• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

MENUM

KALKİNCA 08.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 09.00 1 kkb.peynir 5 zeytin 1 tk labne domates salatalik 1 ç.ekmegi

MİSAFİRLİK(1) 11.00 2 sekerli t.kahvesi

MİSAFİRLİK (2) 14.00 ¼ katmer 1dlm su boregi 1 kade patates salatasi 1 kucuk baklava 1 dlm kek.

SU 2 LT

acimadim ama yag yaksin derseniz aksam yogurt yiyebilirim
2-3 kş yoğurda pul biber yarım limon suyu koyup yiyebilirsin

Yada 1 er çk zencefil zerdeçal tarçın koyabilirsin yoğurda

Merhaba hanimlar Bende yaziyim menumu
8:30 menemen
1 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik

15:00(kuzendeydim)
3 mercimek koftesi
3 kasik makarna salatasi
( borekten pastadan yemedim)

17:00 2 top dondurma
Seftali( dondurma pek olmadi dimi :-(

Su 1.5 anca olmustur icerim daha
Spor 30 dk yuruyus

Haha dedigin gibi tarti yok ama ay ne kadar şuran buyumus.. gobek almis basini gitmiss.. salmişta salmiş diyenler oldugu surece dusman gibi gorunsede doga zaten sinyal veriyooo heheheh
Bi de tartida gorene kdr gozumz alisa alisa buyudgmz icn insan inanmio. Anca kotlar olmicak bluzlar dar gelecek de o zmn kabl ediyoruz kilo alms olabilecegmzi. Tarti dost gbi aci soyler:) ama snra tatli tatli da soyler indigini rakamlarin:)

Kızlar öncelikle şunu bilelim dün dünde kaldı ve eğer biz cuma günü tartıda mutlu olmak istiyorsak bugünden işi sıkı tutacaz
Dün hemen hemen herkes ödülünü yedi rahatladı haftaya cumaya kadar kaçamak hakkımız kalmadı

Bide beynimize yerleştirmemiz gereken şey biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz
Cıssları yasak olduğu için değil, bize hiç bişey yasak değil ama hedefimize ulaşmak için biz yemek istemiyoruz
Bunu iyice kafamıza yerleştirelim
Mesela canımız tatlı istedi, bakalım tatlıya diyelimki istersem seni yerim ama ben kendi irademle seni yemek istemiyorum çünkü benim hedefim misal 65 Kilo olmak
Zuhal abla o cislarla kanka muhabbetine durmayalim sonra:KK45: Ayy yirim seni deriz arada da:KK53:

Menum gelsinn:KK49:

Kahvaltidan once
Iki ceviz
Uc kuru kayisi

Bugun kahvaltidan once yirmi dakikalik da spor yaptm.

Kahvalti
Bir yumurta
Peynir
Domates
Bir bardak sut

Ara
Bir avuc kadar findik

Aksam
Yuvarlak kucuk lavasin dortte bri
Et izgara
Salata
Bi kac tane kizarmis patates

Bugun aksam yemegni disarda yedik de etin yaninda gtrdiler sicak sicak citir citir bi kac tane yiyip braktm patatesi.

Saat 17:30da yeme isi bitmisti. Smdi tekrar spor yapicam ama snrasnda cacik yapip yesem olr mu ki acaba? Yoksa gec olacagi icn yemiym mi?

Merhaba hanimlar Bende yaziyim menumu
8:30 menemen
1 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik

15:00(kuzendeydim)
3 mercimek koftesi
3 kasik makarna salatasi
( borekten pastadan yemedim)

17:00 2 top dondurma
Seftali( dondurma pek olmadi dimi :-(

Su 1.5 anca olmustur icerim daha
Spor 30 dk yuruyus
Yanlış hatırlamıyosam senin dün cıss yoktu menünde
Bugün son olsun ama
Aslında mercimeğin yanında NORMAL salata olsaymış daha iyiymiş

Menum gelsinn:KK49:

Kahvaltidan once
Iki ceviz
Uc kuru kayisi

Bugun kahvaltidan once yirmi dakikalik da spor yaptm.

Kahvalti
Bir yumurta
Peynir
Domates
Bir bardak sut

Ara
Bir avuc kadar findik

Aksam
Yuvarlak kucuk lavasin dortte bri
Et izgara
Salata
Bi kac tane kizarmis patates

Bugun aksam yemegni disarda yedik de etin yaninda gtrdiler sicak sicak citir citir bi kac tane yiyip braktm patatesi.

