• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin kızlar
Kendi icimde ki tekrarlardan cok sıkıldım tartidaki rakamin düşüp sonra tekrar artmasindan ve basladigim yere donmekten..kendi hatami biliyorum surekli tartı endeksli yaşamak bende stres yapıyor.
Biraz kilo verdigimi gördüğümde hemen bilincaltimda yemekler canlanıyor. Normalde hic canımın cekmeyecegi şeyleri o anda patlayana kadar yemek istiyorum ama tartidan ve bu diyet Şartlandırmasindan uzak olduğum zamanlar daha zayiftim ben:)
Uzun bir donem tartidan uzak durmaya karar verdim. Bu kararimda sayfa kurallarina uymayacagi için ayriliyorum aranizdan kızlar herkese basarilar diliyorum.

Gunaydin kızlar
Kendi icimde ki tekrarlardan cok sıkıldım tartidaki rakamin düşüp sonra tekrar artmasindan ve basladigim yere donmekten..kendi hatami biliyorum surekli tartı endeksli yaşamak bende stres yapıyor.
Biraz kilo verdigimi gördüğümde hemen bilincaltimda yemekler canlanıyor. Normalde hic canımın cekmeyecegi şeyleri o anda patlayana kadar yemek istiyorum ama tartidan ve bu diyet Şartlandırmasindan uzak olduğum zamanlar daha zayiftim ben:)
Uzun bir donem tartidan uzak durmaya karar verdim. Bu kararimda sayfa kurallarina uymayacagi için ayriliyorum aranizdan kızlar herkese basarilar diliyorum.
Sen bilirsin tatlım ama bana göre yanlış düşünüyorsun
Sanada başarılar

Ben aynı şeyi düşündüğümde 89 kiloydum düşüncem işe yaradımı diye bi baktım ki hooop 97 olmuşum
Kimisine oyle yariyo ama canm. Bnm bi arkdsm da cok takiodu kiloyu kafasina. Snra amaaan saldm artk banane dedi snraki gorusmemizde ( aradan aylar gecmsti) tig gbiydi. Kafama takmayinca rahatladm sanrm kilolar gtmeye basladi demsti. Tabi kafaya takmamak hic dkkt etmemek deil, sadece stres yapmamak:) misal ben dun abarttm da abarttm ama kafama takio muyum? Asla:D

Kimisine oyle yariyo ama canm. Bnm bi arkdsm da cok takiodu kiloyu kafasina. Snra amaaan saldm artk banane dedi snraki gorusmemizde ( aradan aylar gecmsti) tig gbiydi. Kafama takmayinca rahatladm sanrm kilolar gtmeye basladi demsti. Tabi kafaya takmamak hic dkkt etmemek deil, sadece stres yapmamak:) misal ben dun abarttm da abarttm ama kafama takio muyum? Asla:KK70:
Stres yapılırsa tabiki etkiler ama kontrol ne durumda olduğunu bilmek önemli
Bende 2 sene hiç tartılmadım bi bakmışım 25 Kilo almışım

Stres yapılırsa tabiki etkiler ama kontrol ne durumda olduğunu bilmek önemli
Bende 2 sene hiç tartılmadım bi bakmışım 25 Kilo almışım
Bn de hamilelikte zornlu haller danda tartlmadm bi baktm 40 kilo almsm:) kilomu daha siki takip etsydm durumu duzelteblrdm belki blmiorm

Valla arkadaslar tartiyi niye kafaya takiyosunuzki.. 1 artar 2 artar ama bi siniri vardir elbet bnu bilin yeter. Olabilir kilo vermek durabilir de bu da dogal onemli olan kendini bilmen hafifligi hissetmen.. inanin bu paketli urunlerden agir gidalardan uzaklastikca yuzunuze bile yansiyor besin alma sekliniz. Kontrolsuz olmaz hafta 1 tartilmak zor bisey degil engelllemez.. hedefinizde saglikli ve daha aktif olcagnizi gunleri hayal edrrek ilerlerseniz mukemmel.. vucudun sana sinyali zaten veriyo sana.. cok verdin kilo artik kontrol altina al diyor. Tartiya bagimli degil hedefnze ve yasam standartiniza uygun yasamak icin dikkat edin. Diyet degil zararli seyleri fazla tuketmemek ve zamaninda tuketmek maksat. Hic tartilmadan k4ndizi kontrol altna almaniz zor.

Benm de 15 gun kilo vermedigim ama inceldigim zamanlar oldu.. yine de sabredip bekledim kendimi ve yedigimi biliyodum cnku sinyalleri es gecmeyin dinleyin sizde kafanizdaki sinyali dinletin vucudunuza :)

Aynen sıze katılıyorm bende.. Sonucta tartı stres yapıcak bı sey degıl bıze dogruyu soyleyen kılomuzu ogrenmek ıcın var olan "ocu" fılan hıc olmayan bı alet.. Aksıne ınsanın goruntusunn rakalmlarla ıfade edılmesı bence guzel bısey.. :KK51:

kılo sorunu yasayan ınsanların tamamen kendye yuzlesmesı bence.. Bunu yuzlesmeyı yapmazsak tartının bıze soylemedıgı gerceklerı baslarından duyarız dıye dusunuyorm..
"Kılo mu aldın sen, gormeyelı ne kadar buyumus toton" fılan.. Hepımzın az cok duydugu ve uzuldugu seyler bunlar.. Insan bunlardan kacamaz kacsa bıle kendınden kacamazsn kı sonucta.. :KK39:

Sımdı kontrollu davranmayıp bundan cok degıl bıkac ay sonra pısman olunucagnı dusunuyorm ve bıseylere baslamak ıcın eskısınden de fazlalıklarla basnalıcagını..

Her gun tartılmak evet belkı moral bozucu olabılır cunku gun ıcınde cok fazla oynamalar olabılıyo ac-tok lavabo sorunu.. su ıcsen bıle sorun hanı.. Ama haftada bır tartılmak hıcte moral bozucu olamaz.. Kontrol altında olmak olur bunun adı ve bunu kılolu-zayıf herkesın yapması lazım dıye dusunuyorm.. Zaten bıseylerı dogru yaptıgımz surece tartı nıye uzsun kı bızı.. Sabıt kalmak bıle kılo almaktan cok daha ıyı bı secenek sonucta.. :cool:

Tartı gununden bı gun oncesınde yanı persembe gunu herkesın menusu ne kadar da guzeldı. Iste bunun adı kontrol oluyo :KK48: hıc tartılmıcagımızı dusunsek korkucak bıseyımız olmaz ve "homını gırtlak" oluruz sanırm hepımız..

Haha dedigin gibi tarti yok ama ay ne kadar şuran buyumus.. gobek almis basini gitmiss.. salmişta salmiş diyenler oldugu surece dusman gibi gorunsede doga zaten sinyal veriyooo heheheh

Menumu yazayim oglumu spora goturcem birazdan geldigimde acikirsam kurtaricimiz yogurt :-)

Sabah uyaninca
kayisili activia
1 dilim cavdar
Domates
dereotu
maydanoz

Ara 1 kahve

Öglen 5 catal patates salatasi meyvasuyu(arkadadin yazligina gittik bana uyan bu vardi)

Saat 4 te tavuk yogurt 1 sıkma helva kucuk (komsum yapmis dayanamadim)

Saat 5 tarcinli balli sut 1 bardak
Suyu olcmedim ama cok olmadi geceye kadar cogaltcam ins.

Spor bugun yapamicam sanirim sapora arabayla gitcez bugun anca gelince ziplama falan yapabilirim

Bugun cozuttummmm kadin oturmasi vardi aboooo yazmaya utaniyorummm :(

Kendimle kavgaliyimmm ve sinir oldum motivem gittikce dusuyorrr birakmaktan korkuyorummm :(

Kızlar öncelikle şunu bilelim dün dünde kaldı ve eğer biz cuma günü tartıda mutlu olmak istiyorsak bugünden işi sıkı tutacaz
Dün hemen hemen herkes ödülünü yedi rahatladı haftaya cumaya kadar kaçamak hakkımız kalmadı

Bide beynimize yerleştirmemiz gereken şey biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz
Cıssları yasak olduğu için değil, bize hiç bişey yasak değil ama hedefimize ulaşmak için biz yemek istemiyoruz
Bunu iyice kafamıza yerleştirelim
Mesela canımız tatlı istedi, bakalım tatlıya diyelimki istersem seni yerim ama ben kendi irademle seni yemek istemiyorum çünkü benim hedefim misal 65 Kilo olmak

Bugun cozuttummmm kadin oturmasi vardi aboooo yazmaya utaniyorummm :KK43:

Kendimle kavgaliyimmm ve sinir oldum motivem gittikce dusuyorrr birakmaktan korkuyorummm :KK43:
Ne diyim Emelim
Eğer başladığın yere geri dönmek istiyorsan, incecik çıtır, kendine güvenip kendini seven beğenen bi hatun olmak istemiyorsan
Bırak güzelim pes et ve kilolarınla mutsuz olmaya devam et

Benim menüm

Kalkınca 1 armut

9.45 1 bar süt içine 2 kş yulaf ezmesi 1 kş Chia tohumu 10 badem 3 K.erik

12.00 1 active

14.00 y.fasülye, yoğurtlu kabak közleme

17.00 közlenmiş biber sote, 1 derisiz tavuk but, yoğurt

Daha yatmaya çooook var su 3 lt olur

Spor birazdan 1 saat yürüyüş yapılacak

Ya zuhal abla hergun bi kacamak oluyor son 10 gunun nerdeyse 5 gunu kacamak yaptim.

Bilmiyorum noluyor bana :(

MENUM

KALKİNCA 08.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 09.00 1 kkb.peynir 5 zeytin 1 tk labne domates salatalik 1 ç.ekmegi

MİSAFİRLİK(1) 11.00 2 sekerli t.kahvesi

MİSAFİRLİK (2) 14.00 ¼ katmer 1dlm su boregi 1 kade patates salatasi 1 kucuk baklava 1 dlm kek.

SU 2 LT

acimadim ama yag yaksin derseniz aksam yogurt yiyebilirim

Ya zuhal abla hergun bi kacamak oluyor son 10 gunun nerdeyse 5 gunu kacamak yaptim.

Bilmiyorum noluyor bana :KK43:
Bence sen biraz Kilo verdin diye şımardın
Bende geçen sefer yaptığımda aynı hataya düşmüştüm 35 Kilo verdim şımarıp nasıl olsa veriyom diyip hoooop 25 Kilo geri aldım
Bak o kadar emeklerim boşa gitti
Tekrar başa sardım ve aylardır uğraşıyom

Dost acı söyler güzelim tmm güzel verdin ama halâ şişman katogorisindesin
Netten BMI ni Hesapla bak orda kaç çıkıyor
Güzel yüzün dahada güzelleşmesinmi
Sende istemezmisin 38 beden ciciler giyebilmeyi
Alışverişe gittiğin zaman oluyormu diye düşünmeden beğendiğin kıyafeti alabilmeyi

Biz bi yola girdik burdan ölmek var dönmek yok
Bidaha bu fırsatı bulamayabiliriz, bu gücü tekrar toplamak ne kadar zor sende biliyorsun

O yüzden şu anda başlıyorsun sağlıklı beslenmeye
Ne yediysen yedin ama şimdiden sonra kaçamak yok çünkü sen 65 Kilo olacaksın

Back