- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Slm guzeller bnm menum gelsinnnnn
10:00 1 dilim ekmek 1 h.yumrt domates dereotu maydanoz peynir cay
1:00 öglen arkadastaydim iki catal mozaik pasta aldim cay
2.5 gibi sabahki kalan domates maydanozumu yedim bid3 yogurt
6:00 1 kase yogurt 2 kasik tavuklu pilav ceyrek armut
7:00 1 bardak tarcinli balli sut
Su 2 lt
Spor 500 ziplama birazda yuriycem bakalim
Sabah
1 kucuk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Domates maydanoz salatalık biber
Ogle
3 izfara köfte 3 izgara biber
2 kasik makarna ile salata
Yarim kase yogurt
Ara
1 kase yogurt
2 silme kasik yulaf ezmesi
2 küçücük elma ile
Tarcinli karisim
Aksam
1 koca kase mercimekli acili eksili az yagli salata
Ara
Sutlu kahve yada yogurt
Yok abla ya dun aldi.. ole kenarndan kiyilip birakmistm kokladm yani biSakınnnn
bugün kendini tutsan yarın tutamazsın ya hemen eşine yedir yada komşuya falan ver
bence menun dolu dolu ama doyurucu olmus.. zararlı bısey yememıssn canım bence
Menü ilginize şekerim
Sabah zeytin peynir domates salatalik 1 dilim ekmek çay
Ara leblebi çay
Öğle Yemeği çorba
Ara 10 adet badem çay
Akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Kavun
1.5 lt su ziplayamadim çooook ayakta kaldım o kadar agriyoki daha duş alamadım offfff
Menun hafif guzguzel olmus fusun abla
Brcestgl haticeydi sanirim senin menubiyi ama karisik ben birazdan yazicam onun gibi sirali yazarsan iyi olur canim
Teşekkürler canim biraz yorgunluktan oldu ama söylediklerini hemen hafızaya aldımaksama kadar hersey ıyı guzel de pılavı keske daha erken yeseymıssn..kavun da bız genelde sabah ya da oglen tercıh edıyoruz meyvelerı.. su az canım bence.. ayagın agrıyosa hıc zorlama kendını..
Evet ozlemcim.insallah...
Teşekkürler Mimoza ismini unuttum ben neydi.
Ohh ne güzel emelcim.en büyük motivasyon alisveris zaten.bwn son zamanlarda ne zaman alışveriş yapacak oksam diteye başlıyorum.en iuisi haftada 3 4 gun gitmek
ağzından bal damlıyor feyzam
Basladinmi yemeye bıcırık nasilsin bakalim
Cuma gunumu bildiricez yarinmi arkadaslar?
oduluun olsun bakalım sabah guzel ama gec olsa da..
Himm eveet tMam :)yarın da bıldırm var ama lıste yapmıyoruz canım..kontol altına almak ıcın haftasonu gezmelerı kacamakları meshur malum..
Çok iyi demişin, valla benimki hiç israr etmez hatta biraz fazla yesem gözümün içine bakarKiz koye gitmeden once 72 olmustum ne guzel fena bozuldum ama galiba sislik ve regl den oldu cumaya kadar inmem lazim assagilara çayira inip ot yicem son çareay ne guldum ya.
Zuhal abla esim bozuluyo gece eslik etmiyom diye hatta uyukladigim icin cay da icemedim bayadir.
Bende kizdim oyle hepsi birarada olmuyo cnm dedim hep cok zayif olcan hem gece 1 de senle yemek yicem
evet bende imha ediorum hemen ama atmadim yedirdim sayilir esimeHatice o tehlikeli maddeyi yokkkkk ettt
Canann git domates falan ye hadiii valla o.kadar kaloriliymissss aboooo cabukbkiz yogurt falan ye doy ki yiyemeeee
Ruveydeee nerdesin yawww
Tatlım bence squat falan yerine efor gerektiren sporlar yapsan daha iyiSpor yapmadim canım aksama bir kac hareket yaparım.. squat mekik gibi ama simdilik daha fazlasıni yapmak istemiyorum
Su 3 lt den fazla oldu yazmayi unuttum esim geldi o ara:))
Kontrol amaçlı yarın tartılıyoz liste için cuma günüOturduğum yerden plates lastigi ile göğüs ve kol çalışayım bari ayyyyy çok fenayim
Bu arada kilo bildirimi cuma günü mü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?