Haticem sende diyosun kendini bi rahat bırakBide ilk ay direkt 6 kilo verdm regl olmadığım içinde oluyo ben veririm ya şu çocuklar bi durulsun tekrar sporada başlarım
Tatlişim niye illa bişeyler yapıcam derdindesinBugun menumu erkenden kapattim hemen paylasayim
9.5 Sabah uyaninca ceyrek armut ve ceyrek seftali
bide kayisili activia
11.00 de yumurta yarim salatalik
Öglen 1 dilim kavun 1 avuc üzum
Saat 3.5 ta cocuga yemek yedirdim 2 sarma 3 kasik tavuklu pilav yogurt
Saat 4.5 yarim kase sehriyeli tavuk suyu
Su simdi basliycam icmeye cay cok ictim bugun
Spor 500 ziplama yapcam
Bu arada meyvem cok oldu ama 2 gundur sabrettim yemedim esim aksam yerken bugun sabah saatleri yedim hepsini yarin patates gunu yapcam allah izin verirse bunyem vitaminsiz kalmasin
Bitter arada yenebilir cnm 1-2 kare diyetisyenlerde öneriyor tabi sık sık değilValla tatlım pilav sarma meyve hepsi birden biraz fazla olmş sanki ben meyve yersem öğünlere kalorili bişi yersem aralara dikkat ediyorum ama bende bugün bitter yedim tutamadım boğazı
Allahimmmm 60.5 u dert ediyo delircem yaselam kızlar bugün başımı kaşıyacak vaktim olmadı ev temizliği yaptık yarında duruşmalar başlıyor
tartıda çıkan sonuca gelirsek pek iç açıcı değil60.5 çıktım
en son tartıma göre +600 olmuşum ödülün sonuçları
ben bir yazdıklarınızı okuyayım
füsun abla beni de izler misin merak ettim valla :)
Allahimmmm 60.5 u dert ediyo delircem ya
senin boyun uzundur tabi bendeno değilde cumartesi 59.9 çıkmıştım ondan yani
Resimde daha uzun gösteriyor cnmBoyun kac senin bnm 1.56 kavak gibiyimdir;-)
Cnm ödülünde abartılı değildiselam kızlar bugün başımı kaşıyacak vaktim olmadı ev temizliği yaptık yarında duruşmalar başlıyor
tartıda çıkan sonuca gelirsek pek iç açıcı değil60.5 çıktım
en son tartıma göre +600 olmuşum ödülün sonuçları
ben bir yazdıklarınızı okuyayım
Boyun kac senin bnm 1.56 kavak gibiyimdir;-)
Cnm ödülünde abartılı değildi
Eminim cumaya kadar eksiye düşersin
Canım benim yaAbla işte gidebilsem bu pislikler yüzünden evden çıkamıyoruz ki zaten asker ailelerine kesin emir geldi kimse evden çıkmıcak memlekete gitme imkanı olanlar memlekete gidicek diğerleri ne market ne sucu kimseyle mıhatap olmucak zaten eşim yok çocuklar kaç gündür belli sürekli ağlıyolar bi haftadır falan sporda yapamadım stresten reglim olmadı 4 gün geçti bugün galiba biraz serbest bıraksam sakin olsam ii olcak zaten artık kabaktan falanda gınaa geldi
Boydan uzun elbise ya ondandir abla topulluyu cok severim ama hic giyemem dugunden dugune.kisin ilk defa topuklu cizme alayim dedim onlada araba kullanmasi sorun oluyo ya.yanima terlik al giy cikar deli oldum.tabi cozum ne oldu en sonunda 1 dukkanin onunde durup o hışimla spor ayakkabi alip ciktimResimde daha uzun gösteriyor cnm
Hem istediğin kadar yüksek topuk giyebilirsin
en erken bildirimi ben yapıyorum sanırım
geçen cumaki kilom 91.7
bugün: 91.3
fark: 400 gram
Bende yapiyim bildirimimi
Cuma 101.3
Bugun 100.9.
-400 gr
Kiyisindan yuzumu gordum ne
3. Haftami doldursum 4.2 kg gittii iyimi???
Kizlar iyi gitmisss bence
CUMA 84.2
BUGÜN 83.6
FARK -600 gr
Bugun 84.00 du hedef o tut Cumaya kadar ki hedefim 82.5 di :) az kaldiii
Günaydın kızlar cuma 91.7
Bugün 91.7
Günaydın kızlar masallah dökülüyor kilolar.benim olduum yerde tartı yokhay Allah en iyisi dunku kioomu yazayım
cuma 70
pazar 69.4
fark 600
insallah dünkü yediklerim bozmamıştır
Günaydın kizlar
Benim de bugunden sonra net paketim bitti ama cumartesi günü aranızdayim.
Komsudan idare ettim simdi dunku kilom
95.6
Bugunki kilom 92.8
Cuma listede olursam farklar beni daha da azimlendirecek.
Biraz gec oldu galiba bende kilomu yaziyim
Cuma:73.3
Bugün:73
Fark:300 gr
Gunaydin cuma gunu 73.5
Bugun 72.7
Günaydın kızlar
Valla hepiniz Supersiniz
Benim için aynı şey söz konusu değil artık iyice durdu heralde
Cuma 74.6
Bugün 74.8
+200
@Htc drg
Haticem biliyorum seni avutmak gibi oluyor ama senin biran önce dr gitmen lazım cnm
Eğer troid, insülin direncin,kansızlık Vs. varsa çok zor olur yoksa boşa kürek çekmiş olursun
Ama bu demek değildirki vazgeç bırak
Eğer bırakmış olsaydın belki kaç Kilo daha almış olacaktın o yüzden aynı şekilde devam et
Belki yine verirsin ama az verirsin
Kilo bildirimi
Cuma: 88,7
Ptesi: 88,4
Fark: 300 gr
arada tartıda oynamalar oluyor canım cumaya kadar eksiye düşersinmerhabalar..hepınız cok guzel kılo vermıssnz kızlar.
@Htc drg canım bence de bı degerlerıne baktır sen..
Mefkurem abla bende artıdaym bugun.. annem bıraz fazla tıkıstırıyo sanırm agzıma hasta oldugm ıcın.. Neyse onemlı olan saglık cumaya bakıcaz arrtık..
cuma=74.8
bugun=74.9 100 gram almısm bende..
yaa ben bu pazartesi tartılma işini hiç sevmedimm
cuma 105.4
bugün 106.1
fark +700
cuma günü soracam ben o tartıya ..
benden de gelsin kilo bildirimi
cuma : 72.300
pazartesi : 72.200
fark : -100
aslinda cumartesi 71.700 falan gelmistim de benim de biraz tuvalet sorunum var bi de regl olcam siskinlik de var
Abla işte gidebilsem bu pislikler yüzünden evden çıkamıyoruz ki zaten asker ailelerine kesin emir geldi kimse evden çıkmıcak memlekete gitme imkanı olanlar memlekete gidicek diğerleri ne market ne sucu kimseyle mıhatap olmucak zaten eşim yok çocuklar kaç gündür belli sürekli ağlıyolar bi haftadır falan sporda yapamadım stresten reglim olmadı 4 gün geçti bugün galiba biraz serbest bıraksam sakin olsam ii olcak zaten artık kabaktan falanda gınaa geldi
Bugun menumu erkenden kapattim hemen paylasayim
bide kayisili activia
Spor 500 ziplama yapcam
Bu arada meyvem cok oldu ama 2 gundur sabrettim yemedim esim aksam yerken bugun sabah saatleri yedim hepsini yarin patates gunu yapcam allah izin verirse bunyem vitaminsiz kalmasin
Bugun menumu erkenden kapattim hemen paylasayim
bide kayisili activia
Spor 500 ziplama yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?