Ablacim şırnak cizrede öğretmenler şimdi oralar karışık ya malum olaylardan ötürüİkiside öğretmense bi tuhaflık yok
Anlamadımki
Ooo menu fevkaladeİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah 3 4 kaşk yoğurt
Ssat 08 de kahvaltı 2 yumurta 2 dlm ekmek kahvaltılıklar
Öğlen12 öyle zeytin peynir kahvaltı atıştırma
Saat 3de tavuk pirzola 2 tane
4 gibi 2 parça bitter 3 gofret az çekirdek
6.30 gibi küçük bi tabak tavuklu bulgur pilavı 1 ay dilimi karpuz
Ben ben.. ney adi? Cok muzdaribim bu konuda ya.. gür sacli ben azcikk oldu..Kızlar kusura bakmayın bazen hiç giremiyorım bazen giriyorum kızlardan fırsat buldukça bu arada saç dökülmesi olan yada saçı az olan varsa bi ürün adı verebilirim 3 gün kullandım sonucu görseniz şok olursunuz
Haa tmm anladım cnmAblacim şırnak cizrede öğretmenler şimdi oralar karışık ya malum olaylardan ötürü
ben genelde sade turk kahvesi iciyorum cafelerde napiyim baska bisey bulamiyom ben deivit bende öyle düşünmüştüm.valla cafede 1 numaralı tercihimdi eskiden artık içmiyom içcek bişeyde bulamıyom başka :) su çay su çay
Màasallah suya :)iyi aksamlar kizlar
sabah : 1 dilim tbe domates salatalik peynir zeytin sekersiz cay
ara : 3 erik 2 incir
oglen : 1 avuc leblebi 7 badem 1 bardak sut
aksam : zeytinyagli yaprak sarma yogurt
kizlar soz veriyorum cumaya kadar bu sondu vucudumda da nasil bir siskinlik var anlatamam hic boyle olmamistim regl siskinligi var bi de pirincler icimde sisti sanirim on sene daha yemek yiyemicekmisim gibi hissediyorum
su 3.5 litre oldu daha da iciyom 4 olcak sanirim 2.5 saat yuruyus + bisiklet cevirdim
bi de annemle carsi pazar baya bi dolastim 2 saat kadar baya bi yoruldum
fatscecret diye bi program da var ben de onu indirmistim orada kilo cizelgesi falan da yapabiliyosunBen programi indireyim canim besinlerin kalorisine devamli internetten bakmaktan bikmistim :) sagol soyledigin icin
fusun abla sen ara ogun falan yapmiyon mu 2 ogun acikmiyon muben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
2 ince dilim tam buğday ekmeğine sürülmüş labne peyniri
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
akşam şimdi yiyeceğim
2 yumurtalı yağsız menemen
normal de bu kadar icemezdim de hep o pirinclerden oturu yakti beni bi de bu yani sadece su daha bunun bi de bitki caylari falan var :)Màasallah suya :)
menun gayet iyi olmus abla su da superBenim menüm
Kalkınca 3 kuru erik
9.15 ___2 yum omlet peynir
13.15__ peynirli salata içine 1 tk acuka
18.00 __2 parça ızgara et 1 domates ayran
Su 3 lt olur
bence gayet iyi olmus canimArkadaşlar menümü yaziyorum
Kahvaltı
1 fincan şekersiz türk kahvesi
2 dilim peynir
2 dilim tbe
Öğle
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek tbe(en küçük dilimi)
Akşam
7 yk patlıcan yemeği
Mevsim salatası
Yatmadan önce acılı yoğurt
2,5 l su
1 saat yürüyüş
Bnm klasik hamilelik snrasi sac dokulmesu cnm ama durdurcak bsey varsa aliym onerini:)Kızlar kusura bakmayın bazen hiç giremiyorım bazen giriyorum kızlardan fırsat buldukça bu arada saç dökülmesi olan yada saçı az olan varsa bi ürün adı verebilirim 3 gün kullandım sonucu görseniz şok olursunuz
Damlam diğer öğünlerin güzel zateniyi aksamlar kizlar
kizlar soz veriyorum cumaya kadar bu sondu vucudumda da nasil bir siskinlik var anlatamam hic boyle olmamistim regl siskinligi var bi de pirincler icimde sisti sanirim on sene daha yemek yiyemicekmisim gibi hissediyorum
su 3.5 litre oldu daha da iciyom 4 olcak sanirim 2.5 saat yuruyus + bisiklet cevirdim
Sağolasın cnm şu 2 günüde ekmeksiz geçirebilirsem eksiye düşerim heraldemenun gayet iyi olmus abla su da super
Canm menuh guzel aslnda. Bn de zytnyagli sarmaya bayilirm ama bulgurdan yaptirtiyirum anneme:) boylece pirinc kdr zararli olmuo ama esit derecede lezzetliii:) nasi canm cekti su an var ya:) ayrica menulernde cikolata gofrrt borek paylasan arkadaslar cok hayINsiniz surda okudukca bile mest oluyorum:)iyi aksamlar kizlar
Ben emzikliyim acaba bu diyeti yapabilirmiyimbence gayet iyi olmus canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?