Merhabalarr.. menumu yıne erken paylasıyorum bu saatten sonra bısey yemem..
sabah 9 gıbı peynır domates salatalık yag bal kaymak zeytın bı fıncan ıkısı bı arada
10 gıbı az sekerlı turk kahvesı
12 gıbı tokatlı bı arkdası geldı annemın bat dıye oraya ozgu bısey var.. ondan yedık 2 tabak yedım ıcınde yesıl mercımek var haslanms su salca domates bıber sogan dereotu maydanoz fılan.. degısık bıseydı cevızde katıyosun ıcıne.. cok buyuk tabak degıl once yarım aldım baktım guzel ıkıncı tabagı aldm yagsız az tuzlu bısey..
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
sıze de tavsıye ederm yaprakla sarıyomussn ama yaprak cok tuzlu olur dıye sade ekmeksız yedm ben.
3 gıbı bı fıncan daha ıkısı bı arada ıctım mısaırlerımıze bırsuru pasta borek yapmstı annem.. kucuk bı dılım borek yedım.. cok az rus salatası(yoogurtlu makarna salatası/garnıturlu/mayonezsız) yedım..
5 gıbı de pılav yapmıstı annem sulu kofte fılan vardı corba vardı patateslı kremalı fılan..
bı kase corba ıctım pılavın tavuklarndan yedım sulu koftenınde koftelernden otlandm patateslerını yemedm corbada bıraz agırdı cunku
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
yanında da ayran ıctım koca bı bardak..
menum boyle bugun kahve bıraz fazla oldu.. suyumda 2 lt fılan anca.. spora da pazartesıne kadar mola maalesef.. hepınızı kocaman opuyorum aksam ugrucam yıne..