Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canm diyete basladgmdan beri wc sikntimi cozemedm. Acili yogurdu ne zaman yiyosun? Ve icinde ne var tam olarak? Blki bana da care olur:)Doğru tahmin ettin aslında ikisinin karışımı patlıcan ve patatesde var ama ben patatesini yemedim
Acılı yoğurta baslayali 7-8 gün oldu yağları yaşıyormuş diye tercih ettim
bana gerçekten faydası oluyor özellikle wc sorunun varsa kesinlikle denemelisin![]()
Sen soleyin e fark ettm abla:) toplu gunluk:)Kızlar topiğimiz günlüklere taşınmış farkettinizmi
Aaaa yarın cuma mı bu hafta ne çabuk geçmişZuhal ablaaa..Mefkurem bugun senın tartı gunundu.. Ozellıkle merak edıyorum durumlar ne aceepp??
Bende senın gıbı bu hafta spora ara verdım cunku cok merak edıyorum sporsuz bu haftanın sonucunu![]()
Cnm Aslında hep yarın yazıyodum ama pek süpriz yokZuhal ablaaa..Mefkurem bugun senın tartı gunundu.. Ozellıkle merak edıyorum durumlar ne aceepp??
Bende senın gıbı bu hafta spora ara verdım cunku cok merak edıyorum sporsuz bu haftanın sonucunu![]()
Yaaa 1 hafta daha geçti demi cnmAaaa yarın cuma mı bu hafta ne çabuk geçmiştartı geldi bile dün eşime sordm bugün günlerden ne diye salı dedi bende ümitleniyodum iyi son iki gün dikkat edersem baya gider diye
![]()
Ya Ben fark etmedim nasil bakilirda bilmiuorum sahsen sitede Pek gezinmiom sadece buraya girip CikomKızlar topiğimiz günlüklere taşınmış farkettinizmi
Bana mesaj gelmiş cnm topiğiniz taşınmıştır diyeYa Ben fark etmedim nasil bakilirda bilmiuorum sahsen sitede Pek gezinmiom sadece buraya girip Cikomgunluk ne ki
![]()
Ay koptm hatice ya:) ciddn bu hafta cabk gecti hmn geliverdi tarti gunuAaaa yarın cuma mı bu hafta ne çabuk geçmiştartı geldi bile dün eşime sordm bugün günlerden ne diye salı dedi bende ümitleniyodum iyi son iki gün dikkat edersem baya gider diye
![]()
Aaaa yarın cuma mı bu hafta ne çabuk geçmiştartı geldi bile dün eşime sordm bugün günlerden ne diye salı dedi bende ümitleniyodum iyi son iki gün dikkat edersem baya gider diye
![]()
Cnm Aslında hep yarın yazıyodum ama pek süpriz yok
Dün nedense +1 dim
Heralde tek bi peynirli ekmek yedim diye olmaz
Bide dün 3 tane Form içtim banamısın demedi onunda etkisi var heralde
Bugün yinede çok şükür -100 oldum
Az ama artı çıkmadığıma sevindim şahsen
Günlük tarzındayız ya ondan heralde. Ama itiraz etsen, anlatsan anlarlar sanki. Başarı hikayesi değil de ne ki seninkiBana mesaj gelmiş cnm topiğiniz taşınmıştır diye
Önceden başarı hikayelerindeydiya diyet günlüklerine almışlar
Heralde yeterince başarı hikayesi gibi algılamadılar
Günlük tarzındayız ya ondan heralde. Ama itiraz etsen, anlatsan anlarlar sanki. Başarı hikayesi değil de ne ki seninki
Geçen hafta 74.6cumaya gore mı -100 yoksa pazartesınemı bılemedım ama cumaysa zaten cok cok ıyı 74.3tun dıye hatırlıyorm..![]()
Geçen hafta 74.6
Bugün 74.5
Pazartesi artıdayım
Çokda önemli değil cnm nerde olduğumuz biz yolumuza bakalımGünlük tarzındayız ya ondan heralde. Ama itiraz etsen, anlatsan anlarlar sanki. Başarı hikayesi değil de ne ki seninki