💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende menümü vereyim
Sabah klasik 2 dl ekmekli kahvaltı
Ara 1 elma 2 hurma

Öğlen 2 dl ekmek 1 domates
1 kase yoğurt elma tarçın 10 fındık karışımı

Akşam et ızgara salata

Saatlere dikkat edemedim. Hastaneye gittim geldim. Elimdeki yarayı yaktılar yine

Su: 3.5 lt
Spor : 35 dk leslie, latin dans
Hayırlı akşamlar hepinize yol arkadaşlarım

oglen 2 yerıne 1 dılım ekmek yeterlı olabılırms bence.. onun dısnda geyet ıyı gorunuyo.. sporda su da cok guzel canım benım :KK68:

Merhaba arkadaşlar 3 gün gecikti reglim benim hep dakiktir asla geç gelmez 28 gün dedimi olur 31 gün olmuş oluyor bir kez böyle gecikmiş 5 gün hamilelik testi almıştım eve gelip testi yapmadan öyle kala kalmıştım aslında zayifladiktan sonra tedaviye basliycam tim acaba hamile olabilirmiyimki :KK57:

Merhaba arkadaşlar 3 gün gecikti reglim benim hep dakiktir asla geç gelmez 28 gün dedimi olur 31 gün olmuş oluyor bir kez böyle gecikmiş 5 gün hamilelik testi almıştım eve gelip testi yapmadan öyle kala kalmıştım aslında zayifladiktan sonra tedaviye basliycam tim acaba hamile olabilirmiyimki :KK57:

bı test yaptır canım.. ama 31 gun cok degıl kı ustunden daha yenı 1 ay gecmıs demek.. tabı yıne en ıyı sen bılırsın vucudunu :KK51:

NedeN olmasin yaaaa hadi yap kismet kader bu bebek mevzuu hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Kızlaaarr.. annem kavun karpuz muz uzum erık oyle bı meyve tabagı hazırlamıskııı :KK23: bırazcık bıle yemıyım dımı gec oldu.. :KK12:

sut degılde 2 tane erık yedımmm.. o_O
Ben zamanında diyetisyene gitmiştim bana saat 22 gibi acikirsam 1 çay bardağı süt ve meyve yiyebilirsiniz demişti sebebi ise meyve karbonhidrat onu protein le birlikte alırsan vücut sindirmek için daha fazla kalori harcar di umarım doğru dürüst aktarmisimdir

Ben zamanında diyetisyene gitmiştim bana saat 22 gibi acikirsam 1 çay bardağı süt ve meyve yiyebilirsiniz demişti sebebi ise meyve karbonhidrat onu protein le birlikte alırsan vücut sindirmek için daha fazla kalori harcar di umarım doğru dürüst aktarmisimdir
mantıklıyms aslında.. denıcem bunu ama suan degıl :KK39:

Selam menumu yazaim hemen:anneadayı:

sabah 1/7 simit 1 yumurta

oglen 3 incir

ara 1 kucuk salkım uzum

aksam 2 yemek kasigi kıymalı yumurta
patlıcan yemegi (azicik tuzlu yagsiz) yogurt salata 2 tatlı kasigi pekmez
suyu bol ictim ama olcmedim
yarın saat tempolu yürüdüm
simdi 4o dk daha yüruyecegim
dunu telafi etmeye calistim ama anca bu kadar oldu:KK51:

Dogru banada ole vermisti Ama 21 de zaten normalde benim migdem rahatsiz oldugundan sutu yalniz icmem yasak Ana Ben pek uymuyom tabi o ayri :-)

Unuttum menü bildirimini yapayım sonrada oğlumu uyutmaya
Sabah okula geç kaldım a yinede 3 kaşık yulaf süt yedim
Öğlen 2 açılı lahmacun 1 büyük ayran bol maydonoz
Aksam acikmadim çay demedim badem fıstık ve leblebi küçük bir kase bir avuç içi çerez biraz öncede 1 şeftali yedim
Aaaa unuttum oğlumun kalan dondurmasinida yedim
Ama öğlen şu 2lt yarım saat tempolu yürüyüş Optum sizi yarın sabah kilolarimizi bildirecegiz demi

iyi akşamlar :KK36:
menüm
sabah saat 09.00
2 dilim tam buğday ekmeği
bir kibrit kutusu tulum peyniri
1 tane domates

saat 17.00
2 kaşık yağsız kısır

akşaam 19.00
5 tane ince sarılmış zeytinyağlı sarma
4 kaşık yoğurt

Cnm Aslında hep yarın yazıyodum ama pek süpriz yok
Dün nedense +1 dim
Heralde tek bi peynirli ekmek yedim diye olmaz
Bide dün 3 tane Form içtim banamısın demedi onunda etkisi var heralde
Bugün yinede çok şükür -100 oldum
Az ama artı çıkmadığıma sevindim şahsen

tebrik ederim canım azda olsa gitmiş ya önemli olan o

Bı sure 5ten sonra bısey yemıcem..:KK51: kahve bıtkı cayları su dısında bısey tuketmek ıstemıyorumm spor yapmadıgm ıcın boyle telafı edıym dedım.. haftaya normale donucem spor ve menu saatı dengesı bakımından..Hoppa

sabah saat 10 gıbı kahvaltıda bıraz patates yedım ama kızartma degıl fırında patates yuvarlak az yaglıydı.. peynır domates bı tane haslanms yumurta zeytın salatalık fılan ıste.. bı fıncan ıkısı bı arada..

1 gıbı 4 tane erık bıraz kavun yedım..

4 bucuk gıbı bı tabak bulgur pılavı 3 tane kofte bı kase yogurt.

Menum bu sekılde.. 5ten once sabah ogle aksam yapmaya calısdm kendımce :KK48: pazartesınsden sonra sporla beraber aksam yemegımı 6ya cekerek devam edıcem.. suyumda bugun baya oldu 2yı gectı bı ltre daha rahat ıcerım. :KK50:

canım menün güzel olmuş bulgur pilavını yarım tabakla sınırlandırsaydın diyecektim ama çok erken yemişsin bir sorun olmaz bence suyuda bugün gayet iyi içmişsin

Back