💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Iyi aksamlarrrr
9:00 peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Domates
Salatalik

14:00 altinbasak biskivi 1/2 paket
Krem peynir

18:30 firinda sebzeli tavuk
Yogurt
Salata
Su 2.3 3 olur
Spor daha yapmadm aksam insallah

yıne guzel bı menu.. suyunda ıyı

Hepsi bi arada olnca cok asiri geldi cnm. Ama karnm anca doydu:) tabiki yarn telafi edicez. Hatta firsat blrsam bin kaliri harcaran bi bck saatlik spor videolari var. ondan yapsam harika olcaj

Evet menumu vereyim
Sabah yulaf ezmesi süt
Öğlen simit ayran
Aksam yoğurt çorbası
Birazdan çay leblebi yemeyi düşünüyorum
2 lt su 30 dk yürüyüş

cok yalın olmus ama sımıt gereksız olmus canım.. Eee ne demıs yalın- olmasa daa olurrr.. Bugun sarkı gunumdeyım tam.. Her turlu gonderme yapılır.. suyun bırazck az sadece

Hepsi bi arada olnca cok asiri geldi cnm. Ama karnm anca doydu:) tabiki yarn telafi edicez. Hatta firsat blrsam bin kaliri harcaran bi bck saatlik spor videolari var. ondan yapsam harika olcaj

bende lınk ıstıyorum lutfeenn..

bugun ınanılmaz sıs hısedıyorum.. madem gunlerden de pazartesı degıl..ıkı gun ıcınde artı olmamak ıcın spora ıhtıyacm var sanırsam

Canm ekmek fazla da yemegin miktarlari da fazla. Bi aydr hic bu kdr cok yememistm. Psikolojik olrk sikldm brz ama snra da diorum amaann nolcak ki bi ay dkkt ettm hakkettm:)
Nisastayla proteini cok yan yana tutmamaya calis vucudun atamaz yakamaz kalir sende. Savas eder ikisi.. aksam yiyosan sabah yeme nisastayi mesela patatesi.. haslanmis birseyi bitane birseyde yemeye gayret et.. siralama agir olmus :) neyse senim odul gunun olsun. Bnde 2 top dondurma kacirdm yine de az kacirdm ama alistirmiim fazlaa kendmi

Hulyacigim tebriklerrr allah saglikli bir sekilde dogmayi nasip etsin :)

Haticecigim allah sana da bi bebis versin insallah.

Gecmisi okurken zuhal abla hata yapmis uyarayim derken zuhal ablammm duzeltmis

İSTE MENUMMM

KAHVALTİ 10.30 kizlar bugun arkadaslarla okulda kahvalti yaptik cokta aciktigimdan az biraz kacti
1 kkb.peynir 5 zeytin 1 biber kizartma 8-10 patates kizartma domates salatalik aci sos 1 yk ½ katmer ¼ simit

OGLE acikmadigimdan yemedim

AKSAM 20.00 1 tabak kabak yemegi 4 yk yogurt

SU 2.5 lt

Bu arada kilo veren arkadaslari kutlar veremeyenlerede bol eksili bir hafta diliyorummm

canım evet sabah fazla olmus katmer sımıt kızartma.. ama aksam hafıf atlatmıssn bence bı sorun olmaz saatıde cok gec degıl kahvaltının.. suyun da guzel canım benım..

Bugun cuma rehaveti var galoba bazilarimizda bendede oldugu gibi . Bugun kahvaltida baya cozuttum ben sahsen .
11:30 3-4dilim tam bugday ekmegi peynir salca domates salatalik yumurta ekmegin birinin ustune cokokrem surdum
Hizimi alamadim 3te falan galiba tam saatini hatirlamiyom 2top dondurma (buara acayip tatli iatiyo canim cokolat istiyo adette olamadim henuz naz yapiyo)
16:00 2 kasik eriste yogurt
19:00 4kofte mercimek corbasi yogurt salata
Bugun sirtim belim cok agriyo ya hem temizlik yaptim imanim gevredi sicakta .yurumeye cikmadi o yuzden .yarin insalla h daha motive olucam bugun herseye bi isteksizim canim sıkkın

cok yalın olmus ama sımıt gereksız olmus canım.. Eee ne demıs yalın- olmasa daa olurrr.. Bugun sarkı gunumdeyım tam.. Her turlu gonderme yapılır.. suyun bırazck az sadece
Haklısın şekerim yarından itibaren sebze ağırlıklı beslenmeye basliycam

Kızlar menüleriniz güzel tartı sonrası biraz cıss olabilir
Yarın maraton tekrar başlıyor

Dua edin Rabbim bana da hayirlisiyla bi evlat nasip etsin.. hamilesin duanda beni bulundur olurmu..
Allah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin cnm. Herşeyin bi vakti saati vardır zamanı gelince mutlaka olur

Ben senin işi anlamadım Haticem, dediğim gibi bu hafta spora ağırlık ver bide meyveyi azalt karpuz kavun üzüm muz olmasın

Bende yapmak istiyorum. Neler yapıyorsunuz bana da anlatın kısacik çok istiyorum bende kilolardan kurtulmak
Tatlım yağlı tatlı Hamurişi yemiyoruz sağlıklı besleniyoruz bol su ve hareket
Yani hepimizin bildiği şeyler

Kız seninki ne ödülü böyle olimpiyatlarda 1.mi oldun
Bunlar sana 1 hafta yeter yarın sağlıklı yaşama merhaba de güzellik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…