💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

dunyadamisafir canım actm da vıdeoyu baktım soooyyyle bı nasıl dıye. yapamam kı ben onları cok agır degılmı.. sakatlanmaya da nıyetım yok sahsen

Iyi aksamlarrrr
9:00 peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Domates
Salatalik

14:00 altinbasak biskivi 1/2 paket
Krem peynir

18:30 firinda sebzeli tavuk
Yogurt
Salata
Su 2.3 3 olur
Spor daha yapmadm aksam insallah
Hepsi çok güzel tatlım Sadece krem peynir yerine beyaz peynir olsa daha iyi olur
Evet menumu vereyim
Sabah yulaf ezmesi süt
Öğlen simit ayran
Aksam yoğurt çorbası
Birazdan çay leblebi yemeyi düşünüyorum
2 lt su 30 dk yürüyüş
Tatlım menünde hiç sebze salata meyve yada et yok
Çok değil ama besin değeri açısından yetersiz

Bugün tartı sonrası ilk günümüz olduğu için cısslara bişey diyemiyom en azından sabah yemişin akşam güzel olmuş
Cnm sabah ekmeği biraz abartmışın 2 dil olsaydı bugünlük dondurma olabilirdi
Şeker insanda eroin gibi bağımlılık yapıyor yedikçe daha çok yiyesin geliyor artık beyin azla yetinmiyor eğer bisüre hiç tatlı bişey yemezsen canında istemiyor ben 6 ay hiç yememiştim ve cnm istemiyordu
Bayramda bi yedim sonra tekrar canım ister oldu

Kızlar bende menümü yazayım sonra spora başlıcam
Dün akşamda 70 dak.yürüyüş yapmıştım

Bugün öğleden sonra mutfak Çeşmesi patladı sular fışkırdı vanadan kapattım suyu sonra Çeşme almaya gittim gelirkende biraz mutfak alışverişi yaptım
Gelincede oğlum çeşmeyi taktı tabi benim yemek o yüzden biraz geçe kaldı

Kalkınca 3 k.erik

9.45 1 bar süt içine 2 kş yulaf ezmesi, 1 kş Chia tohumu 5 er fındık badem K.üzüm

14.00 Soya fasulyeli 3 cevizli roka salata, yoğurt

17.00 dışarda 1 ayran

19. 00 Soya fasülye +semiz otu +tavuk =salatası, yoğurt

Su 2 lt olmuştur yatana Kadar 3 olur
Spor birazdan yürüyüş yapıcam heralde 90 dak olur değişirse yazarım

Menüme yorum yapıyorum
Bence gayet hafif ve sağlıklı bi menü olmuş ben beğendim

Aynen ablacim Bi hafta bisi yemesem yeridir:)
Yok kız o kadarda değil
Bak bende dün ilk günüm diye fazla karbon aldım ama tüm hafta sıfır kaçamak devam edecem
Sen sıkıldım diyonya cnm, ben ne yapayım ya 8 bitti 9.aya girdim

iyi akşamlar kızlar
menümü paylaşayım
sabah saat11.00 bir ince dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
domates

öğlen 14.00
2 incir

akşam saat 18.30
100 gram kadar dana etinden sote
1 tane yaprak sarma
yağsız çoban salatası
kızlar benim çıkmam lazım
Hulya li tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Güzel menü tatlım
Herşey yolundamı füsunum telaşlı gibisin

Bende kaçtım sonra görüşürüz

Güzel menü tatlım
Herşey yolundamı füsunum telaşlı gibisin

Bende kaçtım sonra görüşürüz

sağol canım yok her şey yolunda pazartesiye hazırlanmam gereken bir iş var onun için çalışmam lazım kaçayım ben öpüyorum hepinizi

Eve simdi geldim bende menumu yazayim
Sabah uyaninca 1 kayisili activia
1 dlm cavd ekmegi
Peynir

Öglen yok cunku 11 de uyandim

Aksam ceyrek ekmeginde yarisi doner ayran oglumun kalani oda
2 lt su
Sporda valla kizlar 3 te evden ciktim alisveris yaptim ogluma kiyafet aldik.tema parka gittik gezdik ve eve yaya donduk sadece ogluma yemek yedidirlen oturduk yani 6 saat yurumusum

bencede gayet gzel olmus.. saglıklı bı menu bende begendımm

gayet guzel canım menun..

donerı ekmeksız yesen daha bı guzel olurms onun dısında suyun bıraz az o kadar kosturmaya ekmegıde yakmıssndır fazlasıyla 6 saat yuruyus sonrası malum..

donerı ekmeksız yesen daha bı guzel olurms onun dısında suyun bıraz az o kadar kosturmaya ekmegıde yakmıssndır fazlasıyla 6 saat yuruyus sonrası malum..
Kiz ekmek dort parmaklarim kadardi ekmek eridi yaglara gectim bence cocuk cok yoruldu ya annesinin zayiflama aski onu vurdu gidip gelip agzina bisey tikiyom kilo vercek diye bide kidboksa yazildi spor yapiyo

Kiz ekmek dort parmaklarim kadardi ekmek eridi yaglara gectim bence cocuk cok yoruldu ya annesinin zayiflama aski onu vurdu gidip gelip agzina bisey tikiyom kilo vercek diye bide kidboksa yazildi spor yapiyo

ayy ınsallah canım kalmasın yag mag yakalm hepsını.. kendın zayıflardan cocukcagızı ıhmal etme tabı..

S3lam arkadaşlar
menumu yazayım
sabah 09.00 2 dilin ekmek biraz menemen biraz salatalık
oglen12.00 1 avuç üzüm 3 incir
akşam 15.45 1 porsiyon tavuk yemegi 1 dilim ekmek yoğurt
suyu bol ictim

Ozlem iglun kac yaşında.
ayy bizim de spora yazdıracağgimiz günler gelecek mi

Yok kız o kadarda değil
Bak bende dün ilk günüm diye fazla karbon aldım ama tüm hafta sıfır kaçamak devam edecem
Sen sıkıldım diyonya cnm, ben ne yapayım ya 8 bitti 9.aya girdim
Dogrudiosun abla yarn hemen toparlaniorm. Bu arada bn az once bu saatte dndrma da yedim Batti balik yan gider hesabi yaptm herhal. Allahtan gun btti. Yoksa daha yicktm sanrm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…