- Emoji Skoru
- 889
- Puanlar
- 53
AhaaaaaAy bnm regl de gelmedi bi trlu cok iskillendim smdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhaaaaaAy bnm regl de gelmedi bi trlu cok iskillendim smdi![]()
Olmusss olmussss kacamak yapmiom ne zamandirmenun guzel bence.. dondurma olmams tabı![]()
AminnnnmnnnAyyy kuzum rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin
Guzel cnm menu halleyde kimmiş sana bişey yapaz oMenumu yazıym ben hazır yeme ıslemını bıtırmısken..
sabah 10 gıbı klasık kahvaltı zeytın peynır domates kahve salatalık bıde dun ıcımde kalan yıyemedıgm kavun(Sabah sabah)
1 gıbı bı kase leblebı kuru uzum bıde yaramazlık yaptm ben bı tane halley yedım
5 gıbı bı kase yogurt corbası kucuk bı tabak dolma(baklalı) bıraz tavuk(yagsız) bıraz salata
benım menum de boyle.. suyum da 2 lt olmadı henuz 3 olur gıbı bugun olamazada 2.5u gecıcekspor pazartesınden sonra baslıcak dedıgm gıbı..
![]()
Bnde yazayim..
SABAH kahvalti: sütlü tarcinli 1 tane icine kuru kayisi dilinerek yulaf ezmesi 1 kase / 1 tane cok tahilli galete
OGLEN: Salata (Semizotu dereotu salatalik domates biraz yulaf ezmesi 1 kucuk dilimlenmis kasar) 1 tane cok tahilli galete
AKSam : 5 adet hurma 1 kase yogurt
1 saat yuruyus ve 1 saat spor dersim vardi. (Zumba vs)
2 litre su
Bide 2 top dondurma yidiiiiiim gunduZ[/QUOTE
Menun gayet guzel tatlim su yulaf ezmedini almak bir kismet olmadi aktarda varmi yolumun ustundr aktar var alabilirimBnde yazayim..
SABAH kahvalti: sütlü tarcinli 1 tane icine kuru kayisi dilinerek yulaf ezmesi 1 kase / 1 tane cok tahilli galete
OGLEN: Salata (Semizotu dereotu salatalik domates biraz yulaf ezmesi 1 kucuk dilimlenmis kasar) 1 tane cok tahilli galete
AKSam : 5 adet hurma 1 kase yogurt
1 saat yuruyus ve 1 saat spor dersim vardi. (Zumba vs)
2 litre su
Bide 2 top dondurma yidiiiiiim gunduZ![]()
Hadi hayirli olsun cnm rızkiyla gelsin sevgiyle buyusunBen geldim hamileyim arkadaşlar kocaman önce dize söyledim![]()
Tebriklerrrr Allah tamamina erdirsin canimmmBen geldim hamileyim arkadaşlar kocaman önce dize söyledim![]()
Insallah canim aminnnDua edin Rabbim bana da hayirlisiyla bi evlat nasip etsin.. hamilesin duanda beni bulundur olurmu..
Senin taktik daha iyimisss kiz birisi pazar gunu sarkisi yapsinda ise falan gitmeyelim pazartesi gelmesin gichaaa.. dımı bugun gunlerden cumaaz once fettahcan dınledm sarkısnda bugun gunlerden pazartesı dunkı ssessızlık bugunun habercısı dıyoduda..
![]()
Ogunlerin gayet guzel cnm aksamki ekmek sadece fazla gibiAyy kizlar bgn menumu hangi yuzle paylasicam bilmiyorumBgn hiic diyet gbi yemedim. Neyin odulunu verdm kndme bilmiyorum ama bgn de boyle olsun neydek
Sabah
Iki haslanmis patates
Bolca yogurt
Ara
Iki haslanmis yumurta
Aksam ( iste burasi bomba )
Bulgur pilavi (5-6 kasik)
Kavun ( miktarina dikkat etmedim pek)
Firinda patatesle kofte ( patateslernden az aldim)
Ekmek ( hayir ne alakaysa )
Vee yarm kase sehriye corbasi
Iki uc gnluk yemegi bi ogunde yedim resmen. Ama asiri acikmstm gozlerm donmustuodul gunum olsn. Neydek
![]()
amin inşallahHadi hayirli olsun cnm rızkiyla gelsin sevgiyle buyusun
Ay bn bgn nasi telafi edixem yediklermi:) 1000 kalorinyakan sporlar var ya onlardan yapcam olmazsa kafam rahatlasn dyeOlmusss olmussss kacamak yapmiom ne zamandirspordaki eforumu gorsen
Ayy kizlar bgn menumu hangi yuzle paylasicam bilmiyorumBgn hiic diyet gbi yemedim. Neyin odulunu verdm kndme bilmiyorum ama bgn de boyle olsun neydek
Sabah
Iki haslanmis patates
Bolca yogurt
Ara
Iki haslanmis yumurta
Aksam ( iste burasi bomba )
Bulgur pilavi (5-6 kasik)
Kavun ( miktarina dikkat etmedim pek)
Firinda patatesle kofte ( patateslernden az aldim)
Ekmek ( hayir ne alakaysa )
Vee yarm kase sehriye corbasi
Iki uc gnluk yemegi bi ogunde yedim resmen. Ama asiri acikmstm gozlerm donmustuodul gunum olsn. Neydek
![]()
Menun guzel..Iyi aksamlarrrr
9:00 peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Domates
Salatalik
14:00 altinbasak biskivi 1/2 paket
Krem peynir
18:30 firinda sebzeli tavuk
Yogurt
Salata
Su 2.3 3 olur
Spor daha yapmadm aksam insallah
Canm ekmek fazla da yemegin miktarlari da fazla. Bi aydr hic bu kdr cok yememistm. Psikolojik olrk sikldm brz ama snra da diorum amaann nolcak ki bi ay dkkt ettm hakkettm:)Ogunlerin gayet guzel cnm aksamki ekmek sadece fazla gibi