💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

anladm abla benım aklımda 74.3 gıbı kalms nedense.. yıne cok ıyı bence..:KK51: hafta ıcı 73lerı gorup cumayada 74e tamamen veda edersn dıye dusunuyormm.. :KK68:
Ben kendimi sıktıkça veremiyom cnm o yüzden gittiği kadar gitsin yada yerinde saysın yukarı çıkmadıktan sonra sorun yok
Ama bayram hedefine ulaşamıcam o kesin
Bu hafta Onu bunu denemicem sadece normal menümü yapıcam

Bana mesaj gelmiş cnm topiğiniz taşınmıştır diye
Önceden başarı hikayelerindeydiya diyet günlüklerine almışlar
Heralde yeterince başarı hikayesi gibi algılamadılar
Bnce topigi aktif olarak menu paylasim amacli jullandgmz icn zuhal abla snnki basari hikayesi ama bzm daha yolumz var:)

Bende p.tesi -400 dum Ama yarin gecen cumadaki kilomda olcam buyuk ihtimal regl olcam daha 6 gun var Ama hava degisiminden sanirim agrilarim hat safhada :-(
Aslında bu hafta çok güzel gittin cnm
Kilo değişmesede yanlış yapmadığına göre sorun yok demektir

Slm güzeller bugun dehset sicak var bugunde suyum tavan yapmassa ben bu isi beceremicem su isini yanliz kilo degil :-)
Oglumu spora yazdirdim komsumla gidiyoz yuruyus bahanesi oldu banada 1 saat yurumus oluyorum bakalim yedigim cislar bana yarin ne dicek.
Ohhh seni kandirdik kilo aldirdik mi
Yoksa bizi yedigin halde azcik vermissin mi dicekler bakcaz artik

Slm güzeller bugun dehset sicak var bugunde suyum tavan yapmassa ben bu isi beceremicem su isini yanliz kilo degil :-)
Oglumu spora yazdirdim komsumla gidiyoz yuruyus bahanesi oldu banada 1 saat yurumus oluyorum bakalim yedigim cislar bana yarin ne dicek.
Evet benim de aklım gep dun yedikkerimde :KK43:
cuma stresi sardı fena halde :110:
üstüne üstlük bir de regliyimo_O
kahrımdan oglen bile yemedim yani meyve yedim.iyui mi ettim bilmem:KK64:

Senin yürüyüş olayı süper olmuş özlem.

Evet benim de aklım gep dun yedikkerimde :KK43:
cuma stresi sardı fena halde :110:
üstüne üstlük bir de regliyimo_O
kahrımdan oglen bile yemedim yani meyve yedim.iyui mi ettim bilmem:KK64:

Senin yürüyüş olayı süper olmuş özlem.
Yiyin yiyin şimdi paçanız tutuştu demi :KK48:
Ne yapacaksınız güzeller tabiki kaldığımız yerden devam edecez

Bnce bu kez de pacayi yorttin ama bi daa olmasin dicekler:)

Zuhal ablaaaaa :-)

Pazartesi ve sali yedim dogruu :-)

Aa bacaklari cok agriyor birde kayisi yiyemedim 2-3 gun wc sorunuda var aman yawwww zuhal abla utandirdin beniii asluda sen degil ben utandimm :)
Neyse tatlım bundan sonrasına bakalım heralde dün iyiydi menün bugünde biraz dikkat edersen düşersin belki eksiye

Ben de dün nikah yemeğinde bişey yememiştim bugün tartı var diye bugün biraz yedim zaten bayramdan beride yememiştim

Yarında kendi düzenime devam edecem
Ama bu hafta atak matak yapmıcam iyice dengem bozuldu normal menü yapıcam

Çokda önemli değil cnm nerde olduğumuz biz yolumuza bakalım

Tatlım evesigün ben yasomu kutlayım diye sizin takıma gelmiştim sayfada senide görünce selam vereyim dedim. Laf lafı açınca biraz yanlış anlama oldu heralde
Kusura bakma öyle bi duruma sebep olmak istemezdim bende kötü hissettim kendimi
Zaten bidaha bi zorunluluk olmadıkça gelmicem
Gel ablam ya, ben mutlu oluyorum seni bizim takımda gördüğüme. Zaten ilk öyle tanımıştım, iyi ki gelmişsin yani

O günkü şey de senle alakalı değil. Ben kendimi anlatamıyorum sanırım. Yanlış anlaşılmışım

Ben kendimi sıktıkça veremiyom cnm o yüzden gittiği kadar gitsin yada yerinde saysın yukarı çıkmadıktan sonra sorun yok
Ama bayram hedefine ulaşamıcam o kesin
Bu hafta Onu bunu denemicem sadece normal menümü yapıcam
Bence de ablacım, öyle yap ya. Koruma evresi gibi düşünüp rahatlarsan belki daha hızlı gider kilolar. Pek bilgili değilim ama a

Back