💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Süt.. ılik suya sklmis limonlu su sabah ac karna.. ayran.. su... bunlar cikarir ama menunde cok proteini ya da cok nisastayi tutma degistir arada bole oluyor bitki caylari da var ama aran nasi onlarla bilmiorum.. sebzeni de eksk etme

ben de zaten yarın normal peynir yemeyi düşünüyordum canım valla pazartesi önemli bir işim var ona hazırlık yapmam lazım bu hafta spor yapabileceğimi zannetmiyorum :KK43:

bazen spor konusnda ara vermek ıyı olabılır dıye dusunuyorm.. kasıtlı yapmıyorum bende sporu suan :confused: ılerde de her gun spor yapamıcaz sonucta.. arada dınlendırmek lazım vucudu :KK51:

Bende yaziyim
8:30 2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
2 d tb ekmeği
3 zeytin

13:00 altinbasak form
Ayran
14:00 5 üzüm
17:30 tavuk
Yoğurt
Salata
2.5 su
Öğlen 45 dk kon biskleti
Birazdanda 45 dk yürüyüş

menün çok güzel Mügecim sporunda öyle tebrik ederim :KK9:

Merhabalar arkadaşlar menümü yaziyim:KK55:
Kahvaltı
1 fincan kahve(şekersiz)
2 dilim tbe
2 dilim peynir
Domates
Salatalık
Öğle
Sadece 1 tane salatalık
Akşam
2 kepçe çorba
3 yk yemek
Mevsim salatası
Yarım saat tempolu yürüyüş
2 buçuk litre su
Yatmadan önce acılı yogurt:KK25:

1 gun arayla spor yapmak dinlendirerek iyidir.. ama haftada 1 yapilan bi sporun pek faydasi olmaz..

İste menummm

KAHVALTİ 08.00 1.5 h.yumurta 5 zeytin 1 kkb.peynir 1 c.ekmegi domates

SAAT 10.00 t kahvesi (az sekerli) 2 kucucuk lokum ( tirnak buyuklugu)

OGLE 14.30 ½ simitb1tk labne ½ b.peynir 2 zeytin salatalik

SAAT 16.00 2 erik

AKSAM 20.00 2 tavuk baget salata 2 sb ayran

Su2.5 lt

canım menü gayet güzel bence:KK68:

bazen spor konusnda ara vermek ıyı olabılır dıye dusunuyorm.. kasıtlı yapmıyorum bende sporu suan :confused: ılerde de her gun spor yapamıcaz sonucta.. arada dınlendırmek lazım vucudu :KK51:

evet canım haklısın metabolizmamızı şaşırtmak iyi oluyor bazen

Kahvaltı
1 fincan kahve(şekersiz)
2 dilim tbe
2 dilim peynir
Domates
Salatalık
Öğle
Sadece 1 tane salatalık
Akşam
2 kepçe çorba
3 yk yemek
Mevsim salatası
2 buçuk litre su

gayet ıyı olmus menun aksamkı 3 yemek kasıgı yedıgn yemek bende merak duygusu uyandırdı sahsen.. :KK70: patlıcan mı patatesmı nasıl bıseydıkı acaba o :KK48: suyunda sporunda ıyı canım.. yatmadan once acılı yogurt.? ıyı bıseyse bende baslıcam cok duyuyorm herkesten lımonlu sodalı bıseyler ıcende olmus yag yakıyoms fılan.. ne zamandır yapıyosun sen bu yogurt olayını.?

Ben her sabah kalkar kalkaz 2 k.kayisi uzerine 1 sb su iciyorum

Canim yine kalkica hemen armut yada seftali ye 1 bardak su ic

Bunlar cok iaw yarar

BU DA BENIM MENUM..

SABAH: SAAT 7:00 de 2 bardak süt ve bir avuc kuru meyve kokteyli cevizle
Biberiye papatYa ve yesilcay karisimi bitki cayim..