Saat 17:30da yeme isi bitmisti. Smdi tekrar spor yapicam ama snrasnda cacik yapip yesem olr mu ki acaba? Yoksa gec olacagi icn yemiym mi?
Çıtır çıtırlar dışında menü güzel tatlım
Cacıkda yapabilirsin yoğurt yada sütde olur
Çok geçe kalma ama, 1 kâse

Yok ablam yazdim gitmemis silinmis dur bidaha yazayimm

Haklisin zuhal abla aslinda simarmadim da su var biraz bosladim bide ogunlerin zamani gecince cok acikiyorum ve cok yiyorum

Evet sesini duyuyor gibiyim cantana.k
Kayisi kuru meyve yada biseyler al diyosun haklisin.o da benim ihmalkarligim

sabah iyi basliyor devami gelmiyor.

Bide esim tutturdu acik bufe kahvaltiya gidelim diye yok diyorum oda gezmede bozdun yarinda gidelim diyo ama beni cok ihmal ediyosun diye soyleniyor ekmek.yeme diyo bakalim pazarliklar suruyor :)

Abla ya valla seni tanimiyorum ama cok seviyorum.kayseriye yolun duserse mutlaka gorusmek isterim

Yok ablam yazdim gitmemis silinmis dur bidaha yazayimm

Haklisin zuhal abla aslinda simarmadim da su var biraz bosladim bide ogunlerin zamani gecince cok acikiyorum ve cok yiyorum

Evet sesini duyuyor gibiyim cantana.k
Kayisi kuru meyve yada biseyler al diyosun haklisin.o da benim ihmalkarligim

sabah iyi basliyor devami gelmiyor.

Bide esim tutturdu acik bufe kahvaltiya gidelim diye yok diyorum oda gezmede bozdun yarinda gidelim diyo ama beni cok ihmal ediyosun diye soyleniyor ekmek.yeme diyo bakalim pazarliklar suruyor :)

Abla ya valla seni tanimiyorum ama cok seviyorum.kayseriye yolun duserse mutlaka gorusmek isterim
Tatlıcım zaten burda birbirimizden pozitif elektrik almazsak bu işi götüremeyiz
Belki hep aynı şeyleri söylüyorum ama bidaha söylicem ben kilonun acısını fazlasıyla çektim
Daha hedefe ulaşmamış olsamda Kilo vermenin herkesten iltifatlar duymanın ne güzel bi his olduğunu biliyorum
Eminim burdaki herkesde zayıfladığı zaman çok daha mutlu olacak

Cnm sürekli dışardan etraftan kaçamayız ama her şartta sağlıklı beslenmeyi bilmemiz lazım
Hele açık büfe senin içinde o kadar çok alternatif vardırki sen sadece hamurişlerinden tatlılardan uzak dur yeter
Başardığın zaman herseferinde daha çok kendine güveneceksin

Evet ya gitmeden kuzene soledim salata yap die yalnis anlamis sanirim :-) makarna salatasi yapmis :-)
Neyse cnm sen genelde zaten çok dikkatlisin
Annenin yanındada maşallah süper gidiyorsun

Kız salata söylemekle yapılmazki zaten her sofrada olur

Bugun sessiz ıssız buralar
Kizlaaarrrr buradan uzak kalfiginiz her dakka cıslari goturuyosunuz mutfakta degilmi sizi gidi siziler

Menumu yazayim oglumu spora goturcem birazdan geldigimde acikirsam kurtaricimiz yogurt :-)

Sabah uyaninca
kayisili activia
1 dilim cavdar
Domates
dereotu
maydanoz

Ara 1 kahve

Öglen 5 catal patates salatasi meyvasuyu(arkadadin yazligina gittik bana uyan bu vardi)

Saat 4 te tavuk yogurt 1 sıkma helva kucuk (komsum yapmis dayanamadim)

Saat 5 tarcinli balli sut 1 bardak
Suyu olcmedim ama cok olmadi geceye kadar cogaltcam ins.

Spor bugun yapamicam sanirim sapora arabayla gitcez bugun anca gelince ziplama falan yapabilirim

meyve suyu baya zararlı canım onun yerıne cay fılan ıcsen daha ıyı sekersız.. onun dısında guzel olms menun.. :KK68:

Back