💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Süt.. ılik suya sklmis limonlu su sabah ac karna.. ayran.. su... bunlar cikarir ama menunde cok proteini ya da cok nisastayi tutma degistir arada bole oluyor bitki caylari da var ama aran nasi onlarla bilmiorum.. sebzeni de eksk etme

ben de zaten yarın normal peynir yemeyi düşünüyordum canım valla pazartesi önemli bir işim var ona hazırlık yapmam lazım bu hafta spor yapabileceğimi zannetmiyorum

bazen spor konusnda ara vermek ıyı olabılır dıye dusunuyorm.. kasıtlı yapmıyorum bende sporu suan ılerde de her gun spor yapamıcaz sonucta.. arada dınlendırmek lazım vucudu

Bende yaziyim
8:30 2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 d tb ekmeği
3 zeytin

13:00 altinbasak form
Ayran
14:00 5 üzüm
17:30 tavuk
Yoğurt
Salata
2.5 su
Öğlen 45 dk kon biskleti
Birazdanda 45 dk yürüyüş

menün çok güzel Mügecim sporunda öyle tebrik ederim

Merhabalar arkadaşlar menümü yaziyim
Kahvaltı
1 fincan kahve(şekersiz)
2 dilim tbe
2 dilim peynir
Domates
Salatalık
Öğle
Sadece 1 tane salatalık
Akşam
2 kepçe çorba
3 yk yemek
Mevsim salatası
Yarım saat tempolu yürüyüş
2 buçuk litre su
Yatmadan önce acılı yogurt

1 gun arayla spor yapmak dinlendirerek iyidir.. ama haftada 1 yapilan bi sporun pek faydasi olmaz..

canım menü gayet güzel bence

bazen spor konusnda ara vermek ıyı olabılır dıye dusunuyorm.. kasıtlı yapmıyorum bende sporu suan ılerde de her gun spor yapamıcaz sonucta.. arada dınlendırmek lazım vucudu

evet canım haklısın metabolizmamızı şaşırtmak iyi oluyor bazen

gayet ıyı olmus menun aksamkı 3 yemek kasıgı yedıgn yemek bende merak duygusu uyandırdı sahsen.. patlıcan mı patatesmı nasıl bıseydıkı acaba o suyunda sporunda ıyı canım.. yatmadan once acılı yogurt.? ıyı bıseyse bende baslıcam cok duyuyorm herkesten lımonlu sodalı bıseyler ıcende olmus yag yakıyoms fılan.. ne zamandır yapıyosun sen bu yogurt olayını.?

Ben her sabah kalkar kalkaz 2 k.kayisi uzerine 1 sb su iciyorum

Canim yine kalkica hemen armut yada seftali ye 1 bardak su ic

Bunlar cok iaw yarar

canım menün iyi sporuna ağzım açık kaldı şu an tebrik ederim

Menün gayet güzel cnm

canım menün güzel kumpiri sade yemişsin gibi bir şey olmuş sanırım

Doğru tahmin ettin aslında ikisinin karışımı patlıcan ve patatesde var ama ben patatesini yemedim
Acılı yoğurta baslayali 7-8 gün oldu yağları yaşıyormuş diye tercih ettim
bana gerçekten faydası oluyor özellikle wc sorunun varsa kesinlikle denemelisin

canım menün güzel olmuş :) o da spordan sayılır canım çok yavaş yürümediysen

Bende mutlulugumu paylasmak hatta haykirmak istiyorum arkadaslar bunun icin uyelik yaptim sonunda.Hep Forumlari okuyup okuyup cikiyordum.Arkadaslar sonunda sonunda gitti valla gitti benim kilolarda hemde 2 ayda 17 kilo..Bana da artik balik etli balina diyemiyicek kimse daglara taslara paylasasim var mutlulugumu :)

yemek patlıcan yemeğiymiş çorbayıda merak ettim doğrusu menün gayet güzelmiş salatada çok yağ yoktur inşallah su ve sporunda gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…