıh edersen daha ıyı olur sadece

Ozlemmmmm bak goruyon.mu emeli napiyo kendine :KK43:
Doyurucuydu ya bide canm hcbsy istemedi yogundum bgun baya

Salatam kocamandi ama koca yogun gunun ardindan saat 6 yi gecmek uzereyken salata karisimim gayet doyurucu oldu arada bitki caylari da var yazmadm.. n3ysem bu aksam da yokum ekran kirik ins bozulmaz telf.

Bende verıym menumu..

sabah 10 gıbı bı haslanms yumurta domates salatalk peynır zeytın bı fıncan kahve.. (sıgara boregı-salam sosıs fılan da vardı yemedım)

1 gıbı oglen bı tane seftalı yedım

4 gıbı cok az pılavla sebze yemegı yıcektım.. Babam dısardaydı hep evdeyım dıye bıyerlere gıdelm dedı zorla.. tamda yerıne cok meshur bı pıdecıye goturdu sehırden de uzaktı bıraz gıderken yolda da durup bısey alamadım aksam 6 gıbı gıttık 7ye dogru geldı pıdelerımz.. bende mantarlı pıde yedım(bırazck buyuktu porsıyon anca doydum) gercekten cok acıkmıstım.. salata ayran mezelerden fılan yedım ıste.. o_O

hıc planda olmayan bıseydı secenegım olmadıgı ıcın de yapıcagm bısey yoktu..hepınızden ozur dılerıımmm.. :KK17:

suyumu da 2.5 lt ıctım. Ha bu arada kısın bı tane olmayan kabanım vardı suan jılet gıbı oturuyo :KK37: komsumz da ne kadar zayıflamıssn dedı yaklasık 1 aydır gormuyodu tatıle gıtmslerdı :KK68:

Ozlemmmmm bak goruyon.mu emeli napiyo kendine :KK43:
Esin acaba seni kiskandigi icinmi acik bufelere goturmeye basladi zayifliyosun diye.valla cnm bende senin gibiyim bisey diyemiyorum en azindan soyle yapalim evdeyken bari cıss yemeyelim ki disarda yediklerimiz kapanmis olsun bende demin mutfagi topladim dolapta helva firini actom pogaca tezgahta dunku kek hayir yemicem karnim tok benim dedim kapattim hepsini gorunce cnm istiyo kaldirinca aramiyorum zaten.puacanin hepsini misafirlige goturdum orasi icin yaptim zaten eve gelince kendimi tutamayip yerim diye esime falan ayirdim sadece bikactane.

iyi akşamlar kızlar
menü bildirimi yapayım
sabah 10.00 2 ince dilim tam buğday ekmeği
biraz çemen
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
salatalık

öğlen 15.00
2 tane incir

akşam 19.30
3 tane çöp şiş
3 tane sarma
biraz domates
kendimi çok şiş hissediyorum arkadaşlar çok mu yedim acaba o_O
ben şimdi çıkıyorum pazartesiden itibaren daha sık gireceğim inşallah görüşürüz :KK68:

Banada ufaktan zayiflamissin msjlari gelmeye basladi tatilden donen komsularimdan yupppiiii.

Bu arada emelll gercekten cok seker bir kadinsin yuzun guzel allah vermis bedeninide sana birakmis ister sisko ister zayif ol diye.hadi yeni geldigindeki o heyecani azmi gormek istiyorum

Bende verıym menumu..

sabah 10 gıbı bı haslanms yumurta domates salatalk peynır zeytın bı fıncan kahve.. (sıgara boregı-salam sosıs fılan da vardı yemedım)

1 gıbı oglen bı tane seftalı yedım

4 gıbı cok az pılavla sebze yemegı yıcektım.. Babam dısardaydı hep evdeyım dıye bıyerlere gıdelm dedı zorla.. tamda yerıne cok meshur bı pıdecıye goturdu sehırden de uzaktı bıraz gıderken yolda da durup bısey alamadım aksam 6 gıbı gıttık 7ye dogru geldı pıdelerımz.. bende mantarlı pıde yedım(bırazck buyuktu porsıyon anca doydum) gercekten cok acıkmıstım.. salata ayran mezelerden fılan yedım ıste.. o_O

hıc planda olmayan bıseydı secenegım olmadıgı ıcın de yapıcagm bısey yoktu..hepınızden ozur dılerıımmm.. :KK17:

suyumu da 2.5 lt ıctım. Ha bu arada kısın bı tane olmayan kabanım vardı suan jılet gıbı oturuyo :KK37: komsumz da ne kadar zayıflamıssn dedı yaklasık 1 aydır gormuyodu tatıle gıtmslerdı :KK68:

Gecmis olsun dee soguk icc ustune de. Yaptirmasi bi telf fiyati nerdeyseee üff sinir oldum he kendime nasi dusurdum..

Menun iyi ya pizzayi goturmusun :)) relafi edersin daha dikkatli kacamaklari azalt cumaya :))

Back