- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Kusura bakma tatlımBende varim 74 kiloyum
Grubumuz çok kalabalık oldu
Biz belli bi diyet uygulamıyoruz sağlıklı besleniyoruz
Sanada başarılar cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma tatlımBende varim 74 kiloyum
Sen onları görme kızz Bee onlar beeeCanm menuh guzel aslnda. Bn de zytnyagli sarmaya bayilirm ama bulgurdan yaptirtiyirum anneme:) boylece pirinc kdr zararli olmuo ama esit derecede lezzetliii:) nasi canm cekti su an var ya:) ayrica menulernde cikolata gofrrt borek paylasan arkadaslar cok hayINsiniz surda okudukca bile mest oluyorum:)
Yine bu hafta kaçamaksız geçmedi deseneSelamlar nasılsınız kızlar
Bende menü vereyim barim
Sabah :
1 porsiyon meyve 1 bardak süt
Kahvaltı 8de 2 dilim tb ekmek
2 kavrulmuş soğanlı yumurta
Birer tane küçük domates salatalık biber
7 zeytin
Ara 2 porsiyon meyve
15:00 1 tabak kabak kavurma 1 kase yoğurt 1 domates
Ara çubuk kraker 10 tane, acıktım da
Akşam: yarışmaya katıldım yaptığım kekden 1 dilim yedimküçük kase kabak yoğurt karışımı, 1 kepçe sebze çorba
Su 2 litre
Spor leslie 2 mil 30 dk
Arkadaşlar menümü yaziyorum
Kahvaltı
1 fincan şekersiz türk kahvesi
2 dilim peynir
2 dilim tbe
Öğle
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek tbe(en küçük dilimi)
Akşam
7 yk patlıcan yemeği
Mevsim salatası
Yatmadan önce acılı yoğurt
2,5 l su
1 saat yürüyüş
Bugunki menum..
SABAH: domates salatalik kivircik..
Zeytin
Peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
OGLE: 2 bardak süt ve seftali 1 tane
AKSAM: yesil mercimekli bulgur pilavi 3 kasik
2 kasik etli patates yemegi
Salata
Aksam yemegi 8 de yemek durumunda kaldim ama toplam 1 bardak dolacak sekildeydi yediklerim sadece.
Birde 1 bucuk 2 litre su
Bugun 1 saat aerobik step dersim 20 dk aletlerle calistim cesitli.birde yuruyus 3km
SON:)
menüüüü
11:00 2dl ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin
14:00 1 şeftali
15:00 domates çorbası (çorbaya acıcık kaşar koydum) 1 tbk barbunya yoğurt 1dl ekmek
18:45 45dk yürüyüş
19:30-20:00 1 kase çorba 1dl ekmek yoğurt salata
suyu bugünlerde nedense o kadar içemiyorum ya şuan 2lt oldu
İyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah 3 4 kaşk yoğurt
Ssat 08 de kahvaltı 2 yumurta 2 dlm ekmek kahvaltılıklar
Öğlen12 öyle zeytin peynir kahvaltı atıştırma
Saat 3de tavuk pirzola 2 tane
4 gibi 2 parça bitter 3 gofret az çekirdek
6.30 gibi küçük bi tabak tavuklu bulgur pilavı 1 ay dilimi karpuz
Acikmadm ablacm walla aciksaydm yumrta falan yapicaktm:) yarim salatalik yedm az once:)
Walla hic keyfim yoktu bgn abla smdi daha iiym ama:) eve yrni geldk, spor yapamadm ama bisuru merdiven inip ciktm bgn. Kisa gunun kari oldu:)
iyi aksamlar kizlar
sabah : 1 dilim tbe domates salatalik peynir zeytin sekersiz cay
ara : 3 erik 2 incir
oglen : 1 avuc leblebi 7 badem 1 bardak sut
aksam : zeytinyagli yaprak sarma yogurt
kizlar soz veriyorum cumaya kadar bu sondu vucudumda da nasil bir siskinlik var anlatamam hic boyle olmamistim regl siskinligi var bi de pirincler icimde sisti sanirim on sene daha yemek yiyemicekmisim gibi hissediyorum
su 3.5 litre oldu daha da iciyom 4 olcak sanirim 2.5 saat yuruyus + bisiklet cevirdim
bi de annemle carsi pazar baya bi dolastim 2 saat kadar baya bi yoruldum
fatscecret diye bi program da var ben de onu indirmistim orada kilo cizelgesi falan da yapabiliyosun
fusun abla sen ara ogun falan yapmiyon mu 2 ogun acikmiyon mu
Selamlar nasılsınız kızlar
Bende menü vereyim barim
Sabah :
1 porsiyon meyve 1 bardak süt
Kahvaltı 8de 2 dilim tb ekmek
2 kavrulmuş soğanlı yumurta
Birer tane küçük domates salatalık biber
7 zeytin
Ara 2 porsiyon meyve
15:00 1 tabak kabak kavurma 1 kase yoğurt 1 domates
Ara çubuk kraker 10 tane, acıktım da
Akşam: yarışmaya katıldım yaptığım kekden 1 dilim yedimküçük kase kabak yoğurt karışımı, 1 kepçe sebze çorba
Su 2 litre
Spor leslie 2 mil 30 dk
Ben ben.. ney adi? Cok muzdaribim bu konuda ya.. gür sacli ben azcikk oldu..
Canım bende tesdüfen anladım koförüme saçları parlatıp güçlendiricek bitkisel bişi sordum getirdi bunu verdi 2 3 gün kullandım anaaaaaam benm 3 gün önce boyadığım sarı saçların dibinden yeni simsiyah bir sürü tüy çıkıyoBen ben.. ney adi? Cok muzdaribim bu konuda ya.. gür sacli ben azcikk oldu..
Canım bende tesdüfen anladım koförüme saçları parlatıp güçlendiricek bitkisel bişi sordum getirdi bunu verdi 2 3 gün kullandım anaaaaaam benm 3 gün önce boyadığım sarı saçların dibinden yeni simsiyah bir sürü tüy çıkıyoBen ben.. ney adi? Cok muzdaribim bu konuda ya.. gür sacli ben azcikk oldu..
Kız onu bana mı yazdın:) zuhal ablayla diyaloğu okudum güldürdünüz beni ya :))) allah yardımcısı olsun ama şırnakta bi karışıklık olması için öNce cizrenin çok çok karışması lazım öyle kötü bi yer aşırı derecede suriyeli var ki onlar mülteci yazık diyen beni bile isyan ettirdiler ayyy bilmiyorum allah yardımcısı olsunGenç bi kız henüz aynı okulda calisan biriyle nisasanlandi allah yardimciniz olsunn aminnn
Bu lafı üzerime alınarak şöyle belirteyim ki:)) nihayet günlerdir beklediğim an geldi Regl oldum :) bu olaydan 3 saat kadar önce yedim sanırım tam hatırlamıyorum ama ben bu kadarına şükür ettim yoksa saldırıcaktım valla:))kız hem hiç güzel değildi ya one öyle şekerlimi şekerli tatlı mı tatlı çıtır çıtır falan hiç beğenmedim yani:))) canım sen bana bakma hepiniz süper gidiyosunuz tam gaz devamCanm menuh guzel aslnda. Bn de zytnyagli sarmaya bayilirm ama bulgurdan yaptirtiyirum anneme:) boylece pirinc kdr zararli olmuo ama esit derecede lezzetliii:) nasi canm cekti su an var ya:) ayrica menulernde cikolata gofrrt borek paylasan arkadaslar cok hayINsiniz surda okudukca bile mest oluyorum:)