💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Smdi gelebildim eve aileck disardaydik gene:) hava iki gndr guzel sayilir, evde dur dur daraliyorum iyi oldu boyle:)

Menum:)
Sabah
Azcik pestil
Peynir
Domates
Salatalik
Menemen
Bir lokma simit
1 ceviz

Oglen
1 ceviz
3 kuru kayisi

Aksam
Et
Yarim kase corba
Salata
Iki catal makarna

Aksam yemegni bgn erken yedim. 5 olmamisti. Sanrm bir de salatalik yicem smdi cnku gene wc sorunlari var. of bi trlu gcmk bilmiyo. Bi gun iyi bi gun siknti:KK43:

guzel olmus bence.. hem aksamıda erken kapatmıssn..:KK51: tuvalet sorunu ıcın lımonlu salatalıklı suyu denedınmı bılmıyorum burda Zuhal abla paylasmısdı benım cok ısımı gordu sagolsun.. :KK68:

ne güzel valla ben çok özeniyom böle yapabilenlere ama ben geçen sene bi çabaladım salona gitmeye ama bana göre değil galiba acayip sıkılıyodum salonda o bantta yürürken zaman geçmiyodu sanki.salonda öyle çok lüks ve kalabalık biyer değildi .
bende hep zayıflayınca çok spor yapan yapabilen bi insan olarak hayal ediyom kendimi.koşmak istiyom valla.ama hiç alışkanlığa dönüştüremiyorum şu yürüme işini bile çok disiplinsizim galiba.siz kaç kiloydunuz şuan kaçsınız

Canm ben 83 u gormustum :) suan 77 yim ama sanki 70 gibi hissediorum kendmi :)) benim sporda 45nci gunum iste.. duzenli olarak yani.

Selam kizlar
bizim seminerler başladı ya iyice yogun oluyorum ben.bir de okul baslasa napcam bakalım.

Sabah 09.00 2 yumurta 1 dilim ekmek

Öğlen 12.00 1 kase bamya 1 küçük kase yogurt.
Ara bir avuç üzüm
aksam 16.00 1 kase Kızartma 3 dilim ekmek.
butun günüm bosa girgitti.hatta bütün haftam bosa gitti.keske yapmasaydim.kendimi tutamayip yiyecegimi bilsem yapmazdim herhalde...:KK61:
Simdi 1 bucuk saat falab yüruyecegim inşallah telafi ederim:KK42:

sabah öğlen ve ara güzel ama kızartma olmamış ııh o_Ohele 3 dilim ekmekle beraber hiç olmamış canım

Hatice ben toplamda 18 kg verdim ve spor neredeyse hic yapmadim :)

Biraz daha verip spor salonuna yazilmayi dusunuyorum ozamana da belim iyilesir insallah bebis de biraz daha buyur

Hulyacigim menun az degil mi :)
Himm ya bemm vucudumun ihtiyaci var.. ben bide seviorum o yuzden yapiorum sporsuz bnde veriyorum ama bu sekilde faha iyi motive oluyorum

Bgnku menun de kotu degil bnce canm. Oncedn cok daha az hedgn icn cok gelmis sana:) bir de sporla desteklemedgn icin psikolojik olarak:) arada kacamaklar yapicaz ki uzun sureli olablsin beslenme aliskanliklarmz

tesekkur ederm canım benım.. :KK68:

aynen aslında onu dusundugm ıcın ben yavas kılo vermek ıstıyorum boyle arada ınıs cıkıs olsun ama sonunda hedefıme ulasıym 6 ay ıcerısnde.. spor yaptıgm zaman olsun yapmadıgm zaman olsun.. ılerde de boyle olucak cunku bılıyorum.. :KK51:3-5 kıloya kadar tolere ımkanıda sunucam kendıme.. bılmıyorum ne kadar dogru dusunuyorm ama hedeflerm bu yonde.. :KK48:

guzel olmus bence.. hem aksamıda erken kapatmıssn..:KK51: tuvalet sorunu ıcın lımonlu salatalıklı suyu denedınmı bılmıyorum burda Zuhal abla paylasmısdı benım cok ısımı gordu sagolsun.. :KK68:
Onu denemistm tatlim ama mucize olmadi. Bi de aurekli ayni problem. Sadce diyet zamnlarnda oluo:) sizlerde de var mi ayni sknti doktra gtmeli mym acaba

