💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canım bende 3 gün kullandıktan sonra geldi aklıma okumak:) emzikliler ve hamileler kullanamaz diyo sen emzikli miydin ben çok karıştırıyyorum kim emzikli kim değil:)
He kuxum bnnm bebis 3 aylik daha. O zmn dogaya karsi gelmeyip dokulsn saclar neydek elbet cikcak gene:) ayrica regl olmana cok sevndm walla sikistriodu sni. Bn de bi olsammm:(

Gunaydin kizlarrr dun size msj yazdiktan sonra uyumusum :-)

Gun boyu salca kaynatma isi vardi bag daydik temiz hava carpiyor insani :)

Menumu simdi yazayim

KALKİNCA 07.45 2 k.kaysi 1 sb sut

KAHVALTİ 09.45 yumurtali kabak 1 dlm ç.ekmegi 1 kkb.peynir 5 zeytin domates

OGLE SAAT 15.00 4 dilim kiymali pide 2 sb ayran

SAAT 16.30 dalinda koparip yedim :) 1 minik armur 10 kara dut

Baskada birsey yemedim Su 2.5 lt

Bu arada hulyacimmm gecmisi okudum da gozumden mi kacti acep :)

Butun ogretmenlerim (ben de dahil) yeni egitim ogretim yilimiz hayirli ugurlu olsun

Kızlar kusura bakmayın bazen hiç giremiyorım bazen giriyorum kızlardan fırsat buldukça bu arada saç dökülmesi olan yada saçı az olan varsa bi ürün adı verebilirim 3 gün kullandım sonucu görseniz şok olursunuz
Canım bana hemen söyle kısacık kestirdi saçlarımı bu sebepten

Bu arada hepinize Günaydın okula gidecek ilk okul talebesi gibiyim ilk gün 15 yıllık öğretme olmama rağmen
Emelcim Kayseri'de olgunlaşma Enstitüsü nde çalıştım 3 yıl hala ozlerim oraları nasip karadenizmis

Bende alayım ön tarafta ayrım yaptığım yer çok açıldı ben de tersine yatiriyorum bir zamanlar Şuayip vardı yasemin yalçın aynı onun gibi olacam diye korkuyorum vallahi
Allahımm ya hiç güleceğim yoktu bi dene bakalım canım benmde öylece duruyo eşim gelsin görevden ona uygulayacam ön taraflar baya bi açıldı onunda

Bende alayım ön tarafta ayrım yaptığım yer çok açıldı ben de tersine yatiriyorum bir zamanlar Şuayip vardı yasemin yalçın aynı onun gibi olacam diye korkuyorum vallahi
Ki bide benim çok şükür ihtiyacım yok döküldüğü halde maşallah çok saçım var bide bir sürü dipten yeni çıktı yaaa

Yine bu hafta kaçamaksız geçmedi desene
İnşallah çok geç yememişindir
Diğerleri güzel kuzum

Tekrar yarışmada başarılar
Sağol ablam, yok geç değildi. Aslında biliyorum yapınca yemeden olmuyor ama pro üye olmak istedim hem yapmayı çok seviyorum. Misafirler geldi çoğunu yediler şükür :KK66:
Kızlar siz de üstteki yarışmalar bölümünden kek yarışmasına, gökkuşağı kekime bakabilirsiniz :) Çok tatlı oldu renkleri

Günaydın fıstıklar

Öğretmenlerimiz yollara döküldü heralde yeni iş gününüz hayırlı olsun canlar

Yarın görümcemin oğlunun nikahı var
Sonrasında bahçede yemek yenecek tabi açık büfe yapılacak
Bende ailenin baklavacısı olarak baklava yapıcam bugün yanında da bikaç bişey daha

Diğer güzellerede kolay gelsin

Kızlar kusura bakmayın bazen hiç giremiyorım bazen giriyorum kızlardan fırsat buldukça bu arada saç dökülmesi olan yada saçı az olan varsa bi ürün adı verebilirim 3 gün kullandım sonucu görseniz şok olursunuz
Koye gittigimden beri avuç avuç dokuluyo zaten ince telli ve seyrek saclarim vardi :mad:

Back