💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gel ablam ya, ben mutlu oluyorum seni bizim takımda gördüğüme. Zaten ilk öyle tanımıştım, iyi ki gelmişsin yani

O günkü şey de senle alakalı değil. Ben kendimi anlatamıyorum sanırım. Yanlış anlaşılmışım
Neyse zaten burdan görüşüyoz

Senin nasıl gidiyor, önceki gün menü vermedin dünde pek iyi değildi heralde
Hafta başı daha iyiydin kuzum, bugün dikkat etde yarın tartıda Sevin

Neyse zaten burdan görüşüyoz

Senin nasıl gidiyor, önceki gün menü vermedin dünde pek iyi değildi heralde
Hafta başı daha iyiydin kuzum, bugün dikkat etde yarın tartıda Sevin
Ya sen nasıl bir kadınsın yaaa, maşallah herşeyi tutuyorsun aklında :D
Imm bugün iyiyim elhamdülillah
Senle özelden konuşalım istiyorum biraz. Özeline geliyorum haberin olsun

Bence de ablacım, öyle yap ya. Koruma evresi gibi düşünüp rahatlarsan belki daha hızlı gider kilolar. Pek bilgili değilim ama a
Olurmu tatlım hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Haftalık tatlı hakkımı bugün kullandım :KK48:
Yarından itibaren sıfır kaçamak ama normal menüyle devam edecem
Veremesemde bi düzen otursun, son zamanda sık sık atak yapıcam diye bünyeyi alt üst ettim

Olurmu tatlım hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Haftalık tatlı hakkımı bugün kullandım :KK48:
Yarından itibaren sıfır kaçamak ama normal menüyle devam edecem
Veremesemde bi düzen otursun, son zamanda sık sık atak yapıcam diye bünyeyi alt üst ettim
Heh şöyle, dediğin gibi kaçamaksız olunca sorun olmaz inşallah
Ben diyodum bu kadın bu kadar az yediği için vermiş heralde diye. Normal menülerini de görücem örnek alırız

Bı sure 5ten sonra bısey yemıcem..:KK51: kahve bıtkı cayları su dısında bısey tuketmek ıstemıyorumm spor yapmadıgm ıcın boyle telafı edıym dedım.. haftaya normale donucem spor ve menu saatı dengesı bakımından..Hoppa

sabah saat 10 gıbı kahvaltıda bıraz patates yedım ama kızartma degıl fırında patates yuvarlak az yaglıydı.. peynır domates bı tane haslanms yumurta zeytın salatalık fılan ıste.. bı fıncan ıkısı bı arada..

1 gıbı 4 tane erık bıraz kavun yedım..

4 bucuk gıbı bı tabak bulgur pılavı 3 tane kofte bı kase yogurt.

Menum bu sekılde.. 5ten once sabah ogle aksam yapmaya calısdm kendımce :KK48: pazartesınsden sonra sporla beraber aksam yemegımı 6ya cekerek devam edıcem.. suyumda bugun baya oldu 2yı gectı bı ltre daha rahat ıcerım. :KK50:

Neyse tatlım bundan sonrasına bakalım heralde dün iyiydi menün bugünde biraz dikkat edersen düşersin belki eksiye

Ben de dün nikah yemeğinde bişey yememiştim bugün tartı var diye bugün biraz yedim zaten bayramdan beride yememiştim

Yarında kendi düzenime devam edecem
Ama bu hafta atak matak yapmıcam iyice dengem bozuldu normal menü yapıcam
Senin iraden masallh ablam saglam
Bende bu ara bi saldim mi ne guya bu cuma 82.5 du hedefim acaba bayrama kadar cok dikkat etsem 80 e dusermiyim ki

Bı sure 5ten sonra bısey yemıcem..:KK51: kahve bıtkı cayları su dısında bısey tuketmek ıstemıyorumm spor yapmadıgm ıcın boyle telafı edıym dedım.. haftaya normale donucem spor ve menu saatı dengesı bakımından..Hoppa

sabah saat 10 gıbı kahvaltıda bıraz patates yedım ama kızartma degıl fırında patates yuvarlak az yaglıydı.. peynır domates bı tane haslanms yumurta zeytın salatalık fılan ıste.. bı fıncan ıkısı bı arada..

