• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menumu yazıym ben hazır yeme ıslemını bıtırmısken..

sabah 10 gıbı klasık kahvaltı zeytın peynır domates kahve salatalık bıde dun ıcımde kalan yıyemedıgm kavun(Sabah sabah) :KK48:

1 gıbı bı kase leblebı kuru uzum bıde yaramazlık yaptm ben bı tane halley yedım :oops:

5 gıbı bı kase yogurt corbası kucuk bı tabak dolma(baklalı) bıraz tavuk(yagsız) bıraz salata

benım menum de boyle.. suyum da 2 lt olmadı henuz 3 olur gıbı bugun olamazada 2.5u gecıcek :KK45: spor pazartesınden sonra baslıcak dedıgm gıbı.. :KK37:
Guzel cnm menu halleyde kimmiş sana bişey yapaz o :-)

Bnde yazayim..

SABAH kahvalti: sütlü tarcinli 1 tane icine kuru kayisi dilinerek yulaf ezmesi 1 kase / 1 tane cok tahilli galete

OGLEN: Salata (Semizotu dereotu salatalik domates biraz yulaf ezmesi 1 kucuk dilimlenmis kasar) 1 tane cok tahilli galete

AKSam : 5 adet hurma 1 kase yogurt

1 saat yuruyus ve 1 saat spor dersim vardi. (Zumba vs)
2 litre su

Bide 2 top dondurma yidiiiiiim gunduZ :KK70:[/QUOTE

Bnde yazayim..

SABAH kahvalti: sütlü tarcinli 1 tane icine kuru kayisi dilinerek yulaf ezmesi 1 kase / 1 tane cok tahilli galete

OGLEN: Salata (Semizotu dereotu salatalik domates biraz yulaf ezmesi 1 kucuk dilimlenmis kasar) 1 tane cok tahilli galete

AKSam : 5 adet hurma 1 kase yogurt

1 saat yuruyus ve 1 saat spor dersim vardi. (Zumba vs)
2 litre su

Bide 2 top dondurma yidiiiiiim gunduZ :KK70:
Menun gayet guzel tatlim su yulaf ezmedini almak bir kismet olmadi aktarda varmi yolumun ustundr aktar var alabilirim

• Beğen
Reactions: H M
Var canim.. yulaf ezmesinin faydasi cok bircok seyde kullanabilrisin ben spor yaptigim zamanlarda daha cok tuketiyorum cnku spordan once ve sora destekleyici bi besin vitemain ve yag yakma acisindan.. kullan biran once alip

Ayy kizlar bgn menumu hangi yuzle paylasicam bilmiyorumo_O Bgn hiic diyet gbi yemedim. Neyin odulunu verdm kndme bilmiyorum ama bgn de boyle olsun neydek:KK53:

Sabah
Iki haslanmis patates
Bolca yogurt

Ara
Iki haslanmis yumurta

Aksam ( iste burasi bomba )
Bulgur pilavi (5-6 kasik)
Kavun ( miktarina dikkat etmedim pek)
Firinda patatesle kofte ( patateslernden az aldim)
Ekmek ( hayir ne alakaysa )
Vee yarm kase sehriye corbasi:KK53:

Iki uc gnluk yemegi bi ogunde yedim resmen. Ama asiri acikmstm gozlerm donmustu:( odul gunum olsn. Neydeko_O

haaa.. dımı bugun gunlerden cuma :KK48: az once fettahcan dınledm sarkısnda bugun gunlerden pazartesı dunkı ssessızlık bugunun habercısı dıyoduda.. o_O
Senin taktik daha iyimisss kiz birisi pazar gunu sarkisi yapsinda ise falan gitmeyelim pazartesi gelmesin gic :-) :-)

Ayy kizlar bgn menumu hangi yuzle paylasicam bilmiyorumo_O Bgn hiic diyet gbi yemedim. Neyin odulunu verdm kndme bilmiyorum ama bgn de boyle olsun neydek:KK53:

Sabah
Iki haslanmis patates
Bolca yogurt

Ara
Iki haslanmis yumurta

Iki uc gnluk yemegi bi ogunde yedim resmen. Ama asiri acikmstm gozlerm donmustu:KK43: odul gunum olsn. Neydeko_O
Ogunlerin gayet guzel cnm aksamki ekmek sadece fazla gibi

Sabah
Iki haslanmis patates
Bolca yogurt

Ara
Iki haslanmis yumurta

Iki uc gnluk yemegi bi ogunde yedim resmen. Ama asiri acikmstm gozlerm donmustu:KK43: odul gunum olsn. Neydeko_O

canım bence asırı asırı bı durum yok ortada.. aksam cok gec degılse sorun olucagnı zannetmıyorm tamam kavun ekmek patates bı arada olmams ama 1 dılımden fazla degıldr sanırm ekmek ya da kavun dolu dolu bı tabak degıldır dıye dusunuyorm.. yarın telafı edıcez artık :KK37:

Iyi aksamlarrrr
9:00 peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Domates
Salatalik

14:00 altinbasak biskivi 1/2 paket
Krem peynir

18:30 firinda sebzeli tavuk
Yogurt
Salata
Su 2.3 3 olur
Spor daha yapmadm aksam insallah