• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyyy bende hamileyim derseeeemmmm herkes gidip test alcak :KK70:
Zaten 2 aydir gec geliyor benimki aman diyeyim:KK64:
Kız seninki ne ödülü böyle olimpiyatlarda 1.mi oldun
Bunlar sana 1 hafta yeter yarın sağlıklı yaşama merhaba de güzellik
:KK70::KK70::KK70:
Kızlar bende diyete başlayalı hamile olsaydım nerdeyse bu ay sonunda çocuk doğmuş olacaktı
Güzel tespit dimiii :KK70:
bu topik coj tehlikeli olmaya başladı:KK17:

Eve simdi geldim bende menumu yazayim
Sabah uyaninca 1 kayisili activia
1 dlm cavd ekmegi
Peynir

Öglen yok cunku 11 de uyandim :-)

Aksam ceyrek ekmeginde yarisi doner ayran oglumun kalani oda
2 lt su
Sporda valla kizlar 3 te evden ciktim alisveris yaptim ogluma kiyafet aldik.tema parka gittik gezdik ve eve yaya donduk sadece ogluma yemek yedidirlen oturduk yani 6 saat yurumusum :KK49:
6 saat mii :KK57:maşallah:nazar:

Yaa sizin de cocugunuz var benim de ben ancak i uyuyunca girebiliyorum.elimde tel görünce hemen istiyor sipam.hem ev islerinin hakkindan gelemiyorum.kocama sorsan hic ilgilenmiyon benle diyo.ben mi cok becerikksizim diyorum bazen:KK43:

Bir dee benim evimde telefon çekmiyor yaaa.cok ilginç sehir merkezi halbuki ama 1.kat ondan herhalde cam kenarlarında çekiyor .cok gıcık :KK43:birak interneti telde konuşurken bile camda konuşuyoruz.saka gibi.:KK35:

S3lam arkadaşlar
menumu yazayım
sabah 09.00 2 dilin ekmek biraz menemen biraz salatalık
oglen12.00 1 avuç üzüm 3 incir
akşam 15.45 1 porsiyon tavuk yemegi 1 dilim ekmek yoğurt
suyu bol ictim
Bacim borek yemeyi unuttunmu bugun :D :D

• Beğen
Reactions: BBD
Kızlar 95 dak yürüyüş tamamlanmıştır

BBD BBD
Birgül sen yatmadınmı daha, kız çabuk yat yoksa şeker komasına girecen
Yoksa kendini Kilo Alma topiklerindemi zannettin :KK70: Aloooo kendise gelll

Hepsi çok güzel tatlım Sadece krem peynir yerine beyaz peynir olsa daha iyi olur
Tatlım menünde hiç sebze salata meyve yada et yok
Çok değil ama besin değeri açısından yetersiz

Bugün tartı sonrası ilk günümüz olduğu için cısslara bişey diyemiyom en azından sabah yemişin akşam güzel olmuş
Cnm sabah ekmeği biraz abartmışın 2 dil olsaydı bugünlük dondurma olabilirdi
Şeker insanda eroin gibi bağımlılık yapıyor yedikçe daha çok yiyesin geliyor artık beyin azla yetinmiyor eğer bisüre hiç tatlı bişey yemezsen canında istemiyor ben 6 ay hiç yememiştim ve cnm istemiyordu
Bayramda bi yedim sonra tekrar canım ister oldu
Abla gercekten canin istemedimi yaa .bben kendimi zor tutuyom ve tutamiyom bazen goruldugu gibi .o 6 ayda hep meyvemi yedin tatli olarak gunde nekadar yiyodun mesela .benim tatliya hic istegim azalmiyo sanki :)

Abla gercekten canin istemedimi yaa .bben kendimi zor tutuyom ve tutamiyom bazen goruldugu gibi .o 6 ayda hep meyvemi yedin tatli olarak gunde nekadar yiyodun mesela .benim tatliya hic istegim azalmiyo sanki :)
Cnm Zaten bu bilimsel bi gerçek eğer kendini tutar 21 gün yemezsen beyin o tadı unutuyor ve canın istemiyor
Bana meyvede pek yaramadığı için onuda fazla yemedim sadece wc için bazen sabahları aslında cnmda istemiyordu mecburiyetten yedim
Önceden dediğim gibi şekerin beyne eroin etkisi gibi olduğuda gerçek
Nasıl uyuşturucu kullananlar bisüre sonra tatmin olmaz hep dozu artırırlar şekerde öylemiş yedikçe vücut hep daha fazlasını istermiş

Yaa sizin de cocugunuz var benim de ben ancak i uyuyunca girebiliyorum.elimde tel görünce hemen istiyor sipam.hem ev islerinin hakkindan gelemiyorum.kocama sorsan hic ilgilenmiyon benle diyo.ben mi cok becerikksizim diyorum bazen:KK43:
Tatlişim sonuçta çalışıyorsun kociş biraz ev işlerine çocuğa yardım etsede seninde onunla ilgilenmeye vaktin kalır

Oleyyy bugun ilk msj benden gunaydinnn :KK9::KK68:
Bugun erken uyandim dun gece esime mukellef bir sofra kurdum ama asla bakmadim mamalardan gozlerimi kacirdim yogirt yedim :-) simdi hemen mutfaga kostum
Günaydın tatlım bende kahvaltı hazirliycam
Herkese Günaydın :KK54:

Kızlar 95 dak yürüyüş tamamlanmıştır

BBD BBD
Birgül sen yatmadınmı daha, kız çabuk yat yoksa şeker komasına girecen
Yoksa kendini Kilo Alma topiklerindemi zannettin :KK70: Aloooo kendise gelll
Feyza gunleri sasirdi ben de topigi:D uyku iyi geldi ama. Amacimizin zayiflamak oldgnu hayirladin hatta dank etti kafama:KK11:

Kizlar bi gunde kendinize yuklediginizi gunlere bolun biraz iradeyle.. kacamak yapmak tum gun yemek olmasin bize.. dün bütün gun hastaydim sinüslerim azdi iyice.. cok sukur bugun iyim hic bakamadim dün aksam buraya

Kizlar bi gunde kendinize yuklediginizi gunlere bolun biraz iradeyle.. kacamak yapmak tum gun yemek olmasin bize.. dün bütün gun hastaydim sinüslerim azdi iyice.. cok sukur bugun iyim hic bakamadim dün aksam buraya
Geçmiş olsun tatlım

Back