Bende menumu vereyim
Sabah omlet başka bişey yok
Öğlen gumpir yedim ama küçük içinde et ve Rus salatası yok gerçi hiç lezzetli değildi yapan kişiye yağı az kaşari az koy deyince abartmis hiç koymamis
Saat 4 gibi leblebi ve çay
Şimdi acıktım yoğurt ve şeftali yemeyi düşünüyorum yarım saat yürüyüş 2lt şu öpüyorum

cok az olmus bence menun.. su da bırazck yetersız olms sporda yedıkelrıne gore ıyı bence.. :KK37:

Himm ya bemm vucudumun ihtiyaci var.. ben bide seviorum o yuzden yapiorum sporsuz bnde veriyorum ama bu sekilde faha iyi motive oluyorum
Aynen cnm bn de spor fanlar danim:) 4 senedir nerdyse her gun yapiordm sadce hamilelik ndnyle ara verdm. Smdi ufaktan eski rutinime doncm insallah:) spor candir:) sevin sevdirin:)

bende menümüyazayım artık
08:30 2dtb ekmeği. domates salatalık. 3-4 zeytin (tam hatırlayamadım ama az yemiştim:) biraz da sahanda yumurta ve çay
11:00 1 elma
13:00 mercimek çorbası -1lahmacun ayran (dışarada yedik bende bunları seçtim dönercide )
16:00 3 yk patates salatası (bu sıradada misafirlikteydik çok güzel mamalar vardı ama hem onlara hem ısrarlara direniş gösterdim salatayla kurtardım paçamı ) :KK48:
19:30 4yk közlenmiş patlıcan biber 3kaşık döner 3kaşık pirinç pilavı yoğurt
yürüyüş yapamadım yani eve gelirken 20 dklık yol yürüdüm ama spor amaçlı değildi pek sayılmaz heralde o :KK30: suyumda 2ltreyi anca bulmuştur sabah çok güzel başlamıştı halbuki su işi :110:

hem lahmacun hem patates hm pırınc pılavı fazla olmus gun ıcerısnde ucu bı arada olmus tam.. :KK48: su bıraz yetersız canım spordada sayılmıyo ne yazıkkı 20 dklık vıtrıın yuruyusu :KK70:

Aynen cnm bn de spor fanlar danim:) 4 senedir nerdyse her gun yapiordm sadce hamilelik ndnyle ara verdm. Smdi ufaktan eski rutinime doncm insallah:) spor candir:) sevin sevdirin:)
Oylee oyleee evettt katiliyorumm sevelim sevdirelim :)

merhabalar :KK54:

bugünkü menüm
öğlen 12.30 (sabah kahvaltımı hazırlamıştım ama kahvaltıyı yapamadım işim çıktı )
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine sürülmüş labne peyniri
1 yumurta
domates
salatalık
akşam 19.00
pulbiberli yoğurt
bir elma
su 2 litre spor yapamadım malesef :KK43:
Cok az degilmi canim acikirsin sanirim kazinir gacur gucur miden:)

Merhabalarr.. menumu yıne erken paylasıyorum bu saatten sonra bısey yemem.. :KK51:

sabah 9 gıbı peynır domates salatalık yag bal kaymak zeytın bı fıncan ıkısı bı arada

10 gıbı az sekerlı turk kahvesı

12 gıbı tokatlı bı arkdası geldı annemın bat dıye oraya ozgu bısey var.. ondan yedık 2 tabak yedım ıcınde yesıl mercımek var haslanms su salca domates bıber sogan dereotu maydanoz fılan.. degısık bıseydı cevızde katıyosun ıcıne.. cok buyuk tabak degıl once yarım aldım baktım guzel ıkıncı tabagı aldm yagsız az tuzlu bısey..:KK36: sıze de tavsıye ederm yaprakla sarıyomussn ama yaprak cok tuzlu olur dıye sade ekmeksız yedm ben.:KK51:

3 gıbı bı fıncan daha ıkısı bı arada ıctım mısaırlerımıze bırsuru pasta borek yapmstı annem.. kucuk bı dılım borek yedım.. cok az rus salatası(yoogurtlu makarna salatası/garnıturlu/mayonezsız) yedım..

