- Emoji Skoru
- 4.446
- Puanlar
- 63
Iyi aksamlarrrr
9:00 peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Domates
Salatalik
14:00 altinbasak biskivi 1/2 paket
Krem peynir
18:30 firinda sebzeli tavuk
Yogurt
Salata
Su 2.3 3 olur
Spor daha yapmadm aksam insallah
Hepsi bi arada olnca cok asiri geldi cnm. Ama karnm anca doydu:) tabiki yarn telafi edicez. Hatta firsat blrsam bin kaliri harcaran bi bck saatlik spor videolari var. ondan yapsam harika olcajcanım bence asırı asırı bı durum yok ortada.. aksam cok gec degılse sorun olucagnı zannetmıyorm tamam kavun ekmek patates bı arada olmams ama 1 dılımden fazla degıldr sanırm ekmek ya da kavun dolu dolu bı tabak degıldır dıye dusunuyorm.. yarın telafı edıcez artık
Evet menumu vereyim
Sabah yulaf ezmesi süt
Öğlen simit ayran
Aksam yoğurt çorbası
Birazdan çay leblebi yemeyi düşünüyorum
2 lt su 30 dk yürüyüş
Canm bebisten dolayi ufak ufak vitamnli seyler ekle menune badem ceviz balik gbi:)Evet menumu vereyim
Sabah yulaf ezmesi süt
Öğlen simit ayran
Aksam yoğurt çorbası
Birazdan çay leblebi yemeyi düşünüyorum
2 lt su 30 dk yürüyüş
Hepsi bi arada olnca cok asiri geldi cnm. Ama karnm anca doydu:) tabiki yarn telafi edicez. Hatta firsat blrsam bin kaliri harcaran bi bck saatlik spor videolari var. ondan yapsam harika olcaj
Nisastayla proteini cok yan yana tutmamaya calis vucudun atamaz yakamaz kalir sende. Savas eder ikisi.. aksam yiyosan sabah yeme nisastayi mesela patatesi.. haslanmis birseyi bitane birseyde yemeye gayret et.. siralama agir olmus :) neyse senim odul gunun olsun. Bnde 2 top dondurma kacirdmCanm ekmek fazla da yemegin miktarlari da fazla. Bi aydr hic bu kdr cok yememistm. Psikolojik olrk sikldm brz ama snra da diorum amaann nolcak ki bi ay dkkt ettm hakkettm:)
Hulyacigim tebriklerrr allah saglikli bir sekilde dogmayi nasip etsin :)
Haticecigim allah sana da bi bebis versin insallah.
Gecmisi okurken zuhal abla hata yapmis uyarayim derken zuhal ablammm duzeltmis
İSTE MENUMMM
KAHVALTİ 10.30 kizlar bugun arkadaslarla okulda kahvalti yaptik cokta aciktigimdan az biraz kacti
1 kkb.peynir 5 zeytin 1 biber kizartma 8-10 patates kizartma domates salatalik aci sos 1 yk ½ katmer ¼ simit
OGLE acikmadigimdan yemedim
AKSAM 20.00 1 tabak kabak yemegi 4 yk yogurt
SU 2.5 lt
Bu arada kilo veren arkadaslari kutlar veremeyenlerede bol eksili bir hafta diliyorummm
Ayyyy bende hamileyim derseeeemmmm herkes gidip test alcakAy bnm regl de gelmedi bi trlu cok iskillendim smdi
Aynen walla diyet topigi olmaktan cikacak yakinda:))Ayyyy bende hamileyim derseeeemmmm herkes gidip test alcak
Canm youtubeda fitnessblender 1000 calorie yaz cikar:)bende lınk ıstıyorum lutfeenn..
bugun ınanılmaz sıs hısedıyorum.. madem gunlerden de pazartesı degıl..ıkı gun ıcınde artı olmamak ıcın spora ıhtıyacm var sanırsam
Haklısın şekerim yarından itibaren sebze ağırlıklı beslenmeye basliycamcok yalın olmus ama sımıt gereksız olmus canım.. Eee ne demıs yalın- olmasa daa olurrr..Bugun sarkı gunumdeyım tam.. Her turlu gonderme yapılır.. suyun bırazck az sadece
Tombul gebeler topigine ne dersinizAynen walla diyet topigi olmaktan cikacak yakinda:))
Menumu yazıym ben hazır yeme ıslemını bıtırmısken..
sabah 10 gıbı klasık kahvaltı zeytın peynır domates kahve salatalık bıde dun ıcımde kalan yıyemedıgm kavun(Sabah sabah)
1 gıbı bı kase leblebı kuru uzum bıde yaramazlık yaptm ben bı tane halley yedım
5 gıbı bı kase yogurt corbası kucuk bı tabak dolma(baklalı) bıraz tavuk(yagsız) bıraz salata
benım menum de boyle.. suyum da 2 lt olmadı henuz 3 olur gıbı bugun olamazada 2.5u gecıcekspor pazartesınden sonra baslıcak dedıgm gıbı..
Kızlar menüleriniz güzel tartı sonrası biraz cıss olabilirBnde yazayim..
SABAH kahvalti: sütlü tarcinli 1 tane icine kuru kayisi dilinerek yulaf ezmesi 1 kase / 1 tane cok tahilli galete
OGLEN: Salata (Semizotu dereotu salatalik domates biraz yulaf ezmesi 1 kucuk dilimlenmis kasar) 1 tane cok tahilli galete
AKSam : 5 adet hurma 1 kase yogurt
1 saat yuruyus ve 1 saat spor dersim vardi. (Zumba vs)
2 litre su
Bide 2 top dondurma yidiiiiiim gunduZ
Allah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin cnm. Herşeyin bi vakti saati vardır zamanı gelince mutlaka olurDua edin Rabbim bana da hayirlisiyla bi evlat nasip etsin.. hamilesin duanda beni bulundur olurmu..
Ben senin işi anlamadım Haticem, dediğim gibi bu hafta spora ağırlık ver bide meyveyi azalt karpuz kavun üzüm muz olmasınAynen valla abla :)) abla benm anlamadığım bir gün öncesi ben tuvalete çıkamıyodum tartıldım aynı dün geceyi tuvalette geçirdim afedersin çok kötü ishalden artı reglim başlarken aynıydım bitmek üzere gene aynı bunların en az 1 kilo farketmesi gerekmiyomu
Tatlım yağlı tatlı Hamurişi yemiyoruz sağlıklı besleniyoruz bol su ve hareketBende yapmak istiyorum. Neler yapıyorsunuz bana da anlatın kısacik çok istiyorum bende kilolardan kurtulmak
Kız seninki ne ödülü böyle olimpiyatlarda 1.mi oldunAyy kizlar bgn menumu hangi yuzle paylasicam bilmiyorumBgn hiic diyet gbi yemedim. Neyin odulunu verdm kndme bilmiyorum ama bgn de boyle olsun neydek
Sabah
Iki haslanmis patates
Bolca yogurt
Ara
Iki haslanmis yumurta
Aksam ( iste burasi bomba )
Bulgur pilavi (5-6 kasik)
Kavun ( miktarina dikkat etmedim pek)
Firinda patatesle kofte ( patateslernden az aldim)
Ekmek ( hayir ne alakaysa )
Vee yarm kase sehriye corbasi
Iki uc gnluk yemegi bi ogunde yedim resmen. Ama asiri acikmstm gozlerm donmustuodul gunum olsn. Neydek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?