- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bittim kuzum doğru düzgün Bişey de yemedim kurt gibiyim şimdiKolay gelsin cnm biride benim işlerimi yapsa
Hızlı yürüyüşle 65 Kilo biri 265kalori 90 Kilo biri 350 civarı kalori yakıyorHı hı
ayyy di mi.
ben evimde iyiyim ama anneme gelince offf.du bakalım.bugün kontrollu gidiyom simdilik(normale gore)aksam da yuriyus yaparsam tmm.
400 kaloriii1 saat yuruyus aşağı yukarı kaç kalori ki acep
![]()
SakınnnnEsim bana pasta almis hala yemedm dolabta vallaaa tuttt utttttt diliniii yuuttt![]()
Abla bende sadece cocukla yiyince basarabiliyorum 2 catal almayiBugünde pilav yemeyen kalmamış heralde
Gerçi az yemişin diğerleri güzel
Pastayıda tek 2 çatalla kaldıysan büyük başarı
Benim hiç tadına bakmamam lazım yoksa ne zaman bittiğini anlamıyom bile
Aminnnnn cnm cümlemizden inşallahKizlarrrr sabah 84 u gormemn azimmm -200 bile olsa beni heyecanlandiriyor
Evet alisveristen sonra bende hep diyete baslicam derdim ama bugunbki goruntumden sonra dedim ki mutlaka diyetimi surdurmem lazim ayyyyy cok hirsliyimmmm zuhal ablaaaaa allah senden razi olsun elbetteki sizlerden de kizlarr sagolun hep destek tam destek :)
Kalp kalbe karşıdır TatlıcımSeveyrum sizleriii
Bugün tek sebze çorbası yapacaktım ama dününde verdiği açlıkla dayanamadım
Artık başım dönmeye ayakta duramamaya başladım
Akşam biraz fazla oldu ama erken saatte yedim
Artı çıkarsamda ne yapayım
1 gün dayanıyorum ama 2.gün dayanımıyom
Kalkınca 1 armut
12.00 2 tabak sebze çorbası unsuz
14.30 1 tabak s.çorbası
16.30 etli türlü yoğurt 2 dil Ekm.
Su3 lt geçer
Yemekten sonra biraz zaman geçince yürüyüş yapıcam
Aminnnnn cnm cümlemizden inşallah
Aslında motivasyonumu düşünce alışverişe çıksak baya işe yarar
Bize olmayan küçük beden kıyafetleri görünce herşey boğazımıza dizilir heralde
Sende yeni cicilerini güle güle giy cnm ama yakında büyük gelecek hepsi
Kiz koye gitmeden once 72 olmustum ne guzel fena bozuldum ama galiba sislik ve regl den oldu cumaya kadar inmem lazim assagilara çayira inip ot yicem son çareEvetttt simdi hatice kiz kac km yaptin masallah :) su az aama aciklamasini yapmissin bek boyle olunca az yedigini gorebildim :)
Beyza076 ismin beyza sanirim senin menun de guzel canim su yazmamisin?
Ozlemmmm canimmmm kizzz menun ne guzel olmus masallah sanaaaa![]()
Bugunki menum.. sabah saat 7:00 de bi kase yogurt.. 5 tane hurma.. daha sora yuruyus ve kardiyo egzersizleri. Saat 9:00 da kahvalti.. haslanmis yumurta,dereotu maydonoz bi tutam.. bide 4 yaprak kivircik.. kucuk dilim peynir.. 3 zeytin domates salatalik.. ve bitki cayim.. daha sora saat: 15:00 te az kiyilmis tavuk doner.. (cok az ve az yagli )2 kasik pilav.. sora saat00 de cigkofte ceyrek porsiyon. Ayran bide.. menuyu burda kapadim.bugun disarda oldugum icin azar azar zararsiz bi sekilde atlattim. Sunnet mevlidi vardi ( azicik kiyindan yiyip oldugu gibi esime verdim yesin diye) haricinde cok dolandik yuruduk bu yediklerim hic kalir yani isimlere aldanmayin:)
ben de menümü paylaşayım o zaman
sabah saat 13.00 ( baya geç oldu ama sabah erkenden görev çıktı ancak o saate fırsat bulabildim bir şeyler yemeye çay bahçesinde oturduk ama fast food yemek istemedim )
2 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
biraz labne peyniri
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
domates salatalık
18.30 gibi 2 tane tuzlu lokma yiyeceğim az peynirle beraber cıs ama 5leri gördüğüm için ödüllendiriyorum kendimi![]()
Basladinmi yemeye bıcırık nasilsin bakalimoduluun olsun bakalım sabah guzel ama gec olsa da..![]()
İste menum
KALKİNCA 08.00 2 K.kayisi +2 sb
KAHVALTİ 09.30 2 c.ekmegi 5 zeytin 8 tane patates kizartmasi 1h.yumurta 1 kkb.peynir
OGLE 15.30 firinda sebzeli tavuk 3 yk p.pilavi salata 1 kase ev yapimi yogurt
SAAT 16.45 1 k.hurma cay
AKSAM 19.30 da 1 kase baharatli yogur yicem su 2 lt oldu 3 e tamamlicam
Alisveris merkezinde yemek yemedim :)
Menün Çok güzel cnm
Sabahları ekmek yemeyi düşünmüyomusun
Spor yaptınmı suyuda yazmamışın