💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evetttt simdi hatice kiz kac km yaptin masallah :) su az aama aciklamasini yapmissin bek boyle olunca az yedigini gorebildim :)

Beyza076 ismin beyza sanirim senin menun de guzel canim su yazmamisin?

Ozlemmmm canimmmm kizzz menun ne guzel olmus masallah sanaaaa :-)

Hı hı:110:

ayyy di mi.
ben evimde iyiyim ama anneme gelince offf.du bakalım.bugün kontrollu gidiyom simdilik(normale gore)aksam da yuriyus yaparsam tmm.
400 kaloriii:KK57:1 saat yuruyus aşağı yukarı kaç kalori ki acep:KK35:
Hızlı yürüyüşle 65 Kilo biri 265kalori 90 Kilo biri 350 civarı kalori yakıyor

Kizlarrrr sabah 84 u gormemn azimmm -200 bile olsa beni heyecanlandiriyor

Evet alisveristen sonra bende hep diyete baslicam derdim ama bugunbki goruntumden sonra dedim ki mutlaka diyetimi surdurmem lazim ayyyyy cok hirsliyimmmm zuhal ablaaaaa allah senden razi olsun elbetteki sizlerden de kizlarr sagolun hep destek tam destek :)

Bugünde pilav yemeyen kalmamış heralde
Gerçi az yemişin diğerleri güzel
Pastayıda tek 2 çatalla kaldıysan büyük başarı
Benim hiç tadına bakmamam lazım yoksa ne zaman bittiğini anlamıyom bile
Abla bende sadece cocukla yiyince basarabiliyorum 2 catal almayi :-)

Kizlarrrr sabah 84 u gormemn azimmm -200 bile olsa beni heyecanlandiriyor

Evet alisveristen sonra bende hep diyete baslicam derdim ama bugunbki goruntumden sonra dedim ki mutlaka diyetimi surdurmem lazim ayyyyy cok hirsliyimmmm zuhal ablaaaaa allah senden razi olsun elbetteki sizlerden de kizlarr sagolun hep destek tam destek :)
Aminnnnn cnm cümlemizden inşallah
Aslında motivasyonumu düşünce alışverişe çıksak baya işe yarar
Bize olmayan küçük beden kıyafetleri görünce herşey boğazımıza dizilir heralde

Sende yeni cicilerini güle güle giy cnm ama yakında büyük gelecek hepsi

Hatice o tehlikeli maddeyi yokkkkk ettt

Canann git domates falan ye hadiii valla o.kadar kaloriliymissss aboooo cabukbkiz yogurt falan ye doy ki yiyemeeee

Ruveydeee nerdesin yawww

Bugün tek sebze çorbası yapacaktım ama dününde verdiği açlıkla dayanamadım
Artık başım dönmeye ayakta duramamaya başladım
Akşam biraz fazla oldu ama erken saatte yedim
Artı çıkarsamda ne yapayım
1 gün dayanıyorum ama 2.gün dayanımıyom

Kalkınca 1 armut

12.00 2 tabak sebze çorbası unsuz

14.30 1 tabak s.çorbası

16.30 etli türlü yoğurt 2 dil Ekm.

Su3 lt geçer

Yemekten sonra biraz zaman geçince yürüyüş yapıcam

menun bence gayet guzel..:KK68: okadar lapadan sonra normal bı menu yemegını de erken yemıssn dedıgn gıbı sorun olmaz dıye dusunuyorm..:KK37: suyun cok ıyı bence ben hıc ıcemıyorumm :KK50:

Aminnnnn cnm cümlemizden inşallah
Aslında motivasyonumu düşünce alışverişe çıksak baya işe yarar
Bize olmayan küçük beden kıyafetleri görünce herşey boğazımıza dizilir heralde

Sende yeni cicilerini güle güle giy cnm ama yakında büyük gelecek hepsi

Ayyy zuhal ablammm magazada aldim simdi xxxl buyuk Xxl buyuk aldim Xl buyuk aldim l buyuk aldim m tam amaninnnnn bu hirs kiyafet bulamamaktan daha etkileyici vallaaa

Amannn buyuk olsun zevkle yenisini alirim hem de daha itinali

Evetttt simdi hatice kiz kac km yaptin masallah :) su az aama aciklamasini yapmissin bek boyle olunca az yedigini gorebildim :)

Beyza076 ismin beyza sanirim senin menun de guzel canim su yazmamisin?

