💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sımıtler dısında genel olarak ıyı gornuyo bence..suyunda sporunda guzel bence

Canim zaten simidi yarimdan az yemissin sorun olmaz bence aksamda tavuk az yagliymis vucudun yaga da ihtiyaci var menun guzel gozukuyor sporunda oyle

merhabalar herkesee..

menumu paylasıym..
sabah 10 gıbı bıraz zeytın peynır domates salatalık cok az recel..
12 gıbı bıraz yogurt.
kuzenımın bebısı oldu hastaneye gıttık sonra.. orda bıraz uzun kaldık.. ıkramlarda hep cıstı bı tane mınıcık lokum yedım sadece..

cıkısta saat 3 gıbı fılan bı akrabaya gıderken bı marketten sut aldm onu ıctım yolda. orda bıseyler hazırladılar (cok cıs olucagnı tahmın ettıgm ıcın).. gercekten sofrada 4-5 cesıt hamurısı kekler yaspastalar fılan cok cok fazla vardı.. yedıklerıme gelırsek saat 4.5 gıbı cok az patates salatası(bol yesıllıklı) bıraz oeynır domates salatalık bı bardak cay(sekersız) cok mınık hatay usulu bıberlı ekmek varmıs tadına baktm mınıktı zaten.. yıne mınık bı dılım ıslak kek aldım.. baska da bısey yemedım o kdar seyın ıcınde kızmayın lutfen.

gun boyu daha da bısey yemeyı dusunmuyorm.. bıraz leblebı kuru uzum fılan ıste.. sımdı ckmam lazım aksama yogunuz yıne.. opuyorum hepınızı..

Hanimlar "yazio" die bir program indirdim daha oncede yazmistim kiloya yasa boya cinsiyete Gore cal hesabi yapio cogu gidanin 've sporun cal mevcut benim isime yario program ucretsiz indirin bence

Ben programi indireyim canim besinlerin kalorisine devamli internetten bakmaktan bikmistim :) sagol soyledigin icin

Canim mecburen yemissin ikram etmisler bir sey demiyorum o yuzden ama yarin daha saglikli bir menu olacagina eminim

Kizlaaaar napioyonuuuzz
Ya cook skci bi gudu bugn bnm icin hic bsey anlamadm bugunden.

Menumu de oaylasayim
Sabah
2 ceviz
3 hurma
Azcik peynir
Yarim muzlu bi bardak sut
2 kuru kayisi
Minik bi parca simit ceyregib ceyregi kadar

Oglen
10 tane uzum
1 bardak sut

Aksam
3 minik catal kek
1 bardak sut

Tabiki kek hic olmadi ama minick pi parca yedim zaten. Yemek yoktu bgn ddm ya bisuru sey oldu sacma sapan bi gundu. Son zmnlarda cnm da sikilio her seye. Ahh ahh.

Aksam spor yapabilirsen daha iyi Ama yapamasanda cok sknti olcagini dusunmuom ya erken yemisin

ben de menümü paylaşayım
sabah saat 11.00
2 ince dilim tam buğday ekmeğine sürülmüş labne peyniri
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
akşam şimdi yiyeceğim
2 yumurtalı yağsız menemen

Tatlım Yanlış hatırlamıyorsam dünde simit vardı
Biz beyaz ekmeği sadece kalori için değil boş kalori olduğu için yemiyoruz tb ve çavdar öyle değil
Beyaz ekmek insilünü çabuk yükseltiyor ve doyurmuyor
Tmm az yemişin ama sık sık olmasın
Sabah çok yetersiz cnm yumurtanın yanına bişeyler daha ekle Öğlende salata olsa iyi olurdu
Su ve spor güzel cnm

Feyzam sık sık kaçamak yapan biri olmadığın için bişey demiyorum
Zaten eminim çok azlardır

Evde bisy kalmamista Annem alcak bugun sebze falan salata malzemesi daha oglumada simit almiycam zaten bana kalıo

canım zaten bir tek süt içmişsin ve meyva yemişsin o yüzden cısa bir şey demiyorum :) akşam az olmuş cnm acıkmayacak mısın

Birgülüm neye canın sıkılıyor inşallah önemli bişey yoktur

Yemek olmadığı zaman en pratik çözüm menemen türü şeyler yada peynirli Ton balıklı salata
Tavuk haşladığın zaman fazlasını buzluğa ayır acil zamanda çıkarıp salataya koyarsın
Hatta sebzeleri bile közleyip koyabilirsin buzluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…