Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmde belli olmayabilr cnm kiyafete durusa gore degsr hem canli gormekle bir mi:)Arada boyle ozlemek guzel oluyo da bı anda 10 kılo da fazla sok sok olmus..Ben o kadar sasrtmak ıstemem cocuk kalpten gıder fılan..
Hem resım fılan da atıyoruz ama hıc zayıflamıssn demedı banaa..
Gelınce farkedermı acaba
Evet abla hem havalardan hemde ben cidden ne hazirliycam ne yiyim sasirim valla zaten farketmissinizdir belki genelde ayni seyleri yiyorum yazin anamda pek yemek yapmyo zaten kizartma makarna yada hazir biseyler falan doyuyo evdekiler bi sekilde ben kara kara dusunuyom ne yapsamda yesem diye:) bende mercimek corbasi domates corbasi firinda patlican biber baska bildigim bisey yokcanım havalardanmıdr nedır herkes bı tuhaf noluyo bıze hıc anlamadım..
hem kahvaltın hem aksam yemegn cok gec olmus.. aksam aksam ekmegnde fazla ve kızartmalı olmus hep![]()
Tatlım biber patlıcan kabak, bunları fırında yada tost mak.közliyebilirsin istersen üstüne soğanlı domatesli sos yaparsın tabi yağsız istersen sarımsaklı yoğurtla yiyebilirsinEvet abla hem havalardan hemde ben cidden ne hazirliycam ne yiyim sasirim valla zaten farketmissinizdir belki genelde ayni seyleri yiyorum yazin anamda pek yemek yapmyo zaten kizartma makarna yada hazir biseyler falan doyuyo evdekiler bi sekilde ben kara kara dusunuyom ne yapsamda yesem diye:) bende mercimek corbasi domates corbasi firinda patlican biber baska bildigim bisey yokdiyet yemekleri ariuom internette garip garip seuler yok sushi salatasi bilmemne .. gcik oluyom valla .
Aksam cikinca 1 saat yurudum umarim bi nebze yarari olmustur sahsen geberdim cunki :)
Ablacm sbh sbh walla nasi istahim kabardi anlatamam:)Tatlım biber patlıcan kabak, bunları fırında yada tost mak.közliyebilirsin istersen üstüne soğanlı domatesli sos yaparsın tabi yağsız istersen sarımsaklı yoğurtla yiyebilirsin
Bol yeşillik den salata yapıp içine haşlama tavuk yada Ton Balığı birazda ceviz yada badem koyarsın ekmeksiz bile çok doyurucu olur
Kabağı rendeleyip içine 3-4 kş yulaf ezmesi 2-3 yumurta beyaz peynir 1 bar süt istersen yeşillik baharat koyup karıştır cam kaba koy fırına ver işte sana fırın mücver
Pırasayı yada ıspanağı biraz kendi suyuyla kısık ateşte tavada öldür yukardaki karışımdan koy karıştır fırına ver aynen börek gibi oluyor
Patlıcanı közledikten sonra yağsız kıymalı sos yapıp birazdaha fırında pişirirsen çok güzel patlıcan kebab olur
Yeşil mercimeği haşlayıp içine az ıslanmış bulgur yeşillikler baharat limon koyarsan mercimek salata hazır
Şimdilik aklıma bunlar geldi
Fikir edinmek için menüleri takip ettikçe aklına başka yemeklerde gelir
82ye geldkten sonra ne kalio 79a:) azcik daha sabir:)Gunaydinnnnnnnn kadinlar kulubunun en guzel topiginin.en guzel bayanlari gu nay diiiiiiin :)
Evettt hic sasirmadim + dayim an ki kilom 84.3 yaniiii +700
Du hakalin kahvaltiya gidersek kizarma cennetine dusceem ama yemicemmmm soz.vallllla sozzzz cunku cumaya 82.5 82.0 gorsem motivemmm tavan yaparrr
Seviyommmmm siziii bol kalorisiz bir pazar dilegiyle opuldunuz :-*
Demekki oglusunu yuksek sesli muzikle gule oynaya uyutmaya valscan canm:))Kızlar nişan dayım
amcamin oglu nun
ogulcugum uyudu jucagimda evde hayatta bu saatte uyumaz.bana guzellik yaotu.ya Da çocuklar rezilligi seviyor.
menumu yazayım gec oldu ama ancak fırsatim oldu.
sabah 09301 dilim ekmek 1 yumurta haslanmis domates peynir 4 catal sucuk 3 incir
Öğlen 13.00 patlican kavurması 2 dlm ekmek
Ara yarim çubuk kraker
Aksam 20.00 civarı cemiyet yemeği olduu icin cesitli ama pilav yok 1 kasik helva sehriye çorbası 2 kasik makarana salatasi gibi birsey mayonezsiz keskek azar azar yedim 1 dlm ekmek
Guzel tarifler bi kacini biliyorum uyguluyorum :)Tatlım biber patlıcan kabak, bunları fırında yada tost mak.közliyebilirsin istersen üstüne soğanlı domatesli sos yaparsın tabi yağsız istersen sarımsaklı yoğurtla yiyebilirsin
Bol yeşillik den salata yapıp içine haşlama tavuk yada Ton Balığı birazda ceviz yada badem koyarsın ekmeksiz bile çok doyurucu olur
Kabağı rendeleyip içine 3-4 kş yulaf ezmesi 2-3 yumurta beyaz peynir 1 bar süt istersen yeşillik baharat koyup karıştır cam kaba koy fırına ver işte sana fırın mücver
Pırasayı yada ıspanağı biraz kendi suyuyla kısık ateşte tavada öldür yukardaki karışımdan koy karıştır fırına ver aynen börek gibi oluyor
Patlıcanı közledikten sonra yağsız kıymalı sos yapıp birazdaha fırında pişirirsen çok güzel patlıcan kebab olur
Yeşil mercimeği haşlayıp içine az ıslanmış bulgur yeşillikler baharat limon koyarsan mercimek salata hazır
kız çok güzel fikirler vermişsin okuyunca bayıldımTatlım biber patlıcan kabak, bunları fırında yada tost mak.közliyebilirsin istersen üstüne soğanlı domatesli sos yaparsın tabi yağsız istersen sarımsaklı yoğurtla yiyebilirsin
Teşekkür ederim cnmkız çok güzel fikirler vermişsin okuyunca bayıldım![]()
Ooo bunlar cok guzel valla cok saol abla ya ben bunlari bi yere uazayim en iysiTatlım biber patlıcan kabak, bunları fırında yada tost mak.közliyebilirsin istersen üstüne soğanlı domatesli sos yaparsın tabi yağsız istersen sarımsaklı yoğurtla yiyebilirsin
Rica ederim tatlım dediğim gibi menüleri takip edersen aklına başka yemeklerde gelirOoo bunlar cok guzel valla cok saol abla ya ben bunlari bi yere uazayim en iysicok tesekkuuurr :*
Bilgisayardan girince daha rahat bakiyodumda suan telden o kadar ayrintili bakamiyom yazilanlara.su interneti odeseler artik mutlu oluvam valla.Rica ederim tatlım dediğim gibi menüleri takip edersen aklına başka yemeklerde gelir