- Katılım
- 22 Ağustos 2015
- Mesajlar
- 29.626
- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 86.390
- Puanlar
- 598
Sagol ablacim..Geçmiş olsun tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol ablacim..Geçmiş olsun tatlım
Sen bilirsin tatlım ama bana göre yanlış düşünüyorsunGunaydin kızlar
Kendi icimde ki tekrarlardan cok sıkıldım tartidaki rakamin düşüp sonra tekrar artmasindan ve basladigim yere donmekten..kendi hatami biliyorum surekli tartı endeksli yaşamak bende stres yapıyor.
Biraz kilo verdigimi gördüğümde hemen bilincaltimda yemekler canlanıyor. Normalde hic canımın cekmeyecegi şeyleri o anda patlayana kadar yemek istiyorum ama tartidan ve bu diyet Şartlandırmasindan uzak olduğum zamanlar daha zayiftim ben:)
Uzun bir donem tartidan uzak durmaya karar verdim. Bu kararimda sayfa kurallarina uymayacagi için ayriliyorum aranizdan kızlar herkese basarilar diliyorum.
Ben aynı şeyi düşündüğümde 89 kiloydum düşüncem işe yaradımı diye bi baktım ki hooop 97 olmuşumSen bilirsin tatlım ama bana göre yanlış düşünüyorsun
Sanada başarılar
Kimisine oyle yariyo ama canm. Bnm bi arkdsm da cok takiodu kiloyu kafasina. Snra amaaan saldm artk banane dedi snraki gorusmemizde ( aradan aylar gecmsti) tig gbiydi. Kafama takmayinca rahatladm sanrm kilolar gtmeye basladi demsti. Tabi kafaya takmamak hic dkkt etmemek deil, sadece stres yapmamak:) misal ben dun abarttm da abarttm ama kafama takio muyum? AslaBen aynı şeyi düşündüğümde 89 kiloydum düşüncem işe yaradımı diye bi baktım ki hooop 97 olmuşum
Stres yapılırsa tabiki etkiler ama kontrol ne durumda olduğunu bilmek önemliKimisine oyle yariyo ama canm. Bnm bi arkdsm da cok takiodu kiloyu kafasina. Snra amaaan saldm artk banane dedi snraki gorusmemizde ( aradan aylar gecmsti) tig gbiydi. Kafama takmayinca rahatladm sanrm kilolar gtmeye basladi demsti. Tabi kafaya takmamak hic dkkt etmemek deil, sadece stres yapmamak:) misal ben dun abarttm da abarttm ama kafama takio muyum? Asla![]()
Bn de hamilelikte zornlu haller danda tartlmadm bi baktm 40 kilo almsm:) kilomu daha siki takip etsydm durumu duzelteblrdm belki blmiormStres yapılırsa tabiki etkiler ama kontrol ne durumda olduğunu bilmek önemli
Bende 2 sene hiç tartılmadım bi bakmışım 25 Kilo almışım
Ne diyim EmelimBugun cozuttummmm kadin oturmasi vardi aboooo yazmaya utaniyorummm
Kendimle kavgaliyimmm ve sinir oldum motivem gittikce dusuyorrr birakmaktan korkuyorummm![]()
Bence sen biraz Kilo verdin diye şımardınYa zuhal abla hergun bi kacamak oluyor son 10 gunun nerdeyse 5 gunu kacamak yaptim.
Bilmiyorum noluyor bana![]()