Neyse zaten burdan görüşüyozGel ablam ya, ben mutlu oluyorum seni bizim takımda gördüğüme. Zaten ilk öyle tanımıştım, iyi ki gelmişsin yani
O günkü şey de senle alakalı değil. Ben kendimi anlatamıyorum sanırım. Yanlış anlaşılmışım
Ya sen nasıl bir kadınsın yaaa, maşallah herşeyi tutuyorsun aklındaNeyse zaten burdan görüşüyoz
Senin nasıl gidiyor, önceki gün menü vermedin dünde pek iyi değildi heralde
Hafta başı daha iyiydin kuzum, bugün dikkat etde yarın tartıda Sevin
Olurmu tatlım hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruzBence de ablacım, öyle yap ya. Koruma evresi gibi düşünüp rahatlarsan belki daha hızlı gider kilolar. Pek bilgili değilim ama a
Ok tatlişkom nasıl istersenYa sen nasıl bir kadınsın yaaa, maşallah herşeyi tutuyorsun aklında
Imm bugün iyiyim elhamdülillah
Senle özelden konuşalım istiyorum biraz. Özeline geliyorum haberin olsun
Heh şöyle, dediğin gibi kaçamaksız olunca sorun olmaz inşallahOlurmu tatlım hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz
Haftalık tatlı hakkımı bugün kullandım
Yarından itibaren sıfır kaçamak ama normal menüyle devam edecem
Veremesemde bi düzen otursun, son zamanda sık sık atak yapıcam diye bünyeyi alt üst ettim
Aslında içine limon koyuluyor ama ben koymuyorum sadece acı biber ve yoğurt gece yatmadan önce yiyorum 3 yk yoğurt 1 çay kaşığı acı biberAy canm diyete basladgmdan beri wc sikntimi cozemedm. Acili yogurdu ne zaman yiyosun? Ve icinde ne var tam olarak? Blki bana da care olur:)
Senin iraden masallh ablam saglamNeyse tatlım bundan sonrasına bakalım heralde dün iyiydi menün bugünde biraz dikkat edersen düşersin belki eksiye
Ben de dün nikah yemeğinde bişey yememiştim bugün tartı var diye bugün biraz yedim zaten bayramdan beride yememiştim
Yarında kendi düzenime devam edecem
Ama bu hafta atak matak yapmıcam iyice dengem bozuldu normal menü yapıcam
Feyzacigim menun cok guzel canim :)Bı sure 5ten sonra bısey yemıcem..kahve bıtkı cayları su dısında bısey tuketmek ıstemıyorumm spor yapmadıgm ıcın boyle telafı edıym dedım.. haftaya normale donucem spor ve menu saatı dengesı bakımından..
sabah saat 10 gıbı kahvaltıda bıraz patates yedım ama kızartma degıl fırında patates yuvarlak az yaglıydı.. peynır domates bı tane haslanms yumurta zeytın salatalık fılan ıste.. bı fıncan ıkısı bı arada..
1 gıbı 4 tane erık bıraz kavun yedım..
4 bucuk gıbı bı tabak bulgur pılavı 3 tane kofte bı kase yogurt.
Menum bu sekılde.. 5ten once sabah ogle aksam yapmaya calısdm kendımcepazartesınsden sonra sporla beraber aksam yemegımı 6ya cekerek devam edıcem.. suyumda bugun baya oldu 2yı gectı bı ltre daha rahat ıcerım.
Menü su güzel tatlımBı sure 5ten sonra bısey yemıcem..kahve bıtkı cayları su dısında bısey tuketmek ıstemıyorumm spor yapmadıgm ıcın boyle telafı edıym dedım.. haftaya normale donucem spor ve menu saatı dengesı bakımından..
sabah saat 10 gıbı kahvaltıda bıraz patates yedım ama kızartma degıl fırında patates yuvarlak az yaglıydı.. peynır domates bı tane haslanms yumurta zeytın salatalık fılan ıste.. bı fıncan ıkısı bı arada..
1 gıbı 4 tane erık bıraz kavun yedım..
4 bucuk gıbı bı tabak bulgur pılavı 3 tane kofte bı kase yogurt.
Menum bu sekılde.. 5ten once sabah ogle aksam yapmaya calısdm kendımcepazartesınsden sonra sporla beraber aksam yemegımı 6ya cekerek devam edıcem.. suyumda bugun baya oldu 2yı gectı bı ltre daha rahat ıcerım.
Cnm önce ilerisini düşünmeden önümüzdeki 1 haftaya odaklan eğer onu hasarsız atlatırsan gerisini sonra düşünürüzSenin iraden masallh ablam saglam
Bende bu ara bi saldim mi ne guya bu cuma 82.5 du hedefim acaba bayrama kadar cok dikkat etsem 80 e dusermiyim ki
Merhaba hanimlar menum:
8:00 altinbasak biskuvi
Krem peynir az
Ayran
( discciye gitmeden)
12:00 2 dilim tam bug ek
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
17:30 tavuk
Salata
Yogurt
Az kabak
Su: 2 yi belki gecti Ama 3 olur
Spor birazdan yuruyucem aksam
kaç bisküvi yazmamışın ama yinede güzel tatlım
Alıntının içinde kalmışMerhaba hanimlar menum:
Krem peynir az
Ayran
( discciye gitmeden)
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Salata
Yogurt
Az kabak
Bugün güzel menüler geliyorMenum geliyorrr
KAHVALTİ 08.15 1.5 h.yumurta 5 zeytin 1 tk labne 1 kkb.peynir domates salatalik 1 ç.ekmegi 1 sb sut
OGLE 14.00 3 yk yumurtali menemen 5 zeytin 1ck labne 1 kkb.peynir 1 ç.ekmegi
ARA 16.30 bir avuc sari leblebi 2 k.kayisi
AKSAM 19.00 tavuk gogsu salata ayran
Su 2 lt oldu 3 olur
AbLa bu diet biskuvi Tasiz tuzsuz 1 paket 185 cal iste Bende paketi yerim Ama disime anestezi yapacaklardi doymam die korktum Ama anestezi bugun olmadm kanaladan vaz gecti Dr sali cekime gidicemAlıntının içinde kalmış
Dedimki kaç bisküvi yazmamışın ama yinede güzel
Merhaba hanimlar menum:
Krem peynir az
Ayran
( discciye gitmeden)
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Salata
Yogurt
Az kabak
Evet ya cok zor benim agrim yok pek Dr un deyimiyle disim olmusRuveyde ekmek biraz cok mu olmus ne canimmm :) gecmis olsun elin de bi iyilesseydi tatlim yaa
Muge senin mmenun baya guzel canim dis agrisiii cok kotuuu bende 2 tane 20 lik cektirdim dogum sonrasi hatta o salak dis beni yuz felci yaptiama atlattim sukur
Gecmis olsun canimm
Menum geliyorrr
KAHVALTİ 08.15 1.5 h.yumurta 5 zeytin 1 tk labne 1 kkb.peynir domates salatalik 1 ç.ekmegi 1 sb sut
OGLE 14.00 3 yk yumurtali menemen 5 zeytin 1ck labne 1 kkb.peynir 1 ç.ekmegi
ARA 16.30 bir avuc sari leblebi 2 k.kayisi
AKSAM 19.00 tavuk gogsu salata ayran
Su 2 lt oldu 3 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?