12:00 de 2 haslanmis yumurta maydonozlu..
domates salatalik kivircik dereotu
2 kucuk dilim kasar peynir
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Bitki cayi kürum (altin otu.kusburnu.ihlamur 2 bardak)

Derince kasede yesilmercimekli salata
Azicik kabak cekirdegi bi kac tane oyle.

sabah spor dersim= 1 saat: step.aoreobik ve esneme
1 saat yuruyus 6km..
20 dk aletlerle kol bacak karin calistim

2 bucuk lt su

6 bucukta kapadim menuyu

canım menün iyi sporuna ağzım açık kaldı şu an tebrik ederim :KK73:

Smdi gelebildim eve aileck disardaydik gene:) hava iki gndr guzel sayilir, evde dur dur daraliyorum iyi oldu boyle:)

Menum:)
Sabah
Azcik pestil
Peynir
Domates
Salatalik
Menemen
Bir lokma simit
1 ceviz

Oglen
1 ceviz
3 kuru kayisi

Aksam
Et
Yarim kase corba
Salata
Iki catal makarna

Aksam yemegni bgn erken yedim. 5 olmamisti. Sanrm bir de salatalik yicem smdi cnku gene wc sorunlari var. of bi trlu gcmk bilmiyo. Bi gun iyi bi gun siknti:KK43:

Menün gayet güzel cnm

Bende menumu vereyim
Sabah omlet başka bişey yok
Öğlen gumpir yedim ama küçük içinde et ve Rus salatası yok gerçi hiç lezzetli değildi yapan kişiye yağı az kaşari az koy deyince abartmis hiç koymamis
Saat 4 gibi leblebi ve çay
Şimdi acıktım yoğurt ve şeftali yemeyi düşünüyorum yarım saat yürüyüş 2lt şu öpüyorum

canım menün güzel kumpiri sade yemişsin gibi bir şey olmuş sanırım

gayet ıyı olmus menun aksamkı 3 yemek kasıgı yedıgn yemek bende merak duygusu uyandırdı sahsen.. :KK70: patlıcan mı patatesmı nasıl bıseydıkı acaba o :KK48: suyunda sporunda ıyı canım.. yatmadan once acılı yogurt.? ıyı bıseyse bende baslıcam cok duyuyorm herkesten lımonlu sodalı bıseyler ıcende olmus yag yakıyoms fılan.. ne zamandır yapıyosun sen bu yogurt olayını.?
Doğru tahmin ettin aslında ikisinin karışımı patlıcan ve patatesde var ama ben patatesini yemedim :KK12:
Acılı yoğurta baslayali 7-8 gün oldu yağları yaşıyormuş diye tercih ettim
bana gerçekten faydası oluyor özellikle wc sorunun varsa kesinlikle denemelisin:KK54:

bende menümüyazayım artık
08:30 2dtb ekmeği. domates salatalık. 3-4 zeytin (tam hatırlayamadım ama az yemiştim:) biraz da sahanda yumurta ve çay
11:00 1 elma
13:00 mercimek çorbası -1lahmacun ayran (dışarada yedik bende bunları seçtim dönercide )
16:00 3 yk patates salatası (bu sıradada misafirlikteydik çok güzel mamalar vardı ama hem onlara hem ısrarlara direniş gösterdim salatayla kurtardım paçamı ) :KK48:
19:30 4yk közlenmiş patlıcan biber 3kaşık döner 3kaşık pirinç pilavı yoğurt
yürüyüş yapamadım yani eve gelirken 20 dklık yol yürüdüm ama spor amaçlı değildi pek sayılmaz heralde o :KK30: suyumda 2ltreyi anca bulmuştur sabah çok güzel başlamıştı halbuki su işi :110:

canım menün güzel olmuş :) o da spordan sayılır canım çok yavaş yürümediysen

Bende mutlulugumu paylasmak hatta haykirmak istiyorum arkadaslar bunun icin uyelik yaptim sonunda.Hep Forumlari okuyup okuyup cikiyordum.Arkadaslar sonunda sonunda gitti valla gitti benim kilolarda hemde 2 ayda 17 kilo..Bana da artik balik etli balina diyemiyicek kimse daglara taslara paylasasim var mutlulugumu :)

Kahvaltı
1 fincan kahve(şekersiz)
2 dilim tbe
2 dilim peynir
Domates
Salatalık
Öğle
Sadece 1 tane salatalık
Akşam
2 kepçe çorba
3 yk yemek
Mevsim salatası
2 buçuk litre su
yemek patlıcan yemeğiymiş çorbayıda merak ettim doğrusu :KK48: menün gayet güzelmiş salatada çok yağ yoktur inşallah su ve sporunda gayet iyi

Back