Menum bu sekılde.. 5ten once sabah ogle aksam yapmaya calısdm kendımce :KK48: pazartesınsden sonra sporla beraber aksam yemegımı 6ya cekerek devam edıcem.. suyumda bugun baya oldu 2yı gectı bı ltre daha rahat ıcerım. :KK50:
Feyzacigim menun cok guzel canim :)

Menum geliyorrr

KAHVALTİ 08.15 1.5 h.yumurta 5 zeytin 1 tk labne 1 kkb.peynir domates salatalik 1 ç.ekmegi 1 sb sut

OGLE 14.00 3 yk yumurtali menemen 5 zeytin 1ck labne 1 kkb.peynir 1 ç.ekmegi

ARA 16.30 bir avuc sari leblebi 2 k.kayisi

AKSAM 19.00 tavuk gogsu salata ayran

Su 2 lt oldu 3 olur

Menü su güzel tatlım

Senin iraden masallh ablam saglam
Bende bu ara bi saldim mi ne guya bu cuma 82.5 du hedefim acaba bayrama kadar cok dikkat etsem 80 e dusermiyim ki
Cnm önce ilerisini düşünmeden önümüzdeki 1 haftaya odaklan eğer onu hasarsız atlatırsan gerisini sonra düşünürüz
Merhaba hanimlar menum:
8:00 altinbasak biskuvi
Krem peynir az
Ayran
( discciye gitmeden)

12:00 2 dilim tam bug ek
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
17:30 tavuk
Salata
Yogurt
Az kabak

Su: 2 yi belki gecti Ama 3 olur
Spor birazdan yuruyucem aksam
kaç bisküvi yazmamışın ama yinede güzel tatlım

Merhaba hanimlar menum:
Krem peynir az
Ayran
( discciye gitmeden)

2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Salata
Yogurt
Az kabak

Alıntının içinde kalmış
Dedimki kaç bisküvi yazmamışın ama yinede güzel

B
Menum geliyorrr

KAHVALTİ 08.15 1.5 h.yumurta 5 zeytin 1 tk labne 1 kkb.peynir domates salatalik 1 ç.ekmegi 1 sb sut

Su 2 lt oldu 3 olur
Bugün güzel menüler geliyor
Seninkide güzel cnm

Bende menümü vereyim
Sabah klasik 2 dl ekmekli kahvaltı
Ara 1 elma 2 hurma

Öğlen 2 dl ekmek 1 domates
1 kase yoğurt elma tarçın 10 fındık karışımı

Akşam et ızgara salata

Saatlere dikkat edemedim. Hastaneye gittim geldim. Elimdeki yarayı yaktılar yine

Su: 3.5 lt
Spor : 35 dk leslie, latin dans
Hayırlı akşamlar hepinize yol arkadaşlarım

Ruveyde ekmek biraz cok mu olmus ne canimmm :) gecmis olsun elin de bi iyilesseydi tatlim yaa

Muge senin mmenun baya guzel canim dis agrisiii cok kotuuu bende 2 tane 20 lik cektirdim dogum sonrasi hatta o salak dis beni yuz felci yapti :( ama atlattim sukur

Gecmis olsun canimm

Merhaba hanimlar menum:
Krem peynir az
Ayran
( discciye gitmeden)

2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Salata
Yogurt
Az kabak

gayet guzel olmus canım menun.. suyunda ıyı :KK68:

Ruveyde ekmek biraz cok mu olmus ne canimmm :) gecmis olsun elin de bi iyilesseydi tatlim yaa

Muge senin mmenun baya guzel canim dis agrisiii cok kotuuu bende 2 tane 20 lik cektirdim dogum sonrasi hatta o salak dis beni yuz felci yapti :KK43: ama atlattim sukur

Gecmis olsun canimm
Evet ya cok zor benim agrim yok pek Dr un deyimiyle disim olmus:-) kanal yada yapamazlarmis kanallari cok darmis yuzum gozum sisermis cekim olcak benimde dogum sonrasi 2. Azi senin Allah tan 20 Likmis Ayy hamileligim boyunca Bende cok cektim disten cok zor

Menum geliyorrr

Su 2 lt oldu 3 olur

cok ıyı olmus menunn.. :KK37:

Back