- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Sağolasın tatlım inşallah yarına artılar gider
gider canım yarına kadar gitmese bile cumaya kadar mutlaka gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın tatlım inşallah yarına artılar gider
canım iyisindir inşallahSpor yapmaya calisicam ama hiiic keyfim yok![]()
Menü su spor güzel şeker sadece sabah ve öğlene biraz yeşillik salata ekliyebilirdinArkadaşlar menümü yaziyorum
Kahvaltı
1 fincan şekersiz türk kahvesi
2 dilim peynir
2 dilim tbe
Öğle
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek tbe(en küçük dilimi)
Akşam
7 yk patlıcan yemeği
Mevsim salatası
Yatmadan önce acılı yoğurt
2,5 l su
1 saat yürüyüş
evet bende ne kadar sevmesemde onları içiyom biyere gidince .ayranı zaten tek geçerim ensevdiğim .ade sodayada alışmaya çalışıyorumEvet tatlım meyveli sodalar hazır meyve suları
Hazır soğuk Çaylar cıss
Bizim içeceğimiz su, sade soda, ayran, şekersiz bitki çayları, şekersiz kahve
Sabah zaten yemiştim çok pardon yazmayı unutmuşumMenü su spor güzel şeker sadece sabah ve öğlene biraz yeşillik salata ekliyebilirdin
Çok kuru olmuş
Öncelikle suyu artırmaya çalış cnm yoksa yağlar nasıl parçalanıp atılsınBugunki menum..
SABAH: domates salatalik kivircik..
Zeytin
Peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
OGLE: 2 bardak süt ve seftali 1 tane
AKSAM: yesil mercimekli bulgur pilavi 3 kasik
2 kasik etli patates yemegi
Salata
Aksam yemegi 8 de yemek durumunda kaldim ama toplam 1 bardak dolacak sekildeydi yediklerim sadece.
Birde 1 bucuk 2 litre su
Bugun 1 saat aerobik step dersim 20 dk aletlerle calistim cesitli.birde yuruyus 3km
SON:)
Suyu mutlaka içmeliyiz cnm kaçarı yokmenüüüü
11:00 2dl ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin
14:00 1 şeftali
15:00 domates çorbası (çorbaya acıcık kaşar koydum) 1 tbk barbunya yoğurt 1dl ekmek
18:45 45dk yürüyüş
19:30-20:00 1 kase çorba 1dl ekmek yoğurt salata
suyu bugünlerde nedense o kadar içemiyorum ya şuan 2lt oldu
Ya ben spor sorasi suyu dolduruyorum daha icemiorum pek. En fazla 2 litre fazlasini icemiyorum esiyor havalaryaaÖncelikle suyu artırmaya çalış cnm yoksa yağlar nasıl parçalanıp atılsın
Sabah ve öğle güzel
Akşam fazla değilmiş ama mercimek bulgur patates biraz fazla karbon olmuş
Spor tabiki süperr
Suyu mutlaka içmeliyiz cnm kaçarı yok
Aslında barbunya ve ekmek beraber yenmez ama sen başlarda olduğun için bişey demiyom yinede ilerisi için aklında bulunsun
Heralde akşamda domates çorbası
Menü genel olarak güzel[/QUOT
o zaman yatana kadar 3 yapmaya çalışçam.1lt daha gider belki .barbunyayı aklıma yazdım.evet akşamda domates çorbası.bende öğlen menüsü akşamla beraber x2 oluyo genelde .ne yapsam diye düşünüyom ama yapcak başka yemek bulamıyom![]()
5 dardak 1lt dersek 9.6 litre diye hesapladım benKızlar her yarım saatte yudum yudum 1 bar su içseniz kaç lt olur
Yaz yaz bak menunu merak ettim bennnAsk olsun yaaaa bi ozlemin disinda beni merak eden olmamis kustum valla menu falan da yazmiyorum![]()
![]()
![]()