Canım Kayseri ile ilgili cevap verdim gördün müAsk olsun yaaaa bi ozlemin disinda beni merak eden olmamis kustum valla menu falan da yazmiyorum
Ekigoji çileği işe yarayan var mı
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar dua edin askere polise ve asker ailelerine
Acikmadm ablacm walla aciksaydm yumrta falan yapicaktm:) yarim salatalik yedm az once:)canım zaten bir tek süt içmişsin ve meyva yemişsin o yüzden cısa bir şey demiyorum :) akşam az olmuş cnm acıkmayacak mısın
Walla hic keyfim yoktu bgn abla smdi daha iiym ama:) eve yrni geldk, spor yapamadm ama bisuru merdiven inip ciktm bgn. Kisa gunun kari oldu:)canım iyisindir inşallah
Ablacim evde de degildm ki. Canm da hicbsey istemedi. Canmin skntisi birazcik yersizdi ama bu ara her sy ustuste geliyo birknce darlandim bi an sanrmBirgülüm neye canın sıkılıyor inşallah önemli bişey yoktur
Yemek olmadığı zaman en pratik çözüm menemen türü şeyler yada peynirli Ton balıklı salata
Tavuk haşladığın zaman fazlasını buzluğa ayır acil zamanda çıkarıp salataya koyarsın
Hatta sebzeleri bile közleyip koyabilirsin buzluğa
Cizre mi en kötü yerlerden biri allah korusun oyunlarını başlarına çevirsin inşallah erkek mi kadın mı arkadaşın cnmAllah hepinizi korusun inşallah ya benim bi arkadaşta cizrede ogretmen Walla korkuom
Tatlım senin içmen gereken su Kilo *35 mil5 dardak 1lt dersek 9.6 litre diye hesapladım ben
Tatlım sabah gelmiştinyaAsk olsun yaaaa bi ozlemin disinda beni merak eden olmamis kustum valla menu falan da yazmiyorum
Haticem bitteri anladımda o 3 gofret ne Kızzzİyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah 3 4 kaşk yoğurt
Ssat 08 de kahvaltı 2 yumurta 2 dlm ekmek kahvaltılıklar
Öğlen12 öyle zeytin peynir kahvaltı atıştırma
Saat 3de tavuk pirzola 2 tane
4 gibi 2 parça bitter 3 gofret az çekirdek
6.30 gibi küçük bi tabak tavuklu bulgur pilavı 1 ay dilimi karpuz
Sorulurmu tatlım sen söyleki mutlaka işine yarayan olurKızlar kusura bakmayın bazen hiç giremiyorım bazen giriyorum kızlardan fırsat buldukça bu arada saç dökülmesi olan yada saçı az olan varsa bi ürün adı verebilirim 3 gün kullandım sonucu görseniz şok olursunuz
Öğretmenimiymiş acabaGenç bi kız henüz aynı okulda calisan biriyle nisasanlandi allah yardimciniz olsunn aminnn
Öğretmenimiymiş acaba
İkiside öğretmense bi tuhaflık yokİkiside öğretmen aynı okulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?