5 gıbı de pılav yapmıstı annem sulu kofte fılan vardı corba vardı patateslı kremalı fılan..

bı kase corba ıctım pılavın tavuklarndan yedım sulu koftenınde koftelernden otlandm patateslerını yemedm corbada bıraz agırdı cunku :KK51:yanında da ayran ıctım koca bı bardak..

menum boyle bugun kahve bıraz fazla oldu.. suyumda 2 lt fılan anca.. spora da pazartesıne kadar mola maalesef.. hepınızı kocaman opuyorum aksam ugrucam yıne.. :KK15:

mercimek çok kalorili bir yiyecek canım keşke bir tabakla sınırlandırsaydın böreği öğlen yemişsin bir şey demiyorum o yüzden akşam yemeğini erken yemen çok iyi olmuş :KK36:

merhabalar :KK54:

bugünkü menüm
öğlen 12.30 (sabah kahvaltımı hazırlamıştım ama kahvaltıyı yapamadım işim çıktı )
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine sürülmüş labne peyniri
1 yumurta
domates
salatalık
akşam 19.00
pulbiberli yoğurt
bir elma
su 2 litre spor yapamadım malesef :KK43:

canım guzel bence menun.. :KK37: labneye cok alsma bence dıyebılcegm sadece bu spor da olmuyo maalesef arada yarın telafı edersn emınım.. :KK68:

bende menümüyazayım artık
08:30 2dtb ekmeği. domates salatalık. 3-4 zeytin (tam hatırlayamadım ama az yemiştim:) biraz da sahanda yumurta ve çay
11:00 1 elma
13:00 mercimek çorbası -1lahmacun ayran (dışarada yedik bende bunları seçtim dönercide )
16:00 3 yk patates salatası (bu sıradada misafirlikteydik çok güzel mamalar vardı ama hem onlara hem ısrarlara direniş gösterdim salatayla kurtardım paçamı ) :KK48:
19:30 4yk közlenmiş patlıcan biber 3kaşık döner 3kaşık pirinç pilavı yoğurt
yürüyüş yapamadım yani eve gelirken 20 dklık yol yürüdüm ama spor amaçlı değildi pek sayılmaz heralde o :KK30: suyumda 2ltreyi anca bulmuştur sabah çok güzel başlamıştı halbuki su işi :110:
Pilavi yemeyeydin ya da lahmacunu.. tavizini 1 yerde gosterseydin patlicanda var kozlenmiss uh uhhh.. diger gunler cok dikkat ett :)

Onu denemistm tatlim ama mucize olmadi. Bi de aurekli ayni problem. Sadce diyet zamnlarnda oluo:) sizlerde de var mi ayni sknti doktra gtmeli mym acaba

dıyet zamannda hemen hemen herkes yasıyodur sanırm bu problemı.. :KK23: doktorluk bısey yok ama sana ıyı gelen seyı bulman lazım bazen kuru kayısı ıncır bazen ılık su bazen baharatlı yogurt.. ıllakı bırı ıse yarar dıye dusunuyorumm.. :KK68:

canım guzel bence menun.. :KK37: labneye cok alsma bence dıyebılcegm sadece bu spor da olmuyo maalesef arada yarın telafı edersn emınım.. :KK68:

ben de zaten yarın normal peynir yemeyi düşünüyordum canım valla pazartesi önemli bir işim var ona hazırlık yapmam lazım bu hafta spor yapabileceğimi zannetmiyorum :KK43:

Back