💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Slm guzeller bnm menum gelsinnnnn :-)
10:00 1 dilim ekmek 1 h.yumrt domates dereotu maydanoz peynir cay

1:00 öglen arkadastaydim iki catal mozaik pasta aldim cay
2.5 gibi sabahki kalan domates maydanozumu yedim bid3 yogurt

6:00 1 kase yogurt 2 kasik tavuklu pilav ceyrek armut
7:00 1 bardak tarcinli balli sut

Su 2 lt
Spor 500 ziplama birazda yuriycem bakalim

bugun de herkes pılav yemıss.. :KK48: mozaık pastayla pılavn dısnda guzel canım bence.. su da az ama bu havada anca tabı spor da ıyı gorunuyo :KK37:

Menü ilginize şekerim
Sabah zeytin peynir domates salatalik 1 dilim ekmek çay
Ara leblebi çay
Öğle Yemeği çorba
Ara 10 adet badem çay
Akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Kavun
1.5 lt su ziplayamadim çooook ayakta kaldım o kadar agriyoki daha duş alamadım offfff

Sabah
1 kucuk haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Domates maydanoz salatalık biber

Ogle
3 izfara köfte 3 izgara biber
2 kasik makarna ile salata
Yarim kase yogurt

Ara
1 kase yogurt
2 silme kasik yulaf ezmesi
2 küçücük elma ile
Tarcinli karisim

Aksam
1 koca kase mercimekli acili eksili az yagli salata

Ara
Sutlu kahve yada yogurt

bence menun dolu dolu ama doyurucu olmus.. zararlı bısey yememıssn canım bence :KK68:

Menü ilginize şekerim
Sabah zeytin peynir domates salatalik 1 dilim ekmek çay
Ara leblebi çay
Öğle Yemeği çorba
Ara 10 adet badem çay
Akşam 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Kavun
1.5 lt su ziplayamadim çooook ayakta kaldım o kadar agriyoki daha duş alamadım offfff

aksama kadar hersey ıyı guzel de pılavı keske daha erken yeseymıssn..:KK51: kavun da bız genelde sabah ya da oglen tercıh edıyoruz meyvelerı.. su az canım bence.. ayagın agrıyosa hıc zorlama kendını.. :KK39:

aksama kadar hersey ıyı guzel de pılavı keske daha erken yeseymıssn..:KK51: kavun da bız genelde sabah ya da oglen tercıh edıyoruz meyvelerı.. su az canım bence.. ayagın agrıyosa hıc zorlama kendını.. :KK39:
Teşekkürler canim biraz yorgunluktan oldu ama söylediklerini hemen hafızaya aldım

Evet ozlemcim.insallah...

Teşekkürler Mimoza ismini unuttum ben neydi.

Ohh ne güzel emelcim.en büyük motivasyon alisveris zaten.bwn son zamanlarda ne zaman alışveriş yapacak oksam diteye başlıyorum.en iuisi haftada 3 4 gun gitmek:-)

:KK8:ağzından bal damlıyor feyzam:KK19:

ismim Füsun canım

Basladinmi yemeye bıcırık nasilsin bakalim

basladm basladımmm.. Hoppaonce gecmse cevap verıym dedım sımdı yazıcam menumu..

sabah 11 gıbı kahvaltı haftasonu oldugu ıcın boyle gec.. yarım dılım ekmek..:confused: annem cok dırendı yedırdı en son sonrası klasık domates peynır kahve salatalık zeytın

12 gıbı bıraz karpuz (5-6 dılım fılandı)

1 gıbı bı kase corba(yesıl mercımek) bıraz salata

5 gıbı bı tane mınık karnıyarık yanında 2 bardak ayran

suyum maalesef 2 lt bıle olmadı dıye dusnuyorum tam olcmedım ama 2.5 olana kadar ıcıcem.. o_O

spor da basladm bugun leslıe3-1 yaptımmm.. :KK51:

Kiz koye gitmeden once 72 olmustum ne guzel fena bozuldum ama galiba sislik ve regl den oldu cumaya kadar inmem lazim assagilara çayira inip ot yicem son çare :-) :-) ay ne guldum ya.

Zuhal abla esim bozuluyo gece eslik etmiyom diye hatta uyukladigim icin cay da icemedim bayadir.
Bende kizdim oyle hepsi birarada olmuyo cnm dedim hep cok zayif olcan hem gece 1 de senle yemek yicem :-)
Çok iyi demişin, valla benimki hiç israr etmez hatta biraz fazla yesem gözümün içine bakar
Yine saldın kendini diye

Hatice o tehlikeli maddeyi yokkkkk ettt

Canann git domates falan ye hadiii valla o.kadar kaloriliymissss aboooo cabukbkiz yogurt falan ye doy ki yiyemeeee

Ruveydeee nerdesin yawww
evet bende imha ediorum hemen ama atmadim yedirdim sayilir esime :D az kaldi onuda o yicek. Cix ben yemicem. :)

Spor yapmadim canım aksama bir kac hareket yaparım.. squat mekik gibi ama simdilik daha fazlasıni yapmak istemiyorum:KK43:
Su 3 lt den fazla oldu yazmayi unuttum esim geldi o ara:))
Tatlım bence squat falan yerine efor gerektiren sporlar yapsan daha iyi

Back