Zaten 2 aydir gec geliyor benimki aman diyeyimAyyyy bende hamileyim derseeeemmmm herkes gidip test alcak
Kız seninki ne ödülü böyle olimpiyatlarda 1.mi oldun
Bunlar sana 1 hafta yeter yarın sağlıklı yaşama merhaba de güzellik
bu topik coj tehlikeli olmaya başladıKızlar bende diyete başlayalı hamile olsaydım nerdeyse bu ay sonunda çocuk doğmuş olacaktı
Güzel tespit dimiii
6 saat miiEve simdi geldim bende menumu yazayim
Sabah uyaninca 1 kayisili activia
1 dlm cavd ekmegi
Peynir
Öglen yok cunku 11 de uyandim
Aksam ceyrek ekmeginde yarisi doner ayran oglumun kalani oda
2 lt su
Sporda valla kizlar 3 te evden ciktim alisveris yaptim ogluma kiyafet aldik.tema parka gittik gezdik ve eve yaya donduk sadece ogluma yemek yedidirlen oturduk yani 6 saat yurumusum
Bacim borek yemeyi unuttunmu bugunS3lam arkadaşlar
menumu yazayım
sabah 09.00 2 dilin ekmek biraz menemen biraz salatalık
oglen12.00 1 avuç üzüm 3 incir
akşam 15.45 1 porsiyon tavuk yemegi 1 dilim ekmek yoğurt
suyu bol ictim
6 yasinda cnm cok sessiz sakin uslu oglum okulda ezilcek diye uzuluyodum.basladi bakalim ama istekli hocasi begendi cabuk kavriyoOzlem iglun kac yaşında.
ayy bizim de spora yazdıracağgimiz günler gelecek mi
ha ha haBacim borek yemeyi unuttunmu bugun
Allah bagislasin.bol bol beraber vakit gevirin guven duygusu anne ile kazanilir diyordu bir uzman böyle bir durum icin.6 yasinda cnm cok sessiz sakin uslu oglum okulda ezilcek diye uzuluyodum.basladi bakalim ama istekli hocasi begendi cabuk kavriyo
Abla gercekten canin istemedimi yaa .bben kendimi zor tutuyom ve tutamiyom bazen goruldugu gibi .o 6 ayda hep meyvemi yedin tatli olarak gunde nekadar yiyodun mesela .benim tatliya hic istegim azalmiyo sanki :)Hepsi çok güzel tatlım Sadece krem peynir yerine beyaz peynir olsa daha iyi olur
Tatlım menünde hiç sebze salata meyve yada et yok
Çok değil ama besin değeri açısından yetersiz
Bugün tartı sonrası ilk günümüz olduğu için cısslara bişey diyemiyom en azından sabah yemişin akşam güzel olmuş
Cnm sabah ekmeği biraz abartmışın 2 dil olsaydı bugünlük dondurma olabilirdi
Şeker insanda eroin gibi bağımlılık yapıyor yedikçe daha çok yiyesin geliyor artık beyin azla yetinmiyor eğer bisüre hiç tatlı bişey yemezsen canında istemiyor ben 6 ay hiç yememiştim ve cnm istemiyordu
Bayramda bi yedim sonra tekrar canım ister oldu
Cnm Zaten bu bilimsel bi gerçek eğer kendini tutar 21 gün yemezsen beyin o tadı unutuyor ve canın istemiyorAbla gercekten canin istemedimi yaa .bben kendimi zor tutuyom ve tutamiyom bazen goruldugu gibi .o 6 ayda hep meyvemi yedin tatli olarak gunde nekadar yiyodun mesela .benim tatliya hic istegim azalmiyo sanki :)
Tatlişim sonuçta çalışıyorsun kociş biraz ev işlerine çocuğa yardım etsede seninde onunla ilgilenmeye vaktin kalırYaa sizin de cocugunuz var benim de ben ancak i uyuyunca girebiliyorum.elimde tel görünce hemen istiyor sipam.hem ev islerinin hakkindan gelemiyorum.kocama sorsan hic ilgilenmiyon benle diyo.ben mi cok becerikksizim diyorum bazen
Günaydın tatlım bende kahvaltı hazirliycamOleyyy bugun ilk msj benden gunaydinnn
Bugun erken uyandim dun gece esime mukellef bir sofra kurdum ama asla bakmadim mamalardan gozlerimi kacirdim yogirt yedimsimdi hemen mutfaga kostum
Feyza gunleri sasirdi ben de topigiKızlar 95 dak yürüyüş tamamlanmıştır
BBD
Birgül sen yatmadınmı daha, kız çabuk yat yoksa şeker komasına girecen
Yoksa kendini Kilo Alma topiklerindemi zannettinAloooo kendise gelll
Aman iyi bari güzelim Hadi bismillah diyelimFeyza gunleri sasirdi ben de topigiuyku iyi geldi ama. Amacimizin zayiflamak oldgnu hayirladin hatta dank etti kafama
Geçmiş olsun tatlımKizlar bi gunde kendinize yuklediginizi gunlere bolun biraz iradeyle.. kacamak yapmak tum gun yemek olmasin bize.. dün bütün gun hastaydim sinüslerim azdi iyice.. cok sukur bugun iyim hic bakamadim dün aksam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?