Ozlemmmm canimmmm kizzz menun ne guzel olmus masallah sanaaaa :-)
Kiz koye gitmeden once 72 olmustum ne guzel fena bozuldum ama galiba sislik ve regl den oldu cumaya kadar inmem lazim assagilara çayira inip ot yicem son çare :-) :-) ay ne guldum ya.

Zuhal abla esim bozuluyo gece eslik etmiyom diye hatta uyukladigim icin cay da icemedim bayadir.
Bende kizdim oyle hepsi birarada olmuyo cnm dedim hep cok zayif olcan hem gece 1 de senle yemek yicem :-)

Bugunki menum.. sabah saat 7:00 de bi kase yogurt.. 5 tane hurma.. daha sora yuruyus ve kardiyo egzersizleri. Saat 9:00 da kahvalti.. haslanmis yumurta,dereotu maydonoz bi tutam.. bide 4 yaprak kivircik.. kucuk dilim peynir.. 3 zeytin domates salatalik.. ve bitki cayim.. daha sora saat: 15:00 te az kiyilmis tavuk doner.. (cok az ve az yagli )2 kasik pilav.. sora saat:KK17:00 de cigkofte ceyrek porsiyon. Ayran bide.. menuyu burda kapadim.bugun disarda oldugum icin azar azar zararsiz bi sekilde atlattim. Sunnet mevlidi vardi ( azicik kiyindan yiyip oldugu gibi esime verdim yesin diye) haricinde cok dolandik yuruduk bu yediklerim hic kalir yani isimlere aldanmayin:)

menun gayet guzel canım ne doner batıyo gozume ne de pılav.. :KK37: cıgkofte cektı bıle canım.. :KK45:

ben de menümü paylaşayım o zaman
sabah saat 13.00 ( baya geç oldu ama sabah erkenden görev çıktı ancak o saate fırsat bulabildim bir şeyler yemeye çay bahçesinde oturduk ama fast food yemek istemedim )
2 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
biraz labne peyniri
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
domates salatalık
18.30 gibi 2 tane tuzlu lokma yiyeceğim az peynirle beraber cıs ama 5leri gördüğüm için ödüllendiriyorum kendimi :KK48:

oduluun olsun bakalım sabah guzel ama gec olsa da.. :KK68:

Emel cigim o zaman kesin bilirsin öğretmen evinin hemen yan tarafında olgunlaşma Enstitüsü var orda çalıştım

İste menum

KALKİNCA 08.00 2 K.kayisi +2 sb

KAHVALTİ 09.30 2 c.ekmegi 5 zeytin 8 tane patates kizartmasi 1h.yumurta 1 kkb.peynir

OGLE 15.30 firinda sebzeli tavuk 3 yk p.pilavi salata 1 kase ev yapimi yogurt

SAAT 16.45 1 k.hurma cay

AKSAM 19.30 da 1 kase baharatli yogur yicem su 2 lt oldu 3 e tamamlicam

Alisveris merkezinde yemek yemedim :)

avmde yememen cok ıyı olms saglıklı pek bısey yok cunku..:KK68:

patates kıartması olmamıs pek oglen bıde pılav yemıssn ama aksam gayet guzel.. notrlemıstr dıye dusunuyorm.. :KK37:

Menün Çok güzel cnm
Sabahları ekmek yemeyi düşünmüyomusun
Spor yaptınmı suyuda yazmamışın

Spor yapmadim canım aksama bir kac hareket yaparım.. squat mekik gibi ama simdilik daha fazlasıni yapmak istemiyorum:(
Su 3 lt den fazla oldu yazmayi unuttum esim geldi o ara:))

Back