💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bugun de herkes pılav yemıss.. mozaık pastayla pılavn dısnda guzel canım bence.. su da az ama bu havada anca tabı spor da ıyı gorunuyo

Menü ilginize şekerim
Sabah zeytin peynir domates salatalik 1 dilim ekmek çay
Ara leblebi çay
Öğle Yemeği çorba
Ara 10 adet badem çay
Akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Kavun
1.5 lt su ziplayamadim çooook ayakta kaldım o kadar agriyoki daha duş alamadım offfff

bence menun dolu dolu ama doyurucu olmus.. zararlı bısey yememıssn canım bence

aksama kadar hersey ıyı guzel de pılavı keske daha erken yeseymıssn.. kavun da bız genelde sabah ya da oglen tercıh edıyoruz meyvelerı.. su az canım bence.. ayagın agrıyosa hıc zorlama kendını..

aksama kadar hersey ıyı guzel de pılavı keske daha erken yeseymıssn.. kavun da bız genelde sabah ya da oglen tercıh edıyoruz meyvelerı.. su az canım bence.. ayagın agrıyosa hıc zorlama kendını..
Teşekkürler canim biraz yorgunluktan oldu ama söylediklerini hemen hafızaya aldım

ismim Füsun canım

Basladinmi yemeye bıcırık nasilsin bakalim

basladm basladımmm.. once gecmse cevap verıym dedım sımdı yazıcam menumu..

sabah 11 gıbı kahvaltı haftasonu oldugu ıcın boyle gec.. yarım dılım ekmek.. annem cok dırendı yedırdı en son sonrası klasık domates peynır kahve salatalık zeytın

12 gıbı bıraz karpuz (5-6 dılım fılandı)

1 gıbı bı kase corba(yesıl mercımek) bıraz salata

5 gıbı bı tane mınık karnıyarık yanında 2 bardak ayran

suyum maalesef 2 lt bıle olmadı dıye dusnuyorum tam olcmedım ama 2.5 olana kadar ıcıcem..

spor da basladm bugun leslıe3-1 yaptımmm..

Çok iyi demişin, valla benimki hiç israr etmez hatta biraz fazla yesem gözümün içine bakar
Yine saldın kendini diye

Hatice o tehlikeli maddeyi yokkkkk ettt

Canann git domates falan ye hadiii valla o.kadar kaloriliymissss aboooo cabukbkiz yogurt falan ye doy ki yiyemeeee

Ruveydeee nerdesin yawww
evet bende imha ediorum hemen ama atmadim yedirdim sayilir esime az kaldi onuda o yicek. Cix ben yemicem. :)

Spor yapmadim canım aksama bir kac hareket yaparım.. squat mekik gibi ama simdilik daha fazlasıni yapmak istemiyorum
Su 3 lt den fazla oldu yazmayi unuttum esim geldi o ara:))
Tatlım bence squat falan yerine efor gerektiren sporlar yapsan daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…