2-3 kş yoğurda pul biber yarım limon suyu koyup yiyebilirsinMENUM
KALKİNCA 08.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 09.00 1 kkb.peynir 5 zeytin 1 tk labne domates salatalik 1 ç.ekmegi
MİSAFİRLİK(1) 11.00 2 sekerli t.kahvesi
MİSAFİRLİK (2) 14.00 ¼ katmer 1dlm su boregi 1 kade patates salatasi 1 kucuk baklava 1 dlm kek.
SU 2 LT
acimadim ama yag yaksin derseniz aksam yogurt yiyebilirim
Kız o kadar cevap yazdım yaza yaza bunumu yazdınTamam ablacigim :) yogurt isi bendeee
Bi de tartida gorene kdr gozumz alisa alisa buyudgmz icn insan inanmio. Anca kotlar olmicak bluzlar dar gelecek de o zmn kabl ediyoruz kilo alms olabilecegmzi. Tarti dost gbi aci soyler:) ama snra tatli tatli da soyler indigini rakamlarin:)Haha dedigin gibi tarti yok ama ay ne kadar şuran buyumus.. gobek almis basini gitmiss.. salmişta salmiş diyenler oldugu surece dusman gibi gorunsede doga zaten sinyal veriyooo heheheh
Zuhal abla o cislarla kanka muhabbetine durmayalim sonraKızlar öncelikle şunu bilelim dün dünde kaldı ve eğer biz cuma günü tartıda mutlu olmak istiyorsak bugünden işi sıkı tutacaz
Dün hemen hemen herkes ödülünü yedi rahatladı haftaya cumaya kadar kaçamak hakkımız kalmadı
Bide beynimize yerleştirmemiz gereken şey biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz
Cıssları yasak olduğu için değil, bize hiç bişey yasak değil ama hedefimize ulaşmak için biz yemek istemiyoruz
Bunu iyice kafamıza yerleştirelim
Mesela canımız tatlı istedi, bakalım tatlıya diyelimki istersem seni yerim ama ben kendi irademle seni yemek istemiyorum çünkü benim hedefim misal 65 Kilo olmak
Yanlış hatırlamıyosam senin dün cıss yoktu menündeMerhaba hanimlar Bende yaziyim menumu
8:30 menemen
1 dilim cavdar ekmegi
Domates salatalik
15:00(kuzendeydim)
3 mercimek koftesi
3 kasik makarna salatasi
( borekten pastadan yemedim)
17:00 2 top dondurma
Seftali( dondurma pek olmadi dimi :-(
Su 1.5 anca olmustur icerim daha
Spor 30 dk yuruyus
Yedikçede hedefimizi unuturuz şekercikZuhal abla o cislarla kanka muhabbetine durmayalim sonraAyy yirim seni deriz arada da
Çıtır çıtırlar dışında menü güzel tatlımMenum gelsinn
Kahvaltidan once
Iki ceviz
Uc kuru kayisi
Bugun kahvaltidan once yirmi dakikalik da spor yaptm.
Kahvalti
Bir yumurta
Peynir
Domates
Bir bardak sut
Ara
Bir avuc kadar findik
Aksam
Yuvarlak kucuk lavasin dortte bri
Et izgara
Salata
Bi kac tane kizarmis patates
Bugun aksam yemegni disarda yedik de etin yaninda gtrdiler sicak sicak citir citir bi kac tane yiyip braktm patatesi.
Saat 17:30da yeme isi bitmisti. Smdi tekrar spor yapicam ama snrasnda cacik yapip yesem olr mu ki acaba? Yoksa gec olacagi icn yemiym mi?
Tm abla hemen basliym spora madem:)Çıtır çıtırlar dışında menü güzel tatlım
Cacıkda yapabilirsin yoğurt yada sütde olur
Çok geçe kalma ama, 1 kâse
Evet ya gitmeden kuzene soledim salata yap die yalnis anlamis sanirimYanlış hatırlamıyosam senin dün cıss yoktu menünde
Bugün son olsun ama
Aslında mercimeğin yanında NORMAL salata olsaymış daha iyiymiş
Tatlıcım zaten burda birbirimizden pozitif elektrik almazsak bu işi götüremeyizYok ablam yazdim gitmemis silinmis dur bidaha yazayimm
Haklisin zuhal abla aslinda simarmadim da su var biraz bosladim bide ogunlerin zamani gecince cok acikiyorum ve cok yiyorum
Evet sesini duyuyor gibiyim cantana.k
Kayisi kuru meyve yada biseyler al diyosun haklisin.o da benim ihmalkarligim
sabah iyi basliyor devami gelmiyor.
Bide esim tutturdu acik bufe kahvaltiya gidelim diye yok diyorum oda gezmede bozdun yarinda gidelim diyo ama beni cok ihmal ediyosun diye soyleniyor ekmek.yeme diyo bakalim pazarliklar suruyor :)
Abla ya valla seni tanimiyorum ama cok seviyorum.kayseriye yolun duserse mutlaka gorusmek isterim
Neyse cnm sen genelde zaten çok dikkatlisinEvet ya gitmeden kuzene soledim salata yap die yalnis anlamis sanirimmakarna salatasi yapmis
Nerde olursan ol burdakileri yanında hissetBurde zamanim olmadigindan topige com sık ugrayamiyorum bence o da etkiliyor beni
Neyse cnm sen genelde zaten çok dikkatlisin
Annenin yanındada maşallah süper gidiyorsun
Kız salata söylemekle yapılmazki zaten her sofrada olur
Menumu yazayim oglumu spora goturcem birazdan geldigimde acikirsam kurtaricimiz yogurt
Sabah uyaninca
kayisili activia
1 dilim cavdar
Domates
dereotu
maydanoz
Ara 1 kahve
Öglen 5 catal patates salatasi meyvasuyu(arkadadin yazligina gittik bana uyan bu vardi)
Saat 4 te tavuk yogurt 1 sıkma helva kucuk (komsum yapmis dayanamadim)
Saat 5 tarcinli balli sut 1 bardak
Suyu olcmedim ama cok olmadi geceye kadar cogaltcam ins.
Spor bugun yapamicam sanirim sapora arabayla gitcez bugun anca gelince ziplama